Een powerbank bedrukken is een slim idee

Wist u dat het een slim idee is om een powerbank te bedrukken? Want dit is een accessoire dat u steeds vaker in het openbaar tegenkomt. Mensen die veel gebruik maken van hun smartphone hebben vaak een dergelijke mobiele batterij aan hun telefoon hangen. Mocht uw smartphone of uw tablet snel leeglopen, bijvoorbeeld tijdens een lange zakenreis, dan hebt u dankzij de powerbank toch genoeg stroom om te kunnen blijven werken. Voor al uw medewerkers is het daarom niet alleen een leuk cadeautje voor in het kerstpakket, het is tevens een zeer praktisch product. Niet alleen voor uw collega’s is het slim om een powerbank te bedrukken en uit te delen, ook tijdens jaarbeurzen hebt u nu een modern relatiegeschenk. Deel het uit aan bezoekers en hopelijk potentiële klanten tijdens een jaarmarkt of in uw eigen winkel. Wilt u graag een powerbank bedrukken zodat u tegelijkertijd op een slimme manier reclame kunt maken voor uw bedrijf? Gaat u dan niet zelf de powerbank bedrukken want daar hebt u geen tijd en geld voor. U kunt dit werk veel beter uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt. Wij zijn een dergelijk bedrijf. Kijkt u eens op powerbankwereld.nl als u alles over onze diensten wilt weten. Kies uw favoriete ontwerp uit en geef de informatie door die we op uw powerbank moeten bedrukken. We leveren het product binnen enkele werkdagen af en u hoeft hier geen extra verzendkosten voor te betalen.

Uw powerbank bedrukken we met uw bedrijfslogo

U kunt van alles op de powerbank laten bedrukken. Het is geheel aan u om dat te bepalen. Natuurlijk is er een maximum aan woorden mogelijk. Maar het is sowieso niet echt verstandig om een lange tekst te laten afdrukken. Kort maar krachtig is ons devies. Denk aan een pakkende slagzin, uw bedrijfsnaam en/of het logo van uw bedrijf. Eventuele aanvullende informatie zoals een bezoekadres, telefoonnummer, e-mailadres, websitenaam of openingstijden kunnen ook verstandig zijn. Samen met u komen we tot een weloverwogen keuze. Laat het powerbank bedrukken vervolgens maar aan ons over. Heeft uw bedrijf nog geen slagzin of logo? Schrijf hier dan een wedstrijd voor uit onder uw personeel of klanten. U hebt de keuze uit een groot aanbod aan powerbanks. Op allerlei manieren kunt u dat keuzegebied verkleinen als u op onze website zoekt naar het juiste product.

  • Zoek bijvoorbeeld op kleur,
  • Het merk powerbank zoals Philips, PSL of XD,
  • Kies uw gewenste capaciteit uit, dus hoelang de powerbank het apparaat van stroom kan voorzien,
  • Of zoek op de features van de diverse powerbanks. Zo kunt u powerbank laten bedrukken die zijn uitgevoerd met een FM-radio, een spiegeltje, met extra usb-poorten en met een laserpointer.

Kies de powerbank uit die uw bedrijf eer aan doet

Een powerbank bedrukken om vervolgens uit te delen aan partners, werknemers, klanten en bezoekers is een slimme manier van marketing. In deze tijden waarin de digitalisering op rap tempo toeneemt, is het niet onverstandig om hierin te investeren. Het loont meer dan het laten bedrukken van papier, pennen, ballonnen of een ander ouderwets en uit de mode geraakt relatiegeschenk. Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwsberichten? Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres en naam op te geven via de site. U kunt ons tevens toevoegen op Linked in en het laatste nieuws volgen via Facebook. Een powerbank met een logo of andere gegevens leveren we u vanaf 50 stuks. Wilt u graag eens langskomen bij ons op kantoor en showroom? U bent op afspraak van harte welkom in het centrum van Utrecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn