Deze cilindersloten zijn van de hoogste kwaliteit

Gaat u verhuizen en wilt u daarom nieuwe sloten op uw deuren hebben? Dan zult u al snel uitkomen bij cilindersloten. Cilindersloten worden meestal gebruikt in normale toegangsdeuren. U kunt denken aan uw eigen voor- en achterdeur maar ook de deuren in kantoren. Zo heeft elk klaslokaal een eigen slot en zal de manager van het bedrijf waar u werkt de deur van zijn kantoortje kunnen sluiten. Cilindersloten zijn uitzonderlijk sterk en lastig open te krijgen. Toch raden we het aan om uw voordeur ook met haakjes en andere type sloten te beveiligen. Is dat niet mogelijk? Dan kunt u natuurlijk ook een alarminstallatie in uw huis inbouwen. Bij ons, kluizenensloten.nl, bent u in ieder geval aan het juiste adres als u bijvoorbeeld cilindersloten wilt kopen. We bieden van diverse topmerken dergelijke sloten aan die u direct online kunt bestellen. We zijn een totaalbedrijf en daarom staat het u altijd vrij om ons even aan te spreken. Daarnaast krijgt u bij elk product duidelijke instructies aangeleverd zodat zelfs iemand met twee linkerhanden zonder problemen de cilindersloten kan installeren. Naast de cilindersloten verkopen we tevens een keur aan andere sloten, deurbeslag, kluizen in alle soorten en maten en hebt u de mogelijkheid om sleutels na te bestellen. U moet dan natuurlijk wel in het bezit zijn van het certificaat dat u hebt ontvangen bij de aanschaf van uw slot of kluis.

Bestel onze cilindersloten in onze webwinkel

Zoals vele producten kennen sloten ook een keurmerk: SKG. SKG1 kent een lage bescherming en dergelijke sloten zult u dan ook niet snel op onze website tegenkomen. De SKG2 en SKG3 zijn uitermate veilig, het is aan u om te bepalen welke maatregelen u verder treft. Wilt u het enkel bij cilindersloten laten? Dan raden we het u aan om iets meer te investeren en om dus de SKG3 te kiezen. Want dan weet u zeker dat een inbreker uw huis al snel aan zich voorbij zal laten gaan. Andere voordelen van de cilindersloten die u bij ons vindt zijn onder andere:

  • Ze kennen een hoge boorbeveiliging,
  • En ook een hoge manipulatiebeveiliging,
  • U kunt 2 in 1 omcoderen, ook in sluitsystemen,
  • Robuuste, duurzame sleutel van nieuwzilver krijgt u bijgeleverd,
  • De sleutellengte is afgestemd op alle gangbare veiligheidsbeslagen.

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en bent u onlangs verhuisd, is er bij u ingebroken of zijn uw  oude sloten simpelweg aan vervanging toe? Dan zult u vast en zeker bij ons slagen. Vraag om advies en maak vervolgens een weloverwogen keuze. Voeg de producten toe aan uw digitale winkelmandje en rond uw bestelling af door uw contact- en adresgegevens in te vullen en te betalen via één van de diverse digitale betaalopties die er tegenwoordig bestaan. De kans dat u het product de volgende dag al in huis hebt is aanzienlijk groot!

Al onze producten zijn van gerenommeerde A-merken

Mocht u toch nog vragen hebben over onze kluizen of over onze cilindersloten dan kunt u ons telefonisch en per mail alles vragen dat u maar wilt. Tijdens kantooruren staat er iemand voor u klaar om u per chat te helpen. We hebben tevens een 24-uurs service die u natuurlijk 7 dagen per week kunt bereiken. Als u bijvoorbeeld inbraakschade hebt aan de sloten in uw huis of als u uzelf per ongeluk hebt buitengesloten en er verder niemand thuis is, dan kunt u ons direct bellen. We werken vanuit Hengelo dus voor iedereen in Twente en omstreken is het verstandig om dit spoednummer alvast op te slaan in uw smartphone!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn