Dankzij een Excel training kunt u professioneel boekhouder worden

Iedereen is wel bekend met de producten van Microsoft Office. Zo is er PowerPoint, Word en Excel. Een training om op de hoogte te blijven van veranderingen in deze software is voor iedereen weleens handig. Als werkgever kunt u dergelijke cursussen bij ons boeken. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag uw personeel op een Excel training sturen? Kijkt u dan eens op: vandijkcomputeropleidingen.nl. Vergeet onze site niet te bookmarken want we bieden een keur aan trainingen aan waaronder de reeds genoemde Excel training. Het is al mogelijk om binnen 6 weken te slagen voor uw Excel training. Het prettige aan deze Excel training is het feit dat uw personeel de training thuis of op kantoor kunnen volgen. Het is namelijk een computertraining. Er zijn cursussen waarbij het noodzakelijk is dat u een aantal dagen naar een trainingscentrum moet, bijvoorbeeld om een examen af te leggen. Dat is hier absoluut niet aan de orde. Alles kan digitaal geregeld worden waaronder het afleggen van het examen. Wel is het mogelijk om ook klassikaal les te krijgen. Bent u compleet onbekend met Excel dan is dat zeker aan te raden. Weliswaar is dit tegen een meerprijs maar het kan verstandig zijn om een Excel training met persoonlijke begeleiding te volgen. Dan weet u in ieder geval zeker dat u het met succes kunt afronden.

Een Excel training is handig voor iedere accountant

De cursussen die klassikaal worden gegeven worden gehouden in Rotterdam en Alphen aan de Rijn. Woont u niet in de Randstad dan volstaat een digitale Excel training ongetwijfeld. Mocht u overigens prangende vragen hebben dan staat het u te allen tijde vrij om met de leraar te telefoneren. Het is belangrijk dat iedereen slaagt voor de Excel training en daarom bieden we deze persoonlijke vorm aan die u aldus op 2 verschillende manieren kunt volgen. In het kort hebben wij de volgende doelstellingen:

  • U leert in uw tempo. Mocht de stof lastig zijn dan zijn er diverse leermethodes en mogelijkheden om met ons in contact te komen voor persoonlijke hulp,
  • Leer daarnaast in uw eigen omgeving. Thuis, op kantoor, onderweg of waar dan ook. Een Excel training kunt u overal volgen zolang u beschikt over een pc, laptop of tablet.
  • Wij doen aan maatwerk, ook als u zich als kleine groep aanbiedt.
  • En ten slotte is onze website overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

We bieden u diverse Office trainingen aan

Als u nog twijfelt of een Excel training iets voor u is, dan weet u hopelijk hoe u ons kunt bereiken. Klim in de pen en stuur uw prangende vragen in de vorm van een e-mail naar ons op. Met een gemiddelde van een 8,4 mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een gerenommeerd bedrijf. We hopen dat u ons na afloop ook een goede rating wilt geven. Daar helpt u ons ontzettend mee. Op de site vindt u de prijzen van de afzonderlijke cursussen. Let er wel op dat de prijzen exclusief 21% btw zijn. Desondanks bent u bij ons altijd goedkoop uit want we zijn een van de goedkopere aanbiedingen van klassikale en online cursussen. Bent u benieuwd wat we in de toekomst te bieden hebben qua cursussen en eventuele kortingen op trainingen zoals de Excel training? Vergeet ons dan niet te volgen via de sociale media. Dat is de ideale manier om snel aan informatie te komen over ons bedrijf. Op onze website vindt u links naar ons profiel op Facebook en Twitter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn