Eenvoudig en voordelig de beste BMW Active Tourer winterbanden online

Jdbandenvelgen - BMW Active Tourer winterbandenAfgelopen zomer heb ik een BMW Active Tourer aangeschaft. Mijn oude BWM werd wat te klein door de gezinssamenstelling en deze ruimere BWM biedt dus ook logischerwijs meer ruimte aan alle leden van het gezin. Niet alleen dat, het is ook een ruimere wagen qua bagage ruimte. Dit alles ook nog eens gecombineerd met de luxe en kwaliteit die ik van BWM gewend ben. Met een nieuwe BWM heb je dus ook alle nieuwste gadgets. We wanen ons soms echt in een ruimte schip en dan bedoel ik vooral ikzelf en de kinderen. Met de BMW Active Tourer hadden we dus opeens ook meer bagageruimte en alle kinderen konden er in 1 keer in. Ik weet daarom niet of we op wintersport zijn gegaan omdat we op wintersport wilden of omdat we simpelweg opeens, door de nieuwe auto, op wintersport konden gaan. Hoe dan ook, de keuze om met ons allen naar Zuid-Frankrijk af te reizen was snel gemaakt en welke manier is beter om je auto in te rijden dan een lange road-trip? Hoewel ik eigenlijk van mening was dat we klaar waren om te vertrekken was mijn vrouw van mening dat we winterbanden nodig hadden gezien we naar een winteroord zouden vertrekken. Dus met nog twee weken te gaan voor vertrek ben ik mijzelf gaan oriënteren om te kijken wat er zoals te vinden is qua BMW Active Tourer winterbanden. In plaats van het hele internet af te zoeken om er achter te komen dat ik nooit van mijn leven de speld in de spreekwoordelijke hooiberg zou vinden heb ik een collega gevraagd waar hij zijn winterbanden vandaag had gehaald. En hij wees me op de site van JD banden en Velgen.

BMW Active Tourer winterbanden op jdbandenvelgen.nl

Bij mijn eerste bezoek aan de site was ik meteen blij dat ik niet zelf was gaan zoeken. Het was duidelijk dat deze site alles qua banden heeft van de BMW. Een waar paradijs voor een BWM liefhebber zoals ikzelf. De BMW Active Tourer winterbanden waren hier dus ook goed te vinden. Ik vraag me af of ik zelf ooit zo snel de juiste site had weten te vinden, maar ik ben dan ook geen internet expert. Laat mij maar lekker rijden in de BWM en dan kan iemand anders de attributen bestellen. Maar als het om banden gaat en veiligheid wil ik er wel zelf bij zijn om te kijken wat er zoal te vinden is. Via de site was ik met behulp van eenvoudige keuzemenu’s al snel bij de BMW afdeling en enige seconden later had ik een overzicht van alle BMW Active Tourer winterbanden. Het fijne aspect aan de site is dat het assortiment uitgebreid is. Dus niet één winterband per auto, maar meerdere BMW Active Tourer winterbanden. Op deze manier kon ik een keuze maken die paste in mijn budget en die paste bij mijn auto. Want iedere BWM eigenaar is trots op zijn of haar BWM en wil die trots uitdragen door een fraai modern uiterlijk. Daarom is het fijn om te weten dat de BMW Active Tourer winterbanden die ik uiteindelijk heb besteld het uiterlijk van mijn BWM eerder verfraaien dan andersom. De auto karakteriseert zich nu door zowel het gezinselement als ook de stoere look door middel van de BMW Active Tourer winterbanden. Dus ik was tevreden. En niet alleen met de banden maar ook met de service.

Service JD banden & Velgen

Allereerst is de site en het gebruiksgemak en het aanbod direct al een stukje service. Een verouderde site of een niet goed werkende site is direct een stoorzender en dat geeft van het begin af aan al een negatief gevoel. Niet zo bij jdbandenvelgen.nl. Het gevoel hier was vanaf het begin alleen maar positief. Daarna krijg je een indruk van de service door middel van de prijzen die ze bij jdbandenvelgen.nl aanbieden. Ik las op de site dat ze in staat zijn om onder de reguliere prijzen te duiken doordat ze op grote schaal hun banden en velgen inkopen. Nu maakt het mij niet zoveel uit hoe ze het doen, wat belangrijk is, is dat ze het doen. Op die manier ben ik als consument extra tevreden, want ik kan mijn gezin veilig en voordelig naar Zuid-Frankrijk vervoeren. Naast de voordelige prijzen viel me ook meteen op dat ze open en eerlijk zijn over de staat van de BMW Active Tourer winterbanden. Het kunnen nieuwe banden zijn of gebruikte, maar je weet altijd waar je aan toe bent. Ik wilde nieuwe BMW Active Tourer winterbanden dus die werden dan ook netjes afgeleverd. De BMW Active Tourer winterbanden zijn van BWM, dus geen ander merk en daar zijn ze ook heel transparant in. Daardoor ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit en natuurlijk helemaal als je de BMW Active Tourer winterbanden koopt voor de BWW. Want met BWM ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Bezorging was ook top geregeld. De volgende werkdag had ik de banden thuis en de verzendkosten waren maar 49 euro. Met een tevreden vrouw in de auto restte vervolgens alleen nog de trip naar Zuid-Frankrijk en met de BMW Active Tourer winterbanden verliep die trip nagenoeg vlekkeloos. Ik zeg nagenoeg, want met kinderen op vakantie gaat altijd gepaard met de voor de hand liggende obstakels. En de lange rit naar het zuiden is er maar één van. Maar als je dat voor lief kan nemen dan zit je vakantie helemaal goed met de BMW Active Tourer winterbanden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn