Een serre met mooie extra’s

Voor het laten aanbouwen van een serre zijn er heel veel mogelijkheden. Naast de verschillende types, zoals het zadeldak of het lessenaardak, kunt u ook kiezen uit vele extra’s waardoor het wooncomfort alleen maar groter wordt. Soms kan het in een serre heel snel warm worden door het continu schijnen van de zon op de ramen. Wanneer u dit liever niet wilt is het goed om na te denken over mogelijkheden waardoor u minder last heeft van de zon. Bij Ter Huurne kunt u allerlei accessoires bestellen bij een nieuwe serre. Een hele goede optie is zonwering. Hierdoor kunt u met een gerust hart in de nieuwe serre plaatsnemen zonder dat u te veel last krijgt van de zon. Er wordt geadviseerd om de zonwering boven het glazen dak te laten monteren. Hierdoor behoudt u zoveel mogelijk koelte in huis, omdat de zon niet eerst door het glas heen kan komen. Ook valt de zonwering nauwelijks op, dezelfde kleuren worden gebruikt en uiteraard past de zonwering perfect op de maten van de uitbouw. Bij het kiezen van de juiste zonwering is het ook heel goed om even te letten op een kleur of print die bij u past. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor streepjes of patronen of gewoon een effen kleur. De zonwering is uiteraard makkelijk te bedienen en naar gelieve naar boven of naar beneden te verstellen. In de showroom in Haaksbergen zijn alle mogelijkheden op een rijtje gezet en is het veel makkelijker om een keuze te maken. Ook kunt u hier terecht voor advies op maat. Via de website is het ook mogelijk om eerst een gratis offerte aan te vragen voor de plannen van de nieuwe serre. Op deze manier komt u snel tot een juiste oplossing en koopt u een serre die bij u en uw huis past, waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Een serre met verlichting

Wanneer u een mooie nieuwe serre heeft uitgekozen en deze laat installeren is het belangrijk om het licht niet te vergeten. Een serre heeft van zichzelf natuurlijk veel licht, maar wanneer het donker wordt is het lastig om de ruimte even mooi te houden. Het is dus verstandig om meteen in het begin al de juiste spotjes uit te kiezen, zodat u ook ’s avonds kunt genieten van de serre en in de zomermaanden met de schuifdeuren open van de avond kunt genieten. Verlichting voor een uitbouw bestaat voornamelijk uit spotjes. Deze worden netjes in de dak liggers gemonteerd en ook de draden worden weggewerkt. Dit geeft een mooi en netjes effect, waarbij alleen de lichten zelf te zien zullen zijn. U kunt kiezen voor halogeen of voor led lampen. Led lampen gaan langere tijd mee, waardoor u niet op een ladder hoeft te gaan staan om de lichten regelmatig te vervangen. Aan de andere kant geven halogeen spotjes natuurlijk een veel warmer licht, dat ook goed past bij gezellige avonden op de bank. Omdat de spotjes hoog tegen het glazen plafond worden gemonteerd is het goed om te weten dat de bediening via een afstandsbediening verloopt. U krijgt deze meegeleverd wanneer de monteurs de gehele serre in elkaar komen zetten. Met deze afstandsbediening is het mogelijk om de lichten te bedienen vanaf de bank. Ook kunt u zelf kiezen of u fel licht wilt, handig wanneer u in de serre aan het werk bent, of toch liever het licht wat dimt voor een romantische avond. Het geheel van de serre ziet er verzorgt en mooi afgewerkt uit door het gebruik van lichten in de uitbouw zelf. Hierdoor gaat de ruimte ook geen scheiding vormen met de rest van het huis, maar is het ook in de avonden een mooi geheel en kunt u er lange tijd blijven zitten.

Snel contact opnemen

Met het kiezen van de serre die bij u past wilt u natuurlijk wel zo snel mogelijk weten hoe duur het gaat worden. U kunt dan heel makkelijk via de website een offerte aanvragen. U vult uw gegevens in en geeft waar het om gaat. Bijvoorbeeld alleen een serre of een glazen overkapping, of juist een volledige tuinkamer. Ter Huurne neemt zo snel mogelijk contact met u op en hierdoor kunt u ook snel beginnen met de nieuwe uitbouw. Want zeg nou zelf, wanneer u al besloten heeft om deze aankoop te doen, dan wilt u toch zeker zo snel mogelijk beginnen met de bouw? Het is verstandig om zo veel mogelijk aan de experts over te laten. Op deze manier wordt de nieuwe uitbouw snel en vakkundig in elkaar gezet en zult u er lange tijd plezier van hebben. Het extra daglicht dat door een serre de ruimte binnenkomt is van te voren moeilijk voor te stellen, maar geeft een prachtig effect waarbij de tuin en het huis ook veel dichter tot elkaar komen te staan. Uiteraard is het ook mogelijk dat u een uitbouw laat plaatsen die de tuin voor een groot deel over gaat nemen. Ook dan kunt u rekenen op veel meer wooncomfort door de grotere ruimte die nog groter lijkt door het licht dat de hele dag naar binnen stroomt. Zeker een goede keus als u met een niet al te groot budget uw eigen huis om wilt toveren tot een nieuwe woning. Ook geeft een serre veel meerwaarde aan een woning, omdat u en grotere oppervlakte creëert. Met het oog op de toekomst dus ook zeker een goede investering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn