Bedrijfspand plaatsen op Funda

Funda is tegenwoordig de plek waar men heen gaat om een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand te vinden. Heeft u een bedrijfspand in de aanbieding, dan kiest u natuurlijk voor een bedrijfspand plaatsen op Funda. Wanneer u dit doet via de website Debedrijfsmakelaar.nl dan kunt u kiezen uit verschillende pakketten en kunt u gebruik maken van de uiteenlopende voordelen die zij hier aanbieden.

  • Een pand plaatsen
  • Tot 15 panden plaatsen
  • Onbeperkt aantal panden plaatsen

Wilt u eenmalig een bedrijfspand plaatsen op Funda? Dan kan dit via de bovenstaande website al vanaf € 95,- per jaar. Voor de andere pakketten betaalt u een bedrag per maand en dan krijgt u ook een hoop extra’s waar u gebruik van kunt maken. Met het pakket “Professional” kunt u bijvoorbeeld rekenen op een video op basis van foto’s van de panden die u wilt verhuren of verkopen. Een bedrijfspand plaatsen op Funda gaat er op deze manier dus een stuk professioneler aan toe en dat zorgt er in veel gevallen voor dat een bedrijfspand plaatsen op Funda een stuk succesvoller is. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die hiervoor kiezen. De andere optie die u heeft is het “Business” pakket. Hiermee kunt u dus tot 15 panden plaatsen. Hierbij krijgt u ook de mogelijkheid om uw eigen website met de objecten te linken en alles zo nog makkelijker voor uzelf te maken.

Het beste advies voor een bedrijfspand plaatsen op Funda

Het verhuren of verkopen van bedrijven kan behoorlijk lastig zijn. Zeker wanneer u meerdere panden onder uw beheer heeft. Daarom maken zij het bij de website Debedrijfsmakelaar.nl graag zo makkelijk mogelijk. U hoeft dan niet meer zelf moeilijk te doen met Funda. Door hier te kiezen voor een bedrijfspand plaatsen op Funda kunt u dit op de juiste manier aanpakken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar zeker als u meerdere panden per jaar op dit platform wilt zetten dan kan hier behoorlijk wat tijd en moeite in gaan zitten. Maak het uzelf dan ook een stuk eenvoudiger en kies er vandaag nog voor om naar de website Debedrijfsmakelaar.nl te gaan. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een bedrijfspand plaatsen op Funda en natuurlijk kunt u er dan gelijk kiezen voor het pakket dat het beste bij u past. Het “Professional” pakket heeft niet alleen als voordeel dat u een onbeperkt aantal panden kunt plaatsen, maar ook de video die u er bijvoorbeeld bij krijgt maakt het voor veel bedrijven een aantrekkelijke optie.

Pak het op de juiste manier aan

Wanneer u een of meerdere bedrijfspanden onder uw beheer heeft, dan wilt u deze natuurlijk niet te lang leeg laten staan. Door te kiezen voor een bedrijfspand plaatsen op Funda zet u hierin de juiste stappen. Op de website van De bedrijfsmakelaar maken ze dit allemaal nog een stuk makkelijker voor u. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hier een pakket af te sluiten. Op die manier zijn ze ervan verzekerd dat dit allemaal op de juiste manier gedaan wordt. Als u hier graag meer over wilt weten, dan kunnen wij u aanraden om een kijkje te nemen op de website en de verschillende opties waar u uit kunt kiezen goed door te nemen. Dit is voor de meeste bedrijven al genoeg om een goede keuze te kunnen maken. Heeft u iets meer informatie nodig? Kies er dan voor om contact op te nemen. Een van de medewerkers zal dan samen met u naar de verschillende opties gaan kijken en u wordt dan uiteraard voorzien van een persoonlijk advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn