Bestuurbare kinderauto

Cars4kids - KinderautoBij Cars 4 Kids bestel je snel een leuke radiografisch bestuurbare kinderauto voor weinig geld. Je zoon of dochter zal urenlang plezier hebben terwijl je hem of haar het gevoel geeft helemaal vrij te zijn. Je kind zal genieten van de kleine auto waar hij of zij in kan leren hoe het voelt om gemotoriseerd te bewegen. Bij Cars 4 Kids heb je de keuze uit tientallen verschillende modellen met allerlei verschillende opties. Wanneer je van plan bent om een kinderauto te komen zijn er een aantal stappen die je kunt volgen. Het is hiernaast goed om op de hoogte te zijn van de belangrijkste eisen voor een goede kinderauto. Deze eisen zijn als volgt:

  • Zorg voor een “Soft start” systeem
  • Zorg voor goede beveiliging
  • 4G RC

Het is verstandig om te zorgen dat een “Soft start” systeem in de kinderauto aanwezig is. Dit systeem zorgt dat de auto langzaam optrekt in plaats van meteen wegstuift. Dit is voor het kind natuurlijk veel fijner. Het kindje zit in de auto en heeft eigenlijk geen idee wat er gebeurd. Wanneer de auto dan plotseling wegscheurt kan dit leiden tot een schrikreactie. Om deze reactie tegen te gaan kun je natuurlijk voorzichtig proberen weg te rijden maar met een “Soft start” systeem hoef je hier niet eens bij na te denken. Je houdt op deze manier meer controle tijdens het rijden. Hiernaast is beveiliging binnen de kinderauto belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model met dichte deuren. Je kindje kan zo niet uit de auto vallen en kan zich tijdens het rijden goed vasthouden. De lach op het gezicht van je zoontje wanneer je met hem de bocht omgaat zul je nooit vergeten! Het is bij sommige modellen zelfs mogelijk om de deurtjes ook op slot te zijn. Zo kan er helemaal niks gebeuren met je kind. Het is dus ontzettend leuk maar ook hartstikke veilig! Tot slot moet je zorgen voor een goede verbinding tussen de afstandsbediening en de kinderauto. Je wilt niet hebben dat je kind plotseling onbestuurbaar op de weg terecht komt. Met een 2.4G RC systeem is de connectie tussen afstandsbediening en kinderauto optimaal. Beide apparaten werken op dezelfde golflengte waardoor ze elkaar eigenlijk nooit “uit het oog” verliezen. Wanneer meerdere kinderauto’s op dezelfde plek rondrijden kunnen deze bovendien allemaal individueel bestuurd worden, geen problemen dus! Neem een kinderauto voor je kindje en bezorg hem of haar uren speelplezier!

Kinderauto; een heleboel opties

Wanneer je een kinderauto aanschaft kun je kiezen uit een heleboel extra opties. Zo komen sommige modellen met lichtjes of met geluidsignalen. Dit is voor de allerkleinsten natuurlijk heel erg leuk. Ze zullen geboeid kijken naar het verlichte dashboard en ze leren spelenderwijs hoe alles werkt. Een kinderauto is ook een erg leuke manier om erachter te komen wat je zoontje of dochter later wil worden. Bij Cars 4 Kids worden tientallen verschillende modellen aangeboden uit diverse beroepsgroepen. Zo kan je kindje rondrijden in een politieauto of een brandweerwagen. Je komt er snel achter wat je kind op dat moment het leukste beroep vindt! Ook heel bijzonder zijn de tweepersoons kinderauto’s. Hier kunnen je zoon en dochter allebei naast elkaar zitten terwijl ze worden rondgereden. Hiermee schep je een hechte band tussen alle gezinsleden. Natuurlijk zal er misschien wel even worden gestoeid om wie achter het stuur mag zitten! De kinderauto komt in verschillende snelheden. Het langzaamste model bereikt snelheden tot 2,5 kilometer per uur. Er zijn ook modellen die deze snelheid iets opvoeren, naar 3 kilometer per uur. Tot slot zijn er de zwaardere modellen. Deze hebben vaak twee standen en soms ook twee motoren. Deze modellen gaan respectievelijk 2,5 tot 5km per uur of 3 tot 6km per uur. Afhankelijk van de leeftijd van je kleintje moet je een keuze maken welke snelheid voor hem of haar acceptabel is. Denk hierbij vooral aan hoeveel plezier je kind van de kinderauto zal hebben. Wanneer je dochtertje nog niet echt een waaghals is kan een kinderauto met een lagere snelheid veel leuker voor haar zijn! Natuurlijk is voor je kind ook de kleur van de kar erg belangrijk. Betrek je kind daarom bij de aanschaf. Welke kleur vinden zij nou mooi en waar zouden ze graag in rondrijden? Je weet dan zeker dat ze veel plezier gaan beleven aan de kinderauto!

Snel bestellen en instappen maar!

Denk je eens in hoe blij je zoontje of dochtertje zal zijn als je hem of haar over de stoep rondrijdt in een super leuk autootje. Ze zullen genieten en daarom zal jij ook genieten! Bij Cars 4 Kids vind je binnen mum van tijd de kinderauto die bij jouw gezin past. Surf snel naar http://cars4kids.nl/ en bekijk alle opties. Op de site kun je bepaalde filters aanzetten om zo snel te zien welke auto’s aan je wensen voldoen. Zo kun je een prijsklasse bepalen en een maximumsnelheid uitkiezen. Ook kun je een kleur uitkiezen en kun je bepalen of de auto voor 1 of 2 personen geschikt moet zijn. Wanneer je op werkdagen bestelt krijg je vaak al binnen een paar dagen de bestelling thuisbezorgd. Je kind hoeft dus helemaal niet lang te wachten op dit leuke cadeau! Ook vind je op de site handige accessoires voor gebruik tijdens het rijden. Zo zijn er valhelmen in allerlei kleuren en met verschillende patronen. Voor ieder dus wat wils. Waar wacht je nog op? Instappen maar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn