De moderne Xerox Versalink

Binnen een bedrijf heeft u natuurlijk een goede printer nodig. Werkt u met kleine tot middelgrote werkgroepen? Dan is de Xerox Versalink een hele goede keuze voor u. Deze komt in verschillende versies.

  • Standaard printer
  • Multifunctionele printer
  • Kleur
  • Zwart-wit

Zowel de standaard als de multifunctionele Xerox Versalink komt met de mogelijkheid om er kleur mee te printen of alleen zwart-wit. U zult uzelf nu misschien de vraag stellen waarom u er voor zou kiezen om voor een zwart-wit printer te gaan. Een kleuren printer biedt u tenslotte een stuk meer mogelijkheden. Maar er is wel degelijk iets voor te zeggen om voor een Xerox Versalink te kiezen die alleen zwart-wit pagina’s kan afdrukken. Deze printer is namelijk opvallend veel sneller met het afdrukken van pagina’s. Wanneer u met de kleuren printer pagina’s met niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen en grafieken wilt printen, dan kunt u rekenen op een printsnelheid van 10 pagina’s per minuut. Dit kan echter oplopen tot 47 pagina’s per minuut met de zwart-wit printer. Uiteraard is dit onder ideale omstandigheden. Deze snelheid wordt bereikt wanneer u alleen maar tekst afdrukt. In alle gevallen ligt het eerste geprinte vel papier al binnen 8 seconden voor u klaar. Bij de kleuren printer is dit 12 seconden. Het blijven alle twee uiteraard zeer snelle printers. Als u voor uw bedrijf dus echt een printer nodig heeft die ook kleuren kan bedrukken, dan is dit de beste optie waar u voor kunt gaan. Lees ook : Xerox VersaLink C405: multifunctionele kleurenprinter | Beat-it.nl Blog

De standaard of multifunctionele Xerox Versalink

Niet alleen zult u de keuze moeten maken tussen een zwart wit of een kleuren printer. De keuze die daarna komt is of u voor de standaard Xerox Versalink gaat of dat u liever de multifunctionele versie kiest. Met de standaard printer mag het duidelijk zijn dat u alleen de mogelijkheid heeft om te printen. Als dit het enige is wat u nodig heeft en wat u zult gebruiken, dan is deze Xerox Versalink een hele goede keuze voor u. Wilt u echter meer kunnen met de printer? Dan is het beter om voor de multifunctionele Xerox Versalink te gaan. Hiermee kunt u niet alleen printen, maar ook documenten inscannen en kopiëren. Misschien gaat u uw oude printer op het werk vervangen, dan kan het makkelijker zijn om te bepalen wat voor soort printer u precies nodig heeft. U kunt tenslotte bouwen op de ervaring die u heeft met uw oude printer. Als u echter voor het eerst een printer gaat aanschaffen voor op de werkvloer, dan kan dit misschien lastiger zijn om in te schatten. Maar het is zeker niet onmogelijk.

De voordelen van de kleuren multifunctionele printer

U kunt natuurlijk kiezen voor de meest simpele versie van de Xerox Versalink. Als dit goed werkt voor uw bedrijf, dan kunnen wij u deze printer zeker aanraden. Het heeft echter zo zijn voordelen om voor de meest uitgebreide printer te gaan. Met een multifunctionele printer die zowel zwart wit als in kleur kan printer, bent u op allerlei situaties voorbereid. U moet kunnen vertrouwen op uw printer en tegelijkertijd wilt u ook rekening houden met eventuele situaties die in de toekomst voorbij kunnen komen. Misschien dat u nu denkt dat u alleen maar zwart wit wilt printen, maar zal dit ook zo blijven. Op het moment dat u twijfelt, kan het verstandig zijn om toch voor de kleuren printer te gaan. De keuze tussen een standaard of multifunctionele printer is eigenlijk hetzelfde. Twijfelt u? Ga dan voor de multifunctionele optie. Met deze Xerox Versalink bent u op alles voorbereid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn