Goochelaar voor uw feestje

Houdt u binnenkort een feestje? Dan is het zeker aan te raden om eens te overwegen een goochelaar in te huren. Nu zult u misschien denken, dit is alleen leuk voor een kinderfeestje. Hoewel kinderen het natuurlijk fantastisch vinden en het voor een kinderfeestje dus ook heel geschikt is, is het ook voor een feest of evenement waar alleen volwassenen komen ook zeker een aanrader. Kinderen en volwassenen beleven een goochelaar dan wel heel anders, maar dat neemt niet weg dat ze het daarom ook minder leuk vinden. Een kind heeft geen idee van wat er allemaal moet gebeuren voordat een show goed in elkaar zit en voordat de trucs perfect lukken. Zij hebben geen idee van het vele oefenen dat er aan vooraf gaat, zij zien alleen de bijzondere kunsten en voor hen lijkt deze persoon wel een tovenaar. Hij tovert een bal immers zomaar weg en haalt hem dan weer uit zijn mond tevoorschijn! Dat is toch niet mogelijk! Daarom moet die persoon wel een tovenaar zijn. Voor volwassenen ligt dit natuurlijk anders, zij kijken met heel andere ogen naar de show van een goochelaar. Zij weten dat er bepaalde foefjes zijn om acts uit te kunnen voeren, maar dat maakt natuurlijk nog niet dat zij dit zelf ook zouden kunnen doen. Er gaat immers veel oefening aan vooraf en iedereen weet dat het niet zomaar lukt om een truc goed uit te voeren. Zij hebben daarom bewondering voor een goochelaar, bewondering voor de vele uren arbeid die hij er in gestoken heeft. Ook zullen zij zich toch iedere keer weer verbazen over wat voor trucs er uit gevoerd worden. Zij zullen proberen te achterhalen hoe dit mogelijk is, om vervolgens te constateren dat ze geen idee hebben. Ook voor volwassenen is het dus heel erg leuk om naar een show van een goochelaar te kijken.

Welke goochelaar kiest u?

Gaat u een goochelaar inhuren, dan is het natuurlijk erg belangrijk dat u er op kunt vertrouwen dat hij een goed optreden zal geven. Het is immers een fiasco als trucs mislukken, dan lijkt het meer op een clownshow dan een goochelact. Als u een goochelaar in wilt huren, dan zult u uw zoektocht naar een geschikte persoon waarschijnlijk beginnen op internet. U zult dan al snel zien dat er verschillende mogelijkheden zijn en dat er verschillende personen zijn die deze diensten aanbieden. Hoe komt u er nu achter wie het meest geschikt is? Wie de beste kwaliteit levert? Hoe kiest u iemand uit al die verschillende opties? Aan te raden is het om te kiezen voor Goochelaar Jordi. Als u voor hem kiest, dan weet u zeker dat u een goede show in huis haalt, of hij nu voor kinderen of voor volwassenen op moet treden, hij weet het publiek altijd enorm te boeien. Een groot pluspunt van goochelaar Jordi is dat hij altijd zorgt voor veel interactie met het publiek. Dit zorgt ervoor dat zij echt optimaal bij het optreden betrokken raken. Ook voert hij zijn trucs graag vlakbij de mensen uit. Uw gasten zullen er versteld van zijn dat zij er met hun neus bovenop zitten, maar toch niet de trucs kunnen doorgronden. Dat maakt zijn optredens erg bijzonder. Een ander voordeel is dat hij geen reiskostenvergoeding vraagt. Daarnaast weet hij in zijn shows altijd vingervlugheid met veel humor te combineren, waardoor het publiek continu geboeid blijft. Doordat hij al meer dan twintig jaar ervaring heeft als goochelaar en verschillende prijzen heeft gewonnen, kunt u er dan ook op vertrouwen dat hij een uitstekende keus is voor uw feest of evenement.

Veel verschillende mogelijkheden

Zoals gezegd kunt u een goochelaar inhuren voor verschillende gelegenheden. Waar moet u dan zoal aan denken? Goochelaar Jordi kunt u bijvoorbeeld inhuren voor:

  • uw bruiloft
  • een kinderfeestje
  • een beurs waar u met een bedrijfsstand aanwezig bent

Natuurlijk zijn ook andere feesten en evenementen een optie. Op zijn website geeft Jordi verschillende mogelijkheden aan van wat hij zoal kan doen, maar het beste is natuurlijk om met hem zelf in overleg te gaan en te kijken naar wat het best past bij uw wensen. Zo kan hij bijvoorbeeld een centrale act geven tijdens uw bruiloftsreceptie, waarbij hij zijn kunsten aan iedereen tegelijk laat zien. Maar ook is het bijvoorbeeld een optie dat hij juist goochelshows aan tafel geeft. Op die manier spelen de trucs zich onder de neuzen van uw gasten af, wat het geheel vaak nog spannender maakt. Want hoe kan het toch dat u er zo dicht bij zit en toch niet ziet wat voor foefjes hij gebruikt? Het inhuren van een goochelaar voor een bedrijfsbeurs lijkt misschien wat onlogisch, maar dat is het niet. Het is juist een ideale manier om uw bedrijfsnaam bekend te maken bij het publiek. Het grote probleem op een bedrijfsbeurs is immers dat het ontzettend lastig kan zijn om de bezoekers te verleiden naar uw stand te komen. Door goochelaar Jordi in te huren, bent u van dit hele probleem af. Hij zorgt ervoor dat mensen nieuwsgierig worden en naar uw stand komen. U kunt hen vervolgens wat vertellen over uw bedrijf of een informatiefolder meegeven. Op die manier kunt u eenvoudig een grotere naamsbekendheid krijgen. Mensen zullen het zich zeker herinneren, doordat het niet iedere dag gebeurt dat er goochelkunsten vertoond worden op een beurs. Goochelaar Jordi is dus op veel manieren inzetbaar voor feesten en evenementen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn