Altijd warm water en een warm huis met een electrische boiler

Met de wintermaanden voor de deur is het misschien een goed idee om eens na te gaan of de oude boiler nog een winter kan doorstaan. Niet alleen draait het bij een electrische boiler om het feit of de boiler het nog doet, het is ook en kwestie van veiligheid. Een oude boiler kan mankementen bevatten die duiden op explosie gevaar. Het is dus per definitie een goed idee om een nieuwe electrische boiler aan te schaffen met het oog op de veiligheid. Ook als je de financiën belangrijker vindt dan je eigen veiligheid is een nieuwe electrische boiler het overwegen waard. Natuurlijk betaal je eenmalig een flink bedrag voor een electrische boiler, maar dat wil niet zeggen dat je er op de lange termijn niet op vooruitgaat. Een nieuwe electrische boiler is namelijk aanzienlijk zuiniger dan een oude boiler. Zeker als de oude boiler niet elektrisch is. Met een nieuwe electrische boiler bespaar je op jaarbasis al vrij snel honderden euro’s. Dus na niet al te lange tijd heb je het bedrag van je nieuwe boiler er al uit, en vanaf dat moment besteed je dus aanzienlijk minder geld aan het verwarmen van je huis en je water. En dat is natuurlijk erg prettig voor je portemonnee. Als je het geld wat je bespaart opzij legt, dan kun je zo een tweede keer op vakantie. En dan natuurlijk niet zomaar een vakantie, maar een luxe, dure all inclusive vakantie. Een vakantie dus waar je heerlijk tot rust kunt komen. En dat allemaal omdat je zo slim was om een nieuwe electrische boiler aan te schaffen. In de wintermaanden wil je natuurlijk niet opeens met een kapotte boiler te maken hebben. Stel je voor dat je tijdens een periode waarin het goed vriest te maken krijgt met een defecte boiler. Dan zijn de rapen goed gaat, want voordat je nieuwe electrische boiler goed en wel is geïnstalleerd, zit je toch minimaal 2 dagen zonder warmte. En als je geluk hebt dan gebeurd het tijdens de kerstdagen of met oud en nieuw. Niet alleen is het extra vervelend om tijdens de feestdagen niet te kunnen douchen, maar je kunt ook geen gasten ontvangen. Daarnaast moet je extra lang wachten op een nieuwe electrische boiler, want de installateurs zijn natuurlijk ook allemaal vrij en genieten hoogstwaarschijnlijk van de feestdagen in een verwarmd huis met een moderne electrische boiler.

Waar kan ik een electrische boiler bestellen?

Nu ben je er misschien van overtuigd geraakt dat het geen slecht idee is om een nieuwe boiler aan te schaffen. In dat geval is het zeer verstandig om een electrische boiler te kopen via de website van boilergarant.nl. Op deze website vind je verschillende soorten boilers in verschillende prijsklassen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Doorstoom boilers
  • Duo boilers
  • Indirect gestookte boilers
  • Horizontale boilers
  • Verticale boilers

Verder kun je bij boilergarant.nl ook nog eens terecht voor keukenboilers, zonneboilers en Daalderop boilers. Kortom, je hebt bij de boilergarant voldoende keuze uit een uiteenlopend assortiment aan electrische boilers. Je kunt op de website ook allerlei installatiemateriaal vinden. Je kunt er dus voor kiezen om de electrische boiler helemaal zelf aan te sluiten. Afhankelijk van het soort boiler dat je aan wilt sluiten, hoeft het geen ingewikkelde klus te zijn. Mocht het toch ingewikkelder zijn dan je dacht, dan kun je altijd de hulp inroepen van een professionele installateur. Je kunt snel en gemakkelijk een installateur inhuren via het aanvraagformulier dat je kunt vinden op de website. Vervolgens komt de installateur bij je thuis om alles voor je in orde te maken. Dit is soms wel zo handig, want je wilt liever dat het goed wordt aangesloten, dan dat je het zelf niet helemaal zuiver aansluit en er vervolgens later allerlei problemen mee krijgt.

Waarom kiezen voor boilergarant.nl?

Als je op zoek bent naar een juiste boiler, dan is het soms lastig om de juiste aanbieder te vinden. Vroeger kon je gewoon naar de leverancier in de buurt, maar tegenwoordig kun je via internet kiezen voor leveranciers die zijn verspreid over heel Nederland. Dat betekent dat je dus meer keuze hebt, maar dat je ook sneller het risico loopt dat je een electrische boiler koop via de verkeerde aanbieder, want niet elke boilerleverancier is even betrouwbaar. Dus tijdens je zoektocht naar de juiste boiler kun je op verschillende zaken letten. Allereerst is het van belang om te kijken of de website een keurmerk bezit. Zo heeft boilergarant.nl het welbekende webshop keurmerk. Dit keurmerk kan een webwinkel alleen ontvangen als de webwinkel heeft bewezen betrouwbaar te zijn. Dus met dit keurmerk op de website weet je al vrij zeker dat je bestelling in goede orde geleverd zal worden zonder onvoorziene verassingen. Wat je ook kunt doen is de recensies die klanten over de website hebben geschreven doorlezen. Tevens kun je op de site van boilergarant.nl direct zien dat de recensies een gemiddeld cijfer opgeleverd hebben van een 8,4. Boilergarant scoort dus een zeer ruime voldoende. Consumenten zijn over het algemeen dus zeer tevreden over deze website. Als deze zaken goed zitten, kun je verder kijken naar het aanbod van de website. Daarnaast kun je natuurlijk kijken naar de prijzen en de verzendkosten. Als dat allemaal in orde is, kun je de bestelling gaan plaatsen. Daarna rest niets anders dan wachten tot je je nieuwe electrische boiler kunt installeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn