De beste prive wellness in noord-holland

Ik wilde mijn vriend laatst verrassen met een dagje weg met zijn tweeën, en besloot te gaan voor de super toffe prive wellness in noord-holland. Er zijn meerdere sauna gelegenheden te vinden in deze regio, maar ik heb het heel specifiek over Spa 1001. Dit is namelijk een sauna waar je een prive ruimte krijgt met allerlei luxe faciliteiten. Dit is voor ons ideaal want we gaan beiden graag naar de sauna maar we houden er niet van om deze met allerlei vreemden te moeten delen. Bij Spa 1001 krijg je precies wat je verwacht: Je eigen prive wellness in noord-holland. Nadat je je hebt gemeld aan de balie krijg je je eigen ruimte toegewezen die je uiteraard kunt afsluiten. Binnen tref je echt een super de luxe aankleding aan, we waren beiden verbaasd over hoe mooi alles eruit zag! De tegeltjes zijn werkelijk prachtig en alles doet een beetje Oosters aan. Bovendien kun je de lichten dimmen en wordt het zo in één klap super romantisch. Je kunt de prive wellness in noord holland van Spa 1001 zowel voor 2,5 uur als voor 5 uur afhuren. Wij hebben even getwijfeld maar vonden uiteindelijk 2,5 uur wel voldoende. Normaal gesproken ga je immers ook niet langer dan een minuut of 20 in een sauna. We hebben nu 3 rondjes sauna gedaan, en tussendoor steeds even koud gedoucht en ontspannen gekletst in de jacuzzi. We hadden echt even een momentje voor onszelf en dat hadden we hard nodig na een aantal stressvolle weken op ons werk. 

Prive wellness in noord-holland na kerst

De drukte die we hadden gehad had voornamelijk te maken met kerst. We hadden het na een aantal drukke dagen vol feestjes en etentjes even helemaal gehad en wilden ons echt even terugtrekken. Daarom zochten we naar een mooie prive wellness in noord-holland via google. Spa 1001 steekt qua sfeer met kop en schouders boven de andere opties uit, dus we hoefden niet lang na te denken waar we heen wilden. Bovendien vinden we het nu eenmaal zalig om helemaal met zn tweetjes te zijn en de sauna faciliteiten dus niet te hoeven delen met anderen. Over faciliteiten gesproken, in de prive wellness in noord-holland vindt je onder andere de volgende:

  • Een jacuzzi
  • Een Finse sauna
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een relaxbank

Bovendien hebben ze ook warme voetenbaden. Deze kun je gebruiken om je lichaam alvast aan de warmte te laten wennen. Zelf gebruik ik ze altijd, omdat ik dan veel minder snel duizelig wordt als ik eenmaal in de sauna zit. 

De beste prive sauna in Amsterdam

Wij vinden deze prive wellness in noord-holland echt de fijnste die er is! We hebben ontzettend genoten van de prachtige ruimte en super schone faciliteiten en komen dus zeker nog eens terug. Wist je trouwens dat je bij Spa 1001 ook een high tea kunt bestellen? Dit hebben wij uiteraard gedaan. Daarmee sloten we de paar uurtjes in deze luxe prive wellness in noord holland helemaal af en gingen we met een volle buik nog even de stad in. Het was een heerlijke dag en  ik weet zeker dat we nog eens terugkomen om te genieten van de prachtige sauna faciliteiten van Spa 1001, echt een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn