Beddengoed voor een zacht prijsje

Het uitzoeken van het juiste beddengoed is natuurlijk altijd een kwestie van smaak. De ene persoon houdt meer van blauw, terwijl de anders voorkeur juist naar rood uit gaat. Over smaak valt niet te twisten, dus iedereen moet voor zichzelf besluiten wat voor een kleur het beste bij diegene past. Over de prijs kunnen we het echter wel hebben. Want die is niet overal hetzelfde, terwijl de meeste Nederlanders toch voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Wij bewijzen dat goed beddengoed helemaal niet duur hoeft te zijn en leveren daarom de mooiste hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken, kussenslopen en dergelijke voor een zeer zacht prijsje. Bij ons is de klant nog echt koning en dit vertaalt zich in de laagste tarieven voor beddengoed. Bovendien hebben wij nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen wij dit ook bij u niet doen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Bij ons zult u niet teleurgesteld worden. Wij zijn het Textielhuis. En de naam zegt het al: bij ons vindt u alles op het gebied van textiel. Zo hebben wij niet allen beddengoed, maar ook damesmode en herenmode, handdoeken en theedoeken en andere woonaccessoires. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en dit komt doordat wij van alle markten thuis zijn. Beddengoed leveren is een van onze passies en daarom is het ons ook op het lijf geschreven om u hiermee te helpen. Wij hebben voor u alvast de beste merken geselecteerd, zodat u alleen het beste van het beste kunt kiezen. Dat is onze kwaliteitsgarantie! Voorts is het ook nog eens zo dat wij al het beddengoed voor weinig geld de deur uit doen. Dit komt doordat wij het goed met onze klanten voor hebben en hem of haar niet graag met te hoge prijzen willen confronteren. Wilt u dus voordelig uit zijn? Kies dan voor ons! Daar zult u beslist geen spijt van krijgen.

Kom langs in onze mooie webwinkel vol met beddengoed

Bent u op dit moment op zoek naar nieuw beddengoed, omdat u de slaapkamer opnieuw aan het inrichten bent? Of zijn uw oude lakens versleten en bent u aan nieuwe toe? Dan is het de hoogste tijd om eens eventjes langs te komen op textielhuis.nl/slapen. Hier vindt u namelijk een rijk gesorteerd aanbod in allerlei soorten beddengoed. Wij hebben werkelijk geen nee te koop op dit gebied, dus u zult bij ons altijd wel iets van uw gading vinden. Wij grossieren in:

 • dekbedovertrekken
 • hoeslakens
 • slopen
 • matrasbeschermers
 • moltons
 • onderdekens
 • hoofdkussens
 • lakensets
 • warme dekbedden
 • hoezen voor mensen met een allergie
 • en nog veel meer!

Als het maar met beddengoed te maken heeft. Als u voor Het Textielhuis kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Dit komt doordat u bij ons niet alleen terecht kunt voor kwalitatief hoogstaand en laag geprijsd beddengoed, maar ook voor leuke kleding voor in uw vrije tijd. Verder hebben wij ook de leuke baby-artikelen, waar uw hartje sneller van gaat kloppen. Daarnaast staan wij natuurlijk ook voor u klaar met trendy handdoeken en theedoeken voor in de keuken. U kunt ons dus werkelijk voor al uw behoeften op het gebied van textiel inschakelen. Het leuke is dat u daardoor niet meer stad en land af hoeft te sjouwen voor beddengoed. U kunt even langs komen bij onze mooie winkel in Hengelo en u laten adviseren bij uw aankoop. Maar u kunt ook gewoon thuis vanuit uw luie stoel nieuw beddengoed aan gaan schaffen. Onze webwinkel kent namelijk geen sluitingstijden! Wij zijn dag en nacht geopend, zodat u gewoon op een moment dat het u uitkomt een artikel uit kunt zoeken. Lijkt u dit ook wel wat? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om even een bezoekje te brengen aan textielhuis.nl. Kom dus snel virtueel langs en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Profiteer van onze topservice

Als u voor het Textielhuis kiest, dan zit u goed. Bij ons bent u namelijk aan het enige juiste adres als u voor goedkoop maar toch hoogwaardig beddengoed gaat. Wij leveren namelijk de allerbeste merken tegen de meest lage prijzen. Daarnaast leveren wij ook nog eens een zeer fantastische service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Dit houdt in dat wij nergens moeilijk over doen en u altijd helpen om een goede keuze te maken. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen er in de winkel alle tijd voor om u bij te staan en te helpen met kiezen. Wij hebben zo veel beddengoed voor u in petto, dat dat het soms lastig maakt om snel een keuze te maken. Gelukkig weet ons gespecialiseerde team uw wensen eenvoudig te vertalen in het perfecte beddengoed, dat naadloos bij uw wensen aan zal sluiten. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met de lakens of dekens of slopen, dan maken wij er geen probleem van om ze om te ruilen of uw geld terug te geven. Uw wensen staan centraal! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Of hebt u een vraag over een bepaald soort beddengoed? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact op via textielhuis.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn