Ergonomische bureaustoel

Havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelZoekt u een ergonomische bureaustoel voor in uw studeer- of werkkamer? Dan bent u bij ons, havic-kantoormeubelen.nl, aan het goede adres. Zoals u uit de naam van de website allicht al kunt opmaken zijn we niet alleen gespecialiseerd in de ergonomische bureaustoel maar hebben we vele kantoormeubelen die goed voor uw gezondheid zijn en tevens passen bij elk design. Dat komt doordat we een groot assortiment hebben waar u deze ergonomische bureaustoel in een handomdraai in terug kunt vinden. Niet dat we slechts een ergonomische bureaustoel in ons assortiment hebben, dat zult u wel zien als u onze website bekijkt. Wij proberen onze website erg overzichtelijk te houden. Niet te veel foto’s en informatie op een pagina, maar enkel de voor u relevant zijnde informatie die u snel kan overtuigen om met ons in zee te gaan. Op die manier plukt u er ook de vruchten van want waarom zou u dagen bezig moeten zijn met het uitzoeken van een ergonomische bureaustoel? Daar zit niemand op te wachten. Daarom trachten we onze site zo transparant mogelijk te houden. De ergonomische bureaustoel die we voor u in de aanbieding hebben liegt er niet om. We doen dan ook enkel zaken met gerenommeerde bedrijven die steevast een topkwaliteit kunnen garanderen. Dat betekent niet dat we klakkeloos met hen zaken gaan doen. Ook wij kijken erg graag de kat uit de boom en daarom testen we al onze producten uitvoerig. Zijn wij akkoord? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met vrijwel perfecte ergonomische bureaustoel die zowel de ondersteuning biedt die uw rug verdient als wel een topkwaliteit heeft zodat we kunnen garanderen dat u jarenlang geen nieuwe ergonomische bureaustoel hoeft aan te schaffen. Dit kan immers een behoorlijke investering zijn, zeker als u ergonomische bureaustoelen voor het hele kantoor gaat aanschaffen.

De ergonomische bureaustoel

Wanneer u inderdaad voor uw bedrijf bureaustoelen inkoopt hebt u vast ook met het geld van het kantoor zelf te maken, dus daar moet u dan extra voorzichtig mee omgaan. Uw bazen kijken misschien over uw schouder mee. Tenzij u zelf de baas bent, dan is het wat makkelijker om een ergonomische bureaustoel uit te kiezen die u wilt implementeren op de werkvloer. U geeft het maar aan, wat u nu wellicht wel begrijpt is dat we van geen kleintje vervaard zijn. We doen dan ook over het algemeen zaken met grote kantoren in plaats van particulieren. Maar ook aan eenmansbedrijfjes en zzp’ers kunnen we een ergonomische bureaustoel leveren, daar doen we gerust niet moeilijk over. Alleen het veranderen van uw zithouding kan zoveel teweeg brengen, daar kunnen we lang of kort over zijn. U wilt niet dat uw collega’s RSI krijgen of klachten aan hun rug die veroorzaakt zijn door slechte kantoormeubelen. Dat kan u als bedrijf zelfs geld kosten. Nu gaan we er vanuit dat de gezondheid van uw medewerkers voorop gesteld wordt en u dus ook wel begrijpt dat een ergonomische bureaustoel wonderen kan betekenen voor de gezondheid van uw personeel. Dat is niet alleen wat we proberen u duidelijk te maken want niet alleen fysieke klachten komen voor als er geen ergonomische bureaustoel aanwezig is. Het kan zelfs leiden tot stress, spanning door de houding en de werkdruk en ten slotte zelfs tot een burn-out van een medewerker met alle gevolgen van dien. De werksfeer dient optimaal te zijn, voor eenieder is dat belangrijk zodat men gemotiveerd is om zijn of haar werk naar hartenlust uit te voeren. Voorkom depressies en voorkom schadeposten omdat men uw bedrijf verantwoordelijk houdt. Kiest u dus voor deze ergonomische bureaustoel en kies bijbehorende kantoormeubelen uit zoals bureaus en opbergkasten. U zult zien dat de sfeer toeneemt en de blessures afnemen. Een waardevolle investering is de ergonomische bureaustoel, dat kunnen we u op een briefje geven. Bent u benieuwd hoe u een ergonomische bureaustoel kunt bestellen? Leest u dan gauw verder.

Meer weten? Kijkt u dan snel op de website

Het bestellen van de ergonomische bureaustoel is erg eenvoudig. In principe gaat dit op dezelfde manier als het bestellen van andere producten via het internet. Toch kan het geen kwaad om de kat uit de boom te kijken, u wilt immers waar voor uw geld. Schroom dan ook niet langer maar bezoek onze website vandaag nog. U kunt een gratis offerte aanvragen als u uw totale kantoor door ons wilt laten inrichten. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus pas als u ermee akkoord bent gaan wij tot levering en eventuele montage over en zijn er dientengevolge kosten aan verbonden. We hebben drie showrooms waar u met of zonder afspraak langs kunt komen tijdens de openingstijden die u op de website terug kunt vinden te weten in:

  • Veghel
  • Gouda
  • en in Breendonk, België

Komt u dus eens langs. Het kan zeker geen kwaad om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u klaarstaat die u alles kan vertellen over onze ergonomische bureauartikelen. Uiteraard zult u verwend worden met een lekker kopje koffie. Vraagt u hen gerust het hemd van het lijf want we willen wel dat u zeker bent van uw zaak. Hebt u hier geen tijd voor maar wilt u wel graag wat meer informatie over het een of ander? Schroom dan niet maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook tijdens de werkdagen opbellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn