Een whiteboard is ideaal voor presentaties

Een whiteboard is een ideaal object als u regelmatig trainingen geeft bij bedrijven. Het is een relatief lichtgewicht product dat u prima achter in de auto mee kunt nemen naar ieder bedrijf. Maar u kunt natuurlijk ook een whiteboard kopen voor op uw werk. Bijvoorbeeld een op drie dan wel vier poten of een variant die u aan de achterwand van de vergaderruimte kunt ophangen. Ook bieden we een whiteboard aan op wieltjes zodat u het van de ene zaal naar de andere zaal kunt rijden zonder uw rug te breken. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en gaat u over de inventaris van het materiaal binnen het bedrijf waar u werkt? Kijk dan vandaag nog op whiteboard-flipover.nl en maak uw keuze.

  • Onze website is namelijk ook een online webwinkel dus vink de producten aan die u wilt kopen en stop ze daarmee in uw digitale winkelmandje.
  • Hebt u al een eigen account? Zo niet maak dan een account aan door uw bedrijfsgegevens eenmalig in te vullen. In het vervolg kunt u inloggen door uw profielnaam en wachtwoord in te vullen. Handig bij een volgend bezoekje.
  • Betaal via PayPal, iDEAL, uw creditcard of maak het bedrag pas achteraf over via Afterpay.
  • Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de status van uw bestelling. Reken er maar op dat we de volgende werkdag leveren mits u oor 17.00 uur hebt besteld.

Gebruik diverse markers op uw whiteboard

Een whiteboard online bestellen is wel zo handig als u een druk bedrijf leidt en geen tijd hebt om te winkelen bij een groothandel. Uiteraard bezorgen we ook bij uw bedrijf voor de deur of bij uw magazijn. Dit whiteboard is eenvoudig in gebruik te nemen en de diverse accessoires waaronder de stiften en de wissers kunt u in een keer in huis halen. Naast het feit dat u met deze magnetische wissers het whiteboard in een klap schoonveegt kunt u er ook een spray bij bestellen. Na veelvuldig wissen zult u namelijk merken dat er inktresten achterblijven. Ook wil men weleens vergeten om het bord na gebruik schoon te vegen en dan kan de inkt in het bord intrekken. U hebt dan niet genoeg aan een wisser om het bord schoon te krijgen. Gebruik in dat geval de spray, daarmee verwijdert u hardnekkige inkt. De doekjes om het bord vervolgens mee droog te maken bestelt u natuurlijk ook alleen en vindt u net als de wisser en de spray tussen onze accessoires. Wist u trouwens dat u niet alleen een whiteboard kunt kopen in de standaardafmetingen, maar dat u ook uw eigen gewenste maten aan ons door kunt geven? Wij maken namelijk zonder extra kosten een whiteboard op maat voor uw bedrijf! Daardoor kunnen we schoolborden van wel 4 meter en 1 meter breed moeiteloos voor u op maat snijden. Wij zijn geen van geen kleintje vervaard en u kunt zowel grote bestellingen als kleine bestellingen plaatsen, ook al moeten we ieder bord afzonderlijk op maat zagen.

U kunt het wellicht combineren met een handige flipover

Hebt u meer belang bij een flipover? Ook dan zult u ongetwijfeld bij ons slagen. Wist u dat het bord van een flipover ook gelamineerd is zodat u het tevens als een whiteboard kunt gebruiken? Tel uit uw winst en kijk daarom ook even tussen onze flipovers. U leest het, er is voor ieder wat wils te vinden. U bent bij ons dan ook zeker geen dief van de portemonnee en we raden het u aan om onze outlet-pagina scherp in de gaten te houden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn