Containers

Voor heel veel verschillende soorten activiteiten kunnen containers heel goed van pas komen. Op het moment dat u een grote hoeveelheid goederen moet verplaatsen, is dat natuurlijk het handigst om dat in een container te doen. Voordeel hiervan is dat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld door een vrachtwagen, tractor, trein of op een boot. Wilt u bijvoorbeeld bij u thuis verbouwen, dan laat u hiervoor een bouwcontainer afleveren. Al uw bouwafval kunt u hierin kwijt en op het moment dat deze vol is of u klaar bent met de klus, laat u de afvalcontainer gewoon weer bij u thuis afhalen. Omdat deze containers een speciale constructie hebben, kunnen ze zo weer op de vrachtwagen geladen worden. Dit geeft u de mogelijkheid om in alle rust uw bouwklus af te ronden, zonder dat er een vrachtwagen staat te wachten tot u klaar bent met het inladen van al uw afval. Hebt u te maken met afval dat eigenlijk meteen zo klein mogelijk gemaakt moet worden, waarmee u voorkomt dat diefstal nog mogelijk is of dat er veel lucht vervoerd wordt, dan komt een perscontainer goed van pas. Dergelijke containers maken het volume meteen een stuk kleiner en dat kan onnodig heen en weer rijden voorkomen.

Verschillende soorten containers

Nu is het zo dat containers  natuurlijk niet enkel gebruikt worden in de afvalsector, alhoewel dat natuurlijk voor veel mensen wel de meest zichtbare manier is waarop ze gebruikt worden. Nee, er zijn heel veel meer manieren waarop ze ingezet kunnen worden en dat heeft te maken met de vele modellen en soorten die er verkrijgbaar zijn. In de bouw en de wegenbouw wordt er bijvoorbeeld met regelmaat van een container gebruik gemaakt. Vaak gaat het dan om zogenaamde kippers, die een luik aan de achter kant hebben, waardoor bijvoorbeeld zand of grind heel gemakkelijk op de juiste plaats gestort kan worden. Een andere sector die niet zonder containers kan, is de transportsector. Alle goederen die in een fabriek gemaakt worden, zullen vanaf daar vervoerd moeten worden naar overslagplaatsen, magazijnen en vervolgens winkels. Dit gebeurt vaak met transportcontainers die op boten en treinen te plaatsen zijn, zodat ze eenvoudig vervoerd kunnen worden. Op welke punten verschillen containers nu van elkaar? Een punt waarop ze verschillen is het opname systeem, dit kan zijn:

  • haakarmopname
  • kabelopname
  • kettingopname

Maar ook de vorm van de container kan verschillen, net als natuurlijk de inhoud. Door de ruime keus is er voor iedere situatie wel een geschikt exemplaar te krijgen.

KTK levert beste kwaliteit

Hebt u een bedrijf in bijvoorbeeld de transport-, afval-, bouw- of recyclingssector en bent u op zoek naar goede containers? Dan is KTK een zaak waar u zeker zaken mee kunt doen. Zij bieden een zeer hoge kwaliteit en een zeer ruime keus. Of u nu de voorkeur geeft aan haakarmopname of kettingopname, of u nu een klein model of juist een heel groot formaat zoekt, zij kunnen het u allemaal leveren. Al hun containers kenmerken zich door een constructie die ijzersterk is en die daardoor een hoog gewicht kan dragen. Zij maken deze allemaal in eigen beheer en hebben daardoor goed zicht op de kwaliteit ervan. Zo kunnen zij u echt garanderen dat ze aan alle eisen voldoen met betrekking tot wetgeving op het gebied van milieu, Arbo en transport. Hebt u speciale wensen? Op aanvraag kunnen zij ook speciaal voor u aangepaste modellen produceren, innovativiteit en meedenken met de klant zijn voor hen erg belangrijk. Zoekt u dus een goede leverancier van containers, dan is KTK echt een uitstekende partner om mee in zee te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn