Eco-vriendelijk poetsen doe je met tandpasta tabletten

Tanden poetsen is erg belangrijk als je een gezond gebit wilt handhaven. De juiste mondverzorging is ontzettend belangrijk, want anders krijg je gaatjes, tandplak, tandsteen, een nare mondgeur en misschien zelfs wel rotte tanden die moeten worden verwijderd. Ons eetpatroon en het voedsel dat we nuttigen is vaak niet heel goed voor onze tanden. Frisdrank zit vol met suiker, maar we doen ook suiker door thee en koffie. Thee en koffie zorgen zonder suiker ook voor aanslag op de tanden waardoor deze geel keuren. Als je dat niet bijwerkt kunnen ze zelfs bruin worden. Je moet dus dagelijks je tanden poetsen om al dat soort van problemen te voorkomen. Niet alleen moet je aan de slag gaan met poetsen, het is toch vooral ook erg belangrijk dat je goed poetst met de juiste tandpasta. Verder moet je ook aan de slag met tandenstokers en flosdraad. De soort tandpasta die je gebruikt is ook van belang. Je kunt niet zonder meer een goedkope tandpasta kopen, want deze is vaak niet voldoende om je tanden echt goed schoon te maken. Je komt dus al snel bij de duurdere varianten uit. Een nadeel van tandpasta en de verpakkingen waar het in zit, is dat het niet bijzonder milieuvriendelijk is. De tandpasta zit immers in een plastic tube die je nooit helemaal leeg krijgt. Dat betekent dat je de tandpastatube met restjes tandpasta weggooit. Verder zit er vaak ook van alles in de tandpasta dat niet goed is voor het milieu en dat spoel je allemaal weg door de gootsteen. Dat is dus niet echt eco-vriendelijk. Gelukkig kun je bij Choose! nu tandpasta tabletten kopen. Ten eerste zitten deze tandpasta tabletten niet langer in een tube. Daardoor heb je niet langer te maken met allerlei restjes die overblijven en worden weggegooid. Ten tweede bevatten deze tandpasta tabletten geen schadelijke stoffen die een nadelige impact kunnen hebben op het milieu. Dus als je deze tandpasta tabletten gebruikt en na het poetsen het schuim wegspoelt door de gootsteen, dan is dat geen enkel probleem. Door deze tandpasta tabletten te kopen, draag je dus weer een klein steentje bij aan een beter milieu. Door op verschillende terreinen kleine steentjes bij te dragen aan het milieu, kun je toch een flinke bijdrage leveren aan het verkleinen van onze negatieve impact op het milieu. Op zichzelf zijn het druppels op een hete plaat, maar al die druppels samen zijn een stroom van koud water die de hete plaat kunnen doen afkoelen. Dus surf snel naar chooseteethcare.nl en bestel tandpasta tabletten. 

Kijk snel op de website en ontdek de mogelijkheden met tandpasta tabletten

Als je eenmaal op de site bent, dan zie je ook meteen hoe het werkt met deze tandpasta tabletten. Ze moeten immers nog steeds ergens in verpakt worden. Maar het mooie is dat je bij je eerste bestelling een doosje met tandpasta tabletten krijgt. Dit doosje is echter navulbaar, dus na je eerste bestelling kun je je voorraad gewoon steeds aanvullen. Er hoeven dan ook niet steeds nieuwe verpakkingen gebruikt te worden. 

Kies voor een refillplan

Het leuke is dat je een refillplan kunt kiezen, zodat je nooit zonder tabletten zit. De voordelen van een dergelijk plan vind je hieronder: 

  • Gratis bezorgd
  • makkelijk aan te passen
  • Persoonlijke refill

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn