Doe zaken met Bram van Haarst

Bram van Haarst is een gerenommeerd kantoor met architecten. Wij richten ons op de markt voor exclusieve woningbouw. Mogen we misschien ook u bijstaan in het laten maken of verbeteren van uw woning? Uit het volgende zal namelijk blijken dat Bram van Haarst ook voor u verreweg de beste keuze is. Hoewel we in het fraaie Enschede, provincie Overijssel, gevestigd zijn, bedienen we de gehele landelijke markt voor vermogende particulieren. Heeft u aardig wat geld verworven tijdens uw werkende leven en wilt u nu lekker gaan rentenieren? Dat kan door Bram van Haarst in te schakelen voor de (ver)bouw van uw huis. Het mooie is ook nog eens dat het huis daarna meer waard wordt, waar u uiteindelijk zelf van zult profiteren, of misschien uw erfgenamen. Een exclusieve villa in de erfenis brengt natuurlijk mooi wat op. Het kan ook zijn dat uw gezin is uitgebreid of zelfs gevormd. Waar er eerst nog maar twee mensen in uw huis moesten wonen, kunnen dat er nu ineens drie, vier of zelfs nog meer zijn. Onderzoek wijst overigens uit dat het gemiddeld aantal kinderen net onder de twee per ouderpaar ligt, maar dat doet voor nu verder niet ter zake. Een gezinsuitbreiding betekent in de regel dat ook uw woning moet worden aangepast. Een kinderkamer erbij? Voor de architecten van Bram van Haarst geen enkel probleem. Wij zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat alles mooi wordt afgewerkt, zodat de oorspronkelijke stijl van uw woning, waar u toch eens voor gevallen bent, fraai behouden blijft. Neemt u maar eens een kijkje op onze website. De foto’s die daar steeds achter elkaar aan voorbij komen kunnen het verhaal dat we proberen over te brengen eigenlijk nog beter duidelijk maken. Mag Bram van Haarst straks ook uw architect zijn?

Bram van Haarst: specialist in traditioneel gebouwde huizen

Bram van Haarst is een echte specialist in traditioneel gebouwde huizen. Wij richten ons daarbij uitsluitend op de particuliere sector. We helpen iedereen graag die van zijn of haar droomhuis een nog mooiere variant wil maken. Niet voor niets is het gras bij de buren altijd groener. Het komt vaker voor dan u wellicht zou denken dat Bram van Haarst hele woonwijken op de schop neemt, omdat de buren toevallig ook voor een exclusieve look gekozen hebben. Wij staan u graag bij met betrouwbare bouwkundige adviezen en betrokkenheid van begin tot eind. Tegenwoordig verschijnen er, bijvoorbeeld in de naar onze mening minder geslaagde provincie Flevoland, steeds meer huizen die haast niet meer op huizen in de oorspronkelijke zin van het woord lijken. Dat betreuren wij. Bram van Haarst helpt u daarom graag uw woning een traditionele uitstraling te geven. Tegelijkertijd zijn panden die wij aanpakken altijd aangepast aan de strenge eisen van de huidige tijd. Wij weten dan ook alles van energielabels en bouwvergunningen. Zo zorgen we dat uw woning uiteindelijk nog meer waard wordt ook. Niet voor niets komen er altijd horden mensen op Bram van Haarst af. We hebben nog nooit een klant buiten in de kou laten staan, maar zijn iedereen te allen tijde van dienst met goede adviezen en daden. Wilt u zich nou ook aansluiten in de schier eindeloze rij tevreden klanten van Bram van Haarst? Dat kan vandaag nog door contact met ons op te nemen via de gegevens zoals die vermeld staan op onze fraai vormgegeven website. Wij hebben nog nooit iemand zien huilen in ons kantoortje of nadat we diens woonhuis gerenoveerd of zelfs gebouwd hadden. Daarom geldt dat het ook voor u verreweg de beste keuze is voor de deskundige lieden van Bram van Haarst te gaan.

Maak van uw huis een prachtig project

Een huis is nooit af, zegt men wel eens. Bij Bram van Haarst denken we daar in wezen net zo over. Er is altijd wel wat te doen aan uw stulpje. Gelukkig is dat ook mogelijk door in zee te gaan met het architectenbureau Bram van Haarst. Waar staan wij dan precies voor? Waarom zou u zaken met ons moeten doen en niet met de concurrent om de hoek? Welnu, we geven u graag een opsomming:

  • jarenlange ervaring met exclusieve woningbouw
  • scherpe tarieven
  • nieuwbouw én renovatie

Ten eerste onze ervaring. Al sinds jaar en dag staan we vermogende Nederlanders bij. In totaal hebben we liefst 1300 projecten gerealiseerd. En Bram van Haarst mag buigen op een ervaring van 35 jaar. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven. Natuurlijk moet u wel wat betalen, daar doen we ook niet schimmig over, maar over het algemeen valt het allemaal reuze mee qua kosten, zo vertellen onze cliënten ons vaak na afloop. Dat beeld wordt nog versterkt als we eens gaan kijken naar de zogenaamde concept-lijn van Bram van Haarst. Dit is een project dat ervoor zorgt dat u voor het relatief kleine bedrag van € 106.500,- een compleet exclusief woonhuis kunt laten bouwen. Als dat geen spotprijzen zijn, weten wij het ook niet meer. Deze concept-lijn is onlangs gelanceerd, maar heeft nu al voor veel enthousiaste reacties en uitgevoerde projecten gezorgd. Uiteraard kunt u als u hiervoor kiest gewoon een beroep doen op de begeleiding, kwaliteit en service van Bram van Haarst. Tot slot benoemen we nog graag dat we zowel nieuwbouw helpen realiseren als renovatie. Of u dus uw huis wilt gaan verbouwen of gewoon een compleet nieuwe woning uit de grond wilt stampen, alles kan bij Bram van Haarst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn