De verpakkingen van onze producten

Ben jij net als wij een ondernemer met een eigen winkel? Ben je op zoek naar de juiste verpakkingen voor de producten die je verkoopt? Dan hebben wij de tip voor je op dit gebied. Het is voor ons alweer even geleden dat wij voor het eerst de deuren van onze winkel openden. Natuurlijk was dat een hele spannende tijd en er kwamen een heleboel dingen op ons af. We hebben toen alles wat we konden bedenken dat we moesten regelen zo goed en kwaad als het ging gedaan. Het is daarbij bijna onmogelijk om alles echt tot in perfectie te doen. Hoe graag we dat ook wilden. Alles ging ineens zo snel en dus hebben we er op een later moment meer de tijd voor genomen om de dingen wel tot in perfectie te regelen. Zo zijn we er een aantal maanden geleden aan begonnen om ons eens echt te gaan verdiepen in alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van verpakkingen. Want dat zijn er nogal wat!

  • Hangtabs
  • Stazakken
  • Kartonnen dozen

Toen wij net onze winkel openden hebben we de verpakkingen van onze producten zo simpel mogelijk gehouden. En voor lange tijd werkte dit prima. Onze klanten leken het helemaal niet erg te vinden dat we hier niet allemaal extra tierelantijntjes voor hadden. Maar zelf vonden we toch wel dat er iets miste. En achteraf gezien vonden onze klanten dat ook, want sinds we onze verpakkingen veranderd hebben verkopen we toch een stuk meer!

Het belang van de juiste verpakkingen

We hadden altijd wel het idee gehad dat het belangrijk was om goede verpakkingen te hebben. Maar wij dachten eigenlijk dat het kwam omdat je je producten goed wilt beschermen. En dit is natuurlijk zeker van belang. Maar ook je klanten willen wat op het gebied van verpakkingen. Ze willen ze snel kunnen openen en sluiten, maar ook willen ze een goed idee krijgen van het product dat erin zit. Als winkeleigenaar moet je hier allemaal rekening mee houden. Daarnaast moet je er ook nog eens bij stil staan wat je zelf allemaal op dit gebied wilt. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk hoe je je producten presenteert. Hang je dingen op of zet je alles neer? Als je op de website van het bedrijf Uniek Verpakkingen gaat kijken dan zul je direct zien dat er een heleboel mogelijkheden op dit gebied zijn. En dus zijn er een boel opties die je door moet nemen.

Onze uitstekende ervaring met dit bedrijf

Wanneer je op zoek bent naar nieuw verpakkingsmateriaal en je gaat daarvoor met een nieuw bedrijf in zee, dan is dat natuurlijk spannend. Je weet tenslotte maar nooit of je ook de kwaliteit en de service krijgt waar je naar op zoek bent. Gelukkig hadden we ons over het bedrijf Uniek Verpakkingen nooit zorgen hoeven maken. Ze hebben ons vanaf het begin uitstekend geholpen en de verpakkingen die we nog steeds bij hen kopen zijn absoluut fantastisch. Toen we voor het eerst contact met ze opnamen kregen we meteen een heel erg goed persoonlijk advies en het was zelfs mogelijk om gratis monsters te krijgen. Dit was iets wat we zeker niet verwacht hadden, maar waar we wel heel erg blij mee waren. Dit was de ideale manier om te kunnen zien of de verpakkingen inderdaad ook echt aan onze verwachtingen voldeden. We hadden er daarna nog meer vertrouwen in dat we de juiste keuze hadden gemaakt! Als jij dus ook naar nieuw verpakkingsmateriaal op zoek bent, dan kunnen we je zeker dit bedrijf aanraden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn