Heb je een honden penning nodig voor je hond? 

Als je een hond hebt, is het slim om een honden penning aan te schaffen voor je hond. Op zo’n penning kun je namelijk je eigen naam, telefoonnummer en adresgegevens kwijt zodat mensen weten dat de hond van jou is wanneer ze deze gevonden hebben. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je hond wegloopt, maar als het gebeurt, is het wel ontzettend fijn als je hond een honden penning heeft met jouw gegevens erop. 

Bestel je honden penning op pleziervoorhonden.nl 

Je doet er natuurlijk alles aan om je trouwe viervoeter te beschermen en goed voor hem of haar te zorgen. Het kan echter weleens voorkomen dat je hond ontsnapt uit de tuin of tijdens het wandelen. Wanneer je hond goed getraind is, zal hij of zij wel naar je terugkeren wanneer je roept, maar dat is helaas niet in alle gevallen zo. Een puppy luistert misschien nog niet zo goed of als je hond overstuur is omdat hij of zij ergens van is geschrokken, kan het ook zijn dat je hond even niet meer luistert. Wanneer je hond dan een honden penning aan de halsband heeft hangen, dan kunnen mensen die je hond ergens gevonden hebben, in ieder geval contact met je opnemen en de hond eventueel terugbrengen naar het juiste adres. Zo wordt de kans een stuk groter dat jij je verloren hond weer terugvindt. Zelf heb ik ook een keer meegemaakt dat ik mijn hond kwijt ben geraakt. Dat is natuurlijk een ontzettend naar gevoel. Als baasje doe je er alles aan om goed voor je hond te zorgen en ervoor te zorgen dat je hond het goed heeft, maar soms gebeuren er nou eenmaal ongelukken. Toen ik laatst met mijn hond aan het wandelen was, een week voor Oud en Nieuw, werd er bij mij in de straat vuurwerk afgestoken. Mijn hond schrok enorm van de knal en raakte in paniek. Ze begon hard weg te rennen en in paniek ontsnapte ze uit haar tuigje. Ik probeerde haar nog na te roepen, maar ze wilde uit angst niet luisteren. Ik probeerde haar nog na te rennen en terug te roepen, maar ze was in enkele seconden al mijlenver weg. Ik heb nog lang naar haar gezocht, maar kon haar uiteindelijk niet vinden. Toen het uiteindelijk donker werd, ben ik naar huis gegaan. Die volgende ochtend kreeg ik ineens een telefoontje. Een aardige dame belde mij op om te vertellen dat ze mijn hond had gevonden. Ze woonde heel wat straten verderop en zag de hond ‘s nachts lopen toen ze haar eigen hond ging uitlaten. Ze had mijn hond mee naar binnen genomen en zag op de honden penning mijn adres en telefoonnummer. Ze kwam mijn hond gelijk bij mij thuis terugbrengen. Zonder die honden penning had ik mijn hond misschien wel nooit meer teruggevonden. Ik moet er niet aan denken dat ik mijn lieve hond niet meer terug zou kunnen zien. De honden penning die aan de halsband van mijn hond hangt, heb ik besteld bij pleziervoorhonden. Zij verkopen op hun site van alles voor je hond: 

  • Ballen 
  • Speelgoed 
  • Snuffelmatten 
  • Kussens 
  • Voerbakken 

Bestel nu alles voor je hond op pleziervoorhonden.nl 

Als jij ook een hond hebt, zorg er dan in ieder geval voor dat je hond een honden penning aan zijn of haar halsband heeft hangen. Deze kun je gemakkelijk online bestellen via pleziervoorhonden.nl. Zo weet je in ieder geval dat je hond weer bij jou terecht komt wanneer hij of zij door iemand anders gevonden wordt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn