Het telefoonnummer van de klantenservice? t mobile helpt u!

Ik vind het altijd fijn om te merken dat bedrijven je goed helpen bij de klantenservice. T mobile is voor mij hierin echt een heuse kampioen. Misschien vraagt u zich momenteel af hoe het kan dat ik zo tevreden ben over deze klantenservice? T mobile komt ook weleens heel slecht in het nieuws en het is dus mogelijk dat u zich verbaast over mijn tevredenheid. Welnu, in deze korte tekst wil ik u graag even uitleggen waarom ik zo blij ben met de klantenservice. t mobile is namelijk een bedrijf waar je als klant echt als een koning behandeld wordt en dat vind ik heel erg fijn om te merken. Het is echter niet zo dat ik iedere week bel met de klantenservice. t-mobile zorgt er namelijk voor dat je niet met lege handen naar huis gestuurd wordt wanneer je een vraag of een klacht hebt. Dat vind ik heel fijn om te merken omdat ik liever serieus genomen wordt. Afijn, dat lijkt me ook wel een beetje een overbodige opmerking omdat ik niet denk dat er veel mensen zijn die het liefst niet gehoord willen worden of niet serieus genomen willen worden. Dat is dan ook niet het geval bij deze klantenservice. t mobile doet er alles aan om iedereen zo tevreden mogelijk te maken en dat is iets wat ik heel erg waardeer. Vandaar dat ik ook besloten heb om mijn mening eens even op papier te zetten omdat ik vind dat positieve berichten ook gehoord mogen worden.

Een goede klantenservice? t mobile biedt het u!

Toen ik op het internet eens even ging googelen met de zoekterm ‘klantenservice t mobile’, kwam ik erachter dat heel veel mensen heel positief zijn over dit bedrijf. Dat kun je namelijk zien omdat je heel veel positieve berichten te zien krijgt wanneer je even zoekt met de genoemde termen. Ik moet u zeggen dat het mij niet echt verbaasde dat er zoveel mensen positief zijn over dit bedrijf maar ik heb wel gemerkt dat veel mensen ook aangaven dat zij niet altijd wisten hoe zij contact moesten leggen met de klantenservice. t mobile heeft daarom alles op alles gezegd om haar bereikbaarheid te vergroten. Dat is fijn om te merken omdat je op deze manier zeker bent dat je ergens met je vraag naartoe kunt gaan. In mijn geval heeft dat al heel vaak heel veel moois opgeleverd. Toen ik laatst merkte dat mijn internet altijd heel langzaam werd wanneer ik door Drenthe reed, heb ik eens even contact gemaakt met de klantenservice. t mobile vertelde mij toen dat dit kwam doordat ik een bepaalde instelling niet had doorgevoerd. Ik vond dat heel prettig om te horen omdat ik op deze manier heel snel geholpen was en mijn internet daarna ook inderdaad veel sneller was. Dat is iets waar ik momenteel nog iedere dag de vruchten van pluk en daarom zou ik ook iedereen aan willen raden om even zaken te gaan doen met dit bedrijf. Ik heb namelijk aan den lijve ondervonden dat je nergens anders voordeliger uit bent en daar komt ook nog eens bij dat men hier alles voor je doet.

Bel of mail vandaag nog even

Het fijne is dat u ook per mail contact kunt leggen met de klantenservice. t mobile is namelijk een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en daarom is het goed om dit ook even extra te benadrukken. Kortom:

  • Ik ben dik tevreden
  • Ik heb geen vragen meer
  • Ik zal nog lang klant blijven bij dit bedrijf

Kijk snel op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn