Een dashcam helpt u verder

123carcam - DashcamEen ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de weg. En negen van de tien keer is het helemaal niet zo duidelijk wie nou daadwerkelijk de schuldige is. Daarom kiezen steeds meer mensen er voor om een dashcam in hun auto te plaatsen. Door de dashcam strategisch in je auto te plaatsen heb je altijd toegang tot de laatste beelden die de camera automatisch voor je gemaakt heeft. Gebeurd er dus iets op de weg en wil je hier graag de beelden van bekijken dan is dit heel eenvoudig om te doen. De dashcam gaat automatisch aan als je het contact in de auto aanzet. Je hoeft hier zelf dus helemaal niet over na te denken en dat vinden veel mensen wel zo prettig. De kans dat er iets gebeurd op de weg dat jij gefilmd wilt hebben is relatief klein. Hoe vaak heb jij al een ongeluk gehad terwijl je met de auto onderweg was? Dit zal hoogstwaarschijnlijk een of twee keer zijn gebeurd. Toch is er een reden waarom jij op zoek bent naar een dashcam. Je hebt misschien een ongeluk zien gebeuren of je was er zelf bij betrokken en het is op een vervelende manier afgelopen. Zelfs als je verzekerd bent kan het een rompslomp zijn om al het papierwerk rond te krijgen. Zeker wanneer het niet duidelijk is wie de schuldige is of wanneer de dader bijvoorbeeld zelfs doorgereden is. Dit zijn allemaal dingen die de dashcam zeer eenvoudig voor je oplost. Daarom kiezen ook steeds meer mensen er voor om een dashcam aan te schaffen. Het is eenvoudig in gebruik en het is handig om te hebben in meer gevallen dan alleen wanneer u in een ongeluk terecht bent gekomen. Een goede dashcam is makkelijk te installeren en te gebruiken. De dashcam die u bij ons in de shop vindt is dit zeker.

Goede service bij de aankoop van de dashcam

Bij 123 Carcam.nl snappen wij heel erg goed dat het aanschaffen van een dashcam meer is dan alleen het kopen van het apparaat alleen. Je bent ook op zoek naar service en naar een winkel die bereid is om meer te doen dan het apparaat aan u te verkopen. Wij gaan bij 123 Carcam.nl een stapje verder voor onze klanten. Uiteraard staan wij voor je klaar met eventuele vragen die u heeft over de dashcam. Hoe deze werkt of bijvoorbeeld hoe je de beelden kunt terug bekijken. We laten het je allemaal graag zien. Ook nadat je de dashcam in gebruik hebt genomen houdt onze service natuurlijk niet op. Als er iets mis is met het apparaat kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen er dan voor dat het apparaat gemaakt of, wanneer nodig, vervangen wordt. Je hebt uiteraard garantie wanneer je het apparaat bij ons aanschaft. Maar ook al voordat je de beslissing tot het maken van deze aankoop maakt staan wij graag voor je klaar. We beantwoorden je vragen en laten je zien hoe het apparaat werkt. Het is hierbij handig om te weten in welke auto je het apparaat gaat gebruiken. Het beeld van de camera is toch net wat anders vanuit een kleine of grote auto. Zeker in het verschil van hoogte is het gebruik van het apparaat bij te stellen. Uiteindelijk gaat het er om dat jij een goed beeld krijgt van wat er op de weg allemaal gebeurt en daar gaat de dashcam zeker voor zorgen. Wanneer je de beelden terug wilt zien doe je dit heel makkelijk via bijvoorbeeld de computer. Door de handige werking van het apparaat hoef je ook geen rekening te houden met eventuele opslagruimte. De oude beelden worden automatisch overschreven voor het apparaat wanneer het weer nieuwe beelden maakt. Zo is er dus altijd genoeg ruimte om alle beelden op te slaan.

Gebruik de dashcam altijd en overal

Het handige van de dashcam is dat hij automatisch aangaat wanneer jij het contact van je auto aanzet. Vanaf dat moment begint de dashcam met het filmen van de omgeving van de auto. Gebeurt er dus iets net nadat je het contact hebt aangezet dan heb je dit dus meteen op video! Veel mensen vinden dit een prettig idee. Het is tijdens en vlak na een ongeluk vaak zo hectisch dat zelfs wanneer het duidelijk is wie het gedaan heeft dat dit nog niet altijd goed onthouden wordt nadat alle hectiek weg is. Mede daarom zouden wij iedereen aanraden om een dashcam aan te schaffen en te gebruiken. Je kunt nooit te voorzichtig zijn en met een dashcam in je auto heb je toch weer een extra laag van zekerheid. Dat is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook zeker voor de bestuurders om je heen. Tenslotte gaat het niet alleen om wat jij op de weg doet, maar met name ook hoe andere bestuurders zich gedragen. Veiligheid op de weg komt in allerlei vormen, maar de dashcam gaat hier zeker in bijdragen. Dit blijkt wel uit alle positieve response die wij krijgen van klanten die een dashcam hebben aangeschaft en gebruiken. Niet alleen zijn ze erg blij met de service die wij leveren, maar ook voornamelijk zijn ze erg tevreden over de werking van het apparaat. Zelfs wanneer ze het nog niet echt nodig hebben gehad voelen veel mensen zich toch een stuk rustiger in de auto en achter het stuur. Mocht er iets gebeuren, dan weten zij in ieder geval zeker dat ze alles op video hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn