De keuze voor epoxy coating

Toen wij bedachten dat we het bedrijfspand eens flink onder handen wilden nemen, had ik van tevoren niet kunnen bedenken dat er zoveel dingen waren die we moesten doen. Het verbaast me ook nog steeds hoeveel keuzes je op ieder gebied hebt. Waar is de tijd dat je een, twee, maximaal drie keuzes had en dat was het? Over het algemeen is het best leuk om een ruime keuze te hebben, maar wanneer het aankomt op bijvoorbeeld vloeren wordt het ineens een heel ander verhaal! Inmiddels ben ik zelf helemaal op de hoogte van alle opties, maar daar zal ik jou niet mee vervelen. Wel ga ik je vertellen waarom wij uiteindelijk voor epoxy coating kozen en waarom dit de beste keuze was die we konden maken!

  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kan veel aan
  • Uiteenlopende kleuren

Een bedrijfsvloer krijgt natuurlijk het nodige te verduren. Bij ons in het pand staan er behoorlijke zware machines op en ook lopen er dagelijks honderden mensen overheen. Dat de vloer die we gingen kiezen dus sterk moest zijn dat was vanaf het begin duidelijk. Het was echter toch ook wel een eis van ons dat het een mooi sfeer zou geven aan het interieur. Een industriële bedrijfsvloer was nu niet bepaald de optie waar we voor wilde gaan.

De epoxy coating, ook voor particulieren

Wat mij aantrok tot het nader bestuderen van de epoxy coating was dat het door zowel bedrijven als particulieren wordt gebruikt. Dit is ook niet zo gek, want de coating brengt uiteenlopende voordelen met zich mee. Een aantal daarvan heb je hierboven al kunnen lezen, maar dit is lang niet alles! De vloer kan natuurlijk heel veel aan, maar door de uiteenlopende kleuren waarin je de epoxy coating kunt bestellen en aanbrengen is het ook heel erg makkelijk aan te passen aan de rest van je interieur. Het geeft zo veel meer sfeer aan het pand (of je woning). Het was voor ons heel erg prettig dat het onderhoudsvriendelijk is. Als bedrijf heb je al zo weinig tijd en die wil je niet ook nog eens besteden aan het onderhouden van je vloer. Met de epoxy coating is dat niet nodig. Het is zeer geschikt voor bedrijven en het is bijna onmogelijk om het te beschadigen! Voor ons was het ook een voordeel dat het naadloos was. Niet alleen oogt dit mooier, aldus ons, maar het vermindert de kans op eventuele beschadigingen nog meer. En dat was voor ons een van de belangrijkste eisen die we aan de nieuwe vloer stelden.

Het aanbrengen van de epoxy coating

We kozen er niet alleen voor om de vloer in ons bedrijfspand aan te pakken, maar ook een hoop andere zaken. Wij hebben dus een bedrijf ingehuurd die ons hiermee hielp, want dit konden we niet zelf doen. De werkzaamheden van ons eigen bedrijf liepen gewoon door en dus konden we moeilijk zelf de epoxy coating gaan aanbrengen. Als je hier wel de tijd voor hebt, dan is dit wel degelijk mogelijk. En ik kan mij zo voorstellen dat dit voor veel mensen ook een voordeel is van het kiezen voor de epoxy coating. Zolang de onderlaag goed is bewerkt en klaar is voor de epoxy coating ben je er helemaal klaar voor. Je kunt bij Decochip makkelijk je bestelling plaatsen en je hebt hier keuze uit verschillende kleuren. Ik raad je zeker aan om hier eens een kijkje te nemen en meer informatie op te doen. Heb je toch vragen over de coating? Neem dan contact op met de klantenservice! Dit kan over de telefoon, via de chat of door een e-mail te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn