E-Smoker kopen?

Voor een ieder die overweegt om over te stappen of voor bestaande e-sigaret gebruikers is go-vapour het vertrouwde adres voor uw e-sigaret, e-liquids en aanverwante artikelen. go-vapour al is sinds 2013 een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van elektrisch roken met een ruim en actueel assortiment tegen zeer scherpe prijzen voor zowel beginnende als gevorderde dampers.

De beste e-smoker kopen

Bij een e-smoker wordt er een vloeistof welke e-liquid wordt genoemd opgenomen en verwarmd door een verdamper, deze zet de e-liquid om in damp welke vervolgens kan worden geïnhaleerd. Het verwarmen van de verdamper geschied door stroom toe te voeren middels een batterij. Bij het gebruik van een e-sigaret vindt er dus geen verbranding maar uitsluitend verdamping plaats. Alle elektrische sigaretten zijn voorzien van een beveiliging. Door snel 5 keer op de aan/uit knop te drukken zet u de batterij aan of uit. U drukt hierna voor enkele seconden op de aan/uit knop, vervolgens wordt de e-liquid snel omgezet in damp. De vrijgekomen damp hijs je rustig in je mond waarna deze kan worden geïnhaleerd. Een e-smoker bestaat uit 2 onderdelen namelijk een batterij en een verdamper. De verdamper bestaat uit:

  • Een vul reservoir
  • Een coil (verwarmingselement)
  • Een driptip (mondstukje)

Daarnaast kan zo’n verdamper bestaan met of zonder zelf te regelen luchttoevoer. Ook zijn ze voorzien van een connectie om de batterij op te schroeven, of is voorzien van een geïntegreerd systeem. Als u een e-smoker wilt aanschaffen, moet u wel de verschillen weten tussen alle smokers, deze kunnen verschillen op het gebied van uiterlijk, functionaliteit en gebruikerstoepassingen:

  • All-in One; verdamper geïntegreerd in de batterij
  • Basis sets; functionele sets zonder instelmogelijkheden
  • Box Mod; breder model e-smoker met instelopties
  • Pods; compacte modellen, zuinig
  • Sub-Ohm; werken op een erg lage weerstand
  • Temp geregeld; zelf temperatuur instellen
  • Voltage/wattage; sets waarbij je hoeveelheid stroom kunt instellen

Mod’s zijn over het algemeen bredere compacte e-sigaretten welke zowel gevoed kunnen worden door interne maar ook externe batterijen. Een mod kenmerkt zich verder meestal door de ruime instelmogelijkheden en meerdere dampmogelijkheden. Zo kun je dampen op wattage, voltage of op temperatuur. De meeste mod’s leveren veel vermogen en de gebruikte clearomizers kennen meerdere coil en weerstandsmogelijkheden. Is dit niet de e-smoker voor u? Dan zijn er nog ontzettend veel andere opties.

go-vapour

Voor een ieder die overweegt om over te stappen of voor bestaande e-smoker gebruikers is go-vapour het vertrouwde adres voor uw e-sigaret, e-liquids en aanverwante artikelen. go-vapour al is sinds 2013 een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van elektrisch roken met een ruim en actueel assortiment tegen zeer scherpe prijzen voor zowel beginnende als gevorderde dampers. Ze doen er alles aan uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden en omdat ze aangesloten zijn bij de stichting webwinkelkeur koopt u veilig en vertrouwd. Klanten geven ze een hoog waarderingscijfer van 9.5. Ze leveren uitsluitend aan personen van 18 jaar of ouder. Als u op zoek bent naar een geschikte e-smoker hoeft u dus niet verder te kijken. go-vapour.nl is de nummer 1 op het gebied van elektronische sigaretten, liquids en overige artikelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn