De uiteenlopende voordelen van shortlease

Heb je er wel eens over nagedacht om een auto te leasen, maar houden de langdurige contracten je tegen? Dan is shortlease de perfecte oplossing voor jou. De kosten hiervan mogen dan iets hoger liggen dan bij het leasen van een auto voor de langere termijn, maar hier staan wel een heleboel andere voordelen tegenover.

  • Geen lange leasetermijn
  • Makkelijk tussen auto’s wisselen als dat nodig is
  • Geen hoge boete als je je contract opzegt

Bij de Auto Lease Centrale kun je kiezen voor shortlease en uiteraard voor uiteenlopende soorten auto’s. Of je nu een kleinere wagen of juist een grote variant nodig hebt, bij dit bedrijf heb je een grote keuze uit verschillende soorten auto’s. Om het makkelijker te maken voor je om een keuze te maken kun je bovenaan de pagina je voorkeuren aangeven. Wat is bijvoorbeeld de maximale leaseprijs die je wilt betalen? Je kunt daarnaast zoeken op model, merk en brandstof. Heb je alles ingevuld? Dan klik je op ‘bekijk resultaten’ en komen de verschillende auto’s die bij jouw voorkeuren passen op de pagina te staan en kun jij hier dus je keuze uit maken.

Een shortlease voor je bedrijf

Of je nu een beginnende ondernemer bent of al langer je eigen bedrijf hebt, een shortlease is voor iedereen te doen. Waar veel beginnende ondernemers vaak niet voor een langer leasecontract durven te gaan omdat zij er niet zeker van zijn of zij dit op een later moment nog kunnen betalen, is de shortlease ideaal. Het is goed te vergelijken met het huren van een auto, maar dan voor een voordeligere prijs en met meer voordelen. Het huren van een auto is vaak moeilijk om van de belasting af te trekken, terwijl dit met een shortlease dus wel tot de mogelijkheden behoort. Daarom zijn er ook steeds meer ondernemers die voor deze optie gaan. Zowel ondernemers die net begonnen zijn en waar een shortlease dus een veiligere optie voor is zonder met eventuele boetes opgezadeld te worden tot ondernemers die wel de zekerheid hebben om een langere lease aan te gaan, maar liever gebruik maken van de shortlease omdat dit beter voor hen uitkomt. Bij de Auto Lease Centrale is iedereen van harte welkom voor alle soorten contracten. Zolang jij netjes voor de kosten kunt opdraaien, ben je van uiteraard in staat om een auto te leasen en dit kan heel erg handig zijn. Zeker als je als ondernemer veel bij klanten op bezoek gaat en dus vaak op de weg te vinden bent.

Kies vandaag voor een shortlease

Weet je nu al dat je binnenkort voor langer dan een maand veel de weg op moet en is het hebben van een eigen auto voor die periode dan toch wel erg handig? Ga dan voor een shortlease bij de Auto Lease Centrale. Neem vandaag nog contact met ze op om de verschillende opties die zij voor je hebben door te nemen. Zij kunnen je vertellen wat de kosten zijn waar je rekening mee moet houden en wat bijvoorbeeld de regels rondom de shortlease zijn. Wat is bijvoorbeeld de minimale leaseperiode voor de auto die jij op het oog hebt? Verschillen de kosten erg als je voor een andere auto gaat? Dit soort dingen zijn toch wel erg belangrijk voor jou om te weten. Informeer dus bij een van de medewerkers om een goed beeld van de situatie te krijgen. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website om te zien wat voor auto’s ze in de aanbieding hebben op dit moment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn