Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf?

Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf? Dan bent u bij directveilig.nl aan het goede adres. Het bedrijf werkt met kwaliteit producten zodat u altijd professioneel beveiligd bent. Het is belangrijk dat u als klant plezier heeft van het gebruiksgemak. Met een beveiligingssysteem van het beveiligingsbedrijf wordt u volledig ontzorgd en kunt u met een gerust gevoel uw pand achterlaten.

Het bedrijf streeft ernaar om bij elke klant voor tevredenheid te zorgen want de klant is koning. Wanneer u niet tevreden bent zorgt het beveiligingsbedrijf er net zo lang voor dat u 100% tevreden bent. Het beveiligingsbedrijf geeft ook professioneel advies op maat. Het is belangrijk dat het beveiligingssysteem op de juiste manier wordt toegepast. Daarnaast worden alle pakketten volledig geïnstalleerd.  

Het bedrijf

Het beveiligingsbedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van camera-, alarm- en andere beveiligingssystemen. Dit zorgt ervoor dat het beveiligingsbedrijf altijd 7de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en uw systeem altijd up-to-date is. Het beveiligingsbedrijf heeft een klanten bestand wat bestaat uit meer dan duizend tevreden klanten in Nederland, Benelux en Duitsland. De klanten waarderen de kwaliteit en service met een 4,7 uit 5 sterren.

Het beveiligingsbedrijf heeft een landelijke dekking met zes vestigingen door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat er altijd een filiaal van het beveiligingsbedrijf bij u in de buurt is. Op de website van het beveiligingsbedrijf kunt u gemakkelijk een keuze maken uit een breed aanbod van camera- en alarmsystemen. 

Het bedrijf heeft een doelstelling die wordt verwezenlijkt door de klant het best denkbare product en service te leveren. Ook hecht het bedrijf veel waarde aan scholing van personeel en volgt het de laatste ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd verzekerd is van een modern beveiligingssysteem wat voldoet aan de laatste eisen. 

Daarnaast heeft het bedrijf een 24 uur service. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf 24 uur per dag te bereiken is per chat, telefoon of e-mail. De ervaren vakmensen uit het team staan op elk moment van de dag voor u klaar.

Het aanbod

Het bedrijf biedt beveiligingsdiensten op maat. Deze bestaan uit:

  • Tijdelijke beveiliging op een locatie: de mobiele camera beveiliging zorgt ervoor dat u ter plekke snel en eenvoudig een goede beveiliging hebt. Dit kan gedaan worden tijdens een grote verbouwing of tijdelijke werkzaamheden.
  • Toegangscontrole: voor een optimale beveiliging kan het bedrijf camera’s met kentekenregistratie plaatsen. Dit systeem staat garant voor haarscherpe beelden en bewaart alle kentekens gedurende een door u bepaalde periode.
  • Beveiliging openbaar vervoer: de beveiliging in het openbaar vervoer kan een hoop leed een schade voorkomen. Naast de preventieve functie van deze camera systemen kan het ook zorgen voor bewijslast. 
  • Parkeergarage beveiligen: de professionele camera’s zijn geschikt voor het beveiligen van een grote parkeergarage en bieden een betrouwbaar kentekenregistratie systeem.
  • Alarmsysteem voor een bedrijf: wanneer u dure spullen in uw bedrijfsruimte bewaard dan vraagt uw verzekering in verband met de inboedelwaarde voor een alarmsysteem wat voldoet aan VRKI Risico Klasse vier. Hiervoor kunt u terecht bij directveilig.nl.
  • Woningcorporaties: de installateurs communiceren prettig met de bewoners en verzorgen de installaties maar ook het onderhoudt voor de alarmsystemen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn