EPDM rubber kopen?

Als u een aannemer bent en u bent verantwoordelijk voor het aanleggen van daken en dan met name dakbedekking dan is er eigenlijk maar één materiaal dat hier aan te pas komt: EPDM rubber. Want met EPDM rubber weet u zeker dat u kwaliteit in huis hebt gehaald. Kijkt u maar eens op de site van één van de grootste aanbieders in Nederland van EPDM rubber: interexpress.nl. U vindt ons trouwens in Gelderland, in Wapenveld om precies te zijn. Maakt u gerust even een afspraak met één van onze medewerkers. Want als u in bulk EPDM rubber wilt kopen dan wilt u wellicht een contract bij ons afsluiten of het materiaal eerst met eigen ogen bekijken. Waarom is dit rubber zo geweldig? Dat willen we u graag in deze tekst even uitleggen. Dit materiaal is natuurlijk niet een rubber afkomstig uit de natuur. De rubberbomen laten wij met rust. Nee, we maken het van een polymeer dus dat wil zeggen dat het van een kunststof is gemaakt. Een ingewikkelde koolstofreeks waar we u niet mee willen vermoeien. Deze uitvinding is geïnnoveerd tot ultiem dakbedekkingsmateriaal. Zo doorstaat het zeer warme temperaturen en ook koude temperaturen. U gebruikt het op een egale ondergrond maar u kunt het zowel op rechte als schuine daken aanleggen. Zorg ervoor dat de ondergrond egaal is gemaakt zodat u zeker weet dat het EPDM rubber goed blijft zitten.

Naast EPDM rubber verkopen we diverse producten voor de dakbedekking

Omdat het zowel koud als warm aankan, betekent dit dat EPDM rubber niet uitrekt of krimpt. Daardoor kan de rubber niet scheuren en beloven we u dat dit materiaal minstens 25 jaar meegaat. Ook is het fijn om te weten dat zure regen of simpelweg regenwater het materiaal niet zal aantasten net als oliën en andere stoffen. Dit EPDM rubber is aldus een zeer duurzaam product dat een prima dakbedekkingsmateriaal is. U wilt dit rubber kopen en leggen, hoe gaat u dan te werk? Neemt u allereerst een kijkje op onze website en bepaal de dikte en de hoeveelheid EPDM rubber dat u nodig hebt. Wilt u het graag door professionals laten nameten dan mag u wederom op onze service rekenen. Als u een ware doe-het-zelver bent of aannemer bent en verantwoordelijk bent voor het aanbrengen van dakbedekking op al uw koopwoningen dan hoeven we u hier waarschijnlijk niet mee te helpen.

  • Geef aan hoeveel EPDM rubber u wilt hebben,
  • En kijk vervolgens bij de accessoires. Zo hebt u daktrimmen nodig en randjes om het dak netjes af te werken.
  • U zult kits en lijm nodig hebben net als een hemelwaterafvoer.
  • Als u alles hebt gevonden dan kunt u direct uw bestelling afronden.

Bekijk onze instructiefilmpjes op onze website

Een bestelling EPDM rubber maken is een peulenschil als u dat voortaan bij ons doet. We leveren aan zowel particulieren als bedrijven en zijn dan ook van geen kleintje vervaard. Een handig licht flexibel rubber dat u snel en eenvoudig kunt aanbrengen. En rubber dat jarenlang mee gaat en nauwelijks sluit. Wat wilt u nog meer? Maak daarom vandaag nog uw keuze, vul uw gegevens in en maak het bedrag over via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of betaal met uw credit card. Als u wel vaker daken aanlegt dan hebt u heel wat bouwmateriaal nodig. Logisch dat u daarom wel een aanbieding kunt gebruiken. Wij geven regelmatig scherpe kortingen op diverse producten en accessoires. Het is verstandig om onze website te bookmarken. Neem regelmatig een kijkje en profiteer van deze prachtige aanbiedingen. U kunt immers maar beter te veel EPDM producten in uw magazijn hebben liggen, dan te weinig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn