Het vergelijken van energieprijzen is nu wel erg eenvoudig

Het doel van onze website is vrij simpel: u kunt namelijk hier terecht voor het vergelijken van energieprijzen. Hebt u onlangs een huis gekocht en wilt u daarom niet langer wachten met het vergelijken van energieprijzen? Of woont u er al een tijdje en merkt u dat u elk jaar meer betaalt voor uw stroom- en gasrekening? Maar verbruikt u eigenlijk dezelfde hoeveelheid of zelfs minder? Wellicht stookt u voornamelijk fossiele brandstoffen. Want dan zullen de prijzen omhoog blijven gaan. De overheid en ook energieleveranciers willen u ontmoedigen om voor deze brandstoffen te kiezen en dat is onze ogen een groot goed. Er zijn vele alternatieven die een stuk beter zijn voor het milieu. Denk aan windmolens, groene stroom en zonne-energie. Misschien is dat wel de reden dat het vergelijken van energieprijzen voor u erg voordelig kan uitpakken. Huurt u overigens een huis bij een woningbouwvereniging, een makelaar of hebt u een particuliere huisbaas? Overleg dan met hen wie er eigenlijk verantwoordelijk is voor het uitzoeken en afsluiten van een energie-abonnement. De kans is aanzienlijk groot dat u dat zelf bent. Als u in een ouderenwoning of juist in een studentenhuis woont dan zijn dit eerder uitzonderingen op de regel! Dat betekent dat huurders ook moeten beginnen met het vergelijken van energieprijzen want ook zij kunnen tientallen zo niet honderden euro’s per maand besparen. Waar kunt u vergelijken? De energieprijzen en goedkope abonnementen kunt u vinden op energieprijzen-vergelijken.nl.

Vergelijken van energieprijzen is voor elk huishouden een slimme zet

Het vergelijken van energieprijzen is een eenvoudig klusje want u hoeft enkel uw postcode en huisnummer samen met het geschatte jaarlijkse verbruik in te vullen. U kunt als voorbeeld het verbruik van het afgelopen jaar invullen. Vraag dit getal eventueel op bij uw huidige energieleverancier als u het niet langer bij de hand hebt. Het vergelijken van energieprijzen is dan al afgerond tenzij u het verder wilt specificeren. Want we bieden u een overzicht van de beschikbare leveranciers bij u in de regio en de aantrekkelijk abonnementen die ze op dit moment aanbieden. Mocht u uw zoekgebied willen aanpassen dan kunt u aanbieders opnemen of weglaten, zoeken op het type contract of zoeken op het type duurzaamheid. U vindt een duidelijk overzicht van de prijzen per abonnement zoals:

  • Het continuetarief, vastrecht, netbeheerkosten en heffingskorting bij het stroomabonnement,
  • Het enkeltarief, vastrecht en netbeheerkosten bij het gasabonnement,
  • En de kortingen die u op beide abonnementen per leverancier per jaar kunt hebben op basis van de door u ingevulde gegevens.

Mocht u meer willen weten over een bepaald abonnement dan kunt u direct op de koppeling klikken zodat u op de site van bijvoorbeeld Oxxio, Nuon, Qurrent of Engie alles kunt lezen over deze mogelijkheid.

We helpen u graag op weg dus neem gerust even contact met ons op

U kunt ook even wachten met het vergelijken energieprijzen. Want het kan zo zijn dat er over drie maanden geheel andere acties lopen die wellicht voor u een stuk aantrekkelijker zijn dan de huidige aanbiedingen. Het is in dat geval aanbevolen om onze site te bookmarken tussen uw favoriete websites. Neem eens per week of per maand een kijkje en kies in de toekomst voor een groene manier van energievoorziening. Niet alleen doet u daar moeder Aarde een plezier mee, u zult zien dat het u ook flink wat geld kan opleveren. Wist u bijvoorbeeld dat u een subsidie van de overheid kunt krijgen als u zonnepanelen wilt laten plaatsen? En dat u overtollige zonne-energie naar uw energieleverancier kunt opsturen tegen een interessante prijs?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn