De mooiste luxe kerstpakketten

Kerstpakketten zijn uw kans om uw werknemers te bedanken voor al hun werk van het afgelopen jaar. En dan is het belangrijk dat uw werknemers gewaardeerd voelen. Met een van de luxe kerstpakketten van kerstpakket.nl gooit u gegarandeerd hoge ogen bij uw werknemers. U kunt kiezen uit verschillende soorten luxe kerstpakketten, met verschillende thema’s. De nadruk ligt altijd op het creëren van een onvergetelijk kerstpakket, dat vol zit met verassingen. Kies bijvoorbeeld voor een gourmet kerstpakket, of een barbecue kerstpakket. Wat voor bedrijf u ook heeft en wat u uw werknemers ook mee wilt geven, bij kerstpakket.nl vindt u tussen onze luxe kerstpakketten altijd het kerstpakket dat bij u en uw wensen past. Bestel nu of informeer voor meer informatie.

Luxe kerstpakketten om uw waardering te tonen

Belangrijk bij een kerspakket is dat uw werknemers zich gewaardeerd voelen. Het gaat bij een kerstpakket dus niet alleen om de inhoud, maar ook om de sfeer en de details. Een goed verzorgd kerstpakket bevat niet alleen prachtige producten, maar is ook mooi ingepakt en de inhoud is goed op elkaar afgestemd. Op kerstpakket.nl vindt u verschillende luxe kerstpakketten met verschillende thema’s, zodat u altijd zeker weet dat u een goed verzorgd kerstpakket in handen heeft straks. De producten die u in onze luxe kerstpakketten vindt passen bij de kerstsfeer, zijn praktisch en van uitstekende kwaliteit. Wij hebben de luxe kerstpakketten gesorteerd naar thema, zodat u snel het kerstpakket kunt vinden dat bij uw voorkeuren past. Kies bijvoorbeeld voor ons ‘lekker opstarten’ kerstpakket, dat gevuld is met 20 verschillende ontbijtartikelen, van heerlijk zonnebloembrood tot ambachtelijke jam. Of kies voor het kerstpakket ‘Spaanse tradities’, een kerstpakket dat u direct in de Spaanse sferen brengt. Het pakket is gevuld met heerlijke tapas en goede wijn, zodat uw werknemers heerlijk kunnen genieten van een mooie avond. En wat dacht u van het ‘lekker doordraaien’ pakket? Dit luxe pakket is gevuld met diverse producten en een draaitableau waar deze producten op geserveerd kunnen worden. Samen met uw vrienden ontdekt u nieuwe smaakcombinaties en kunt u onbekende producten proberen. Een aanrader voor iedere fijnproever. Natuurlijk kunt u bij kerstpakket.nl ook kiezen uit diverse luxe kerstpakketten die verschillende soorten wijn bevatten. Ook deze luxe kerstpakketten hebben wij in verschillende soorten, zodat u altijd het kerstpakket kunt vinden dat bij u past. Het unieke aan onze wijnpakketten is dat ze overheerlijke wijnen combineren met prachtige cadeaus. Op deze manier geeft u echt een compleet pakket. Combineer bijvoorbeeld de wijn met diverse culinaire geschenken, handige accessoires of zelfs kunst. En wilt u de wijnfles verder personaliseren dan kan dat natuurlijk ook. Zo is het mogelijk om zelf het etiket te ontwerpen, of zelfs de wijndoos naar uw smaak aan te passen. Bij kerstpakket.nl is van alles mogelijk, dus neemt u vooral eens contact met ons op, dan kunnen wij u vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Zelf samenstellen

Wilt u liever zelf uw kerstpakket samenstellen in plaats van te kiezen uit een van onze luxe kerstpakketten dan kan dat natuurlijk ook. Onze medewerkers staan voor u klaar en weten precies wat werkt en wat niet werkt in het kerstpakket. Wij werken al meer dan 20 jaar in deze branche en weten dus ook precies wat de succesvolle ingrediënten van een mooi kerstpakket zijn. Samen met u creëren we een kerstpakket dat uw werknemers niet snel zullen vergeten. Hierbij heeft u de keuze uit een ruim assortiment producten. Wat voor kerstpakket u dus ook zoekt, bij kerstpakket.nl bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment luxe kerstpakketten, in verschillende prijsklassen en diverse thema’s. Informeer naar de mogelijkheden of bestel direct in onze webshop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn