Hier vond ik de plafonniere uit mijn dromen!

Vorig jaar heb ik mijn eerste huisje in Amsterdam gekocht en ik wilde een heus paleisje van deze woning maken. Ik ben heel erg fan van yoga en alles wat maar met spiritualiteit te maken heeft, en daarom wilde ik mijn woning graag in dezelfde trant inrichten. Op de antiekmarkt in Parijs heb ik ooit een heel mooie plafonniere gezien en ik heb er sindsdien altijd spijt van gehad dat ik deze destijds niet heb gekocht. Ik wist toen op dat moment niet goed wat ik er mee zou moeten aangezien ik nog geen huis had. Inmiddels is het tij verlopen en zijn de bakens verzet en sla ik mezelf voor mijn kop dat ik die plafonniere niet gekocht heb. Toen ik laatst de sleutels van mijn nieuwe woning kreeg, zag ik meteen dat deze ruimte heel erg geschikt was voor een dergelijke plafonniere. Ik toen op het internet op zoek gegaan naar iets wat in de buurt kwam van wat ik destijds op de markt had gezien en ik kan u inmiddels vertellen dat ik deze gevonden heb. Sterker nog, ik heb een exemplaar gevonden die nog veel mooier is dan ik destijds heb gezien. Waar ik dit prachtige exemplaar gevonden heb? Op de website Merelinwonderland.nl. Dit is werkelijk een fantastische site waar je de meest mooie dingen kunt vinden. Ik raad daarom ook iedereen aan om een keer een kijkje te nemen op deze mooie website.

Een plafonniere die werkelijk prachtig is!

Toen ik via Google even ging zoeken op ‘plafonniere’ kreeg ik heel erg veel zoekresultaten gepresenteerd. Hoog in deze resultaten zag ik toen de site Merelinwonderland.nl staan en deze naam sprak mij meteen heel erg aan. Ik heb daarom meteen op deze site geklikt en wat ik toen zag, overtrof mijn stoutste dromen. Ik zag de mooiste lampen en ik zag ook meteen de plafonniere waar ik al zo’n lange tijd naar op zoek was. Wat vond ik het fijn dat ik eindelijk een site had gevonden waar ik een plafonniere kon kopen, die zelfs nog mooier was dan die ik in Parijs had gezien! Waar ik helemaal stijl van achterover sloeg, was het feit dat ik voor deze lamp helemaal niet diep in de buidel hoefde te tasten. Voor minder dan honderd euro had ik een prachtige plafonniere. Kom daar maar eens om op de antiekmarkt in Parijs, daar betaal je minstens het vijfvoudige voor eenzelfde soort lamp. Dat je hier voor een paar tientjes een mooier exemplaar kunt krijgen, vond ik dus ook heel erg leuk om te merken. Ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst en ik kan u zeggen dat, terwijl ik dit schrijf, de lamp boven mij hangt te ‘shinen’. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en wil daarom iedereen aanraden om een keer een kijkje te nemen op deze site.

Kijk vandaag nog even rond op de site

Wanneer u ook op zoek bent naar een mooie plafonniere, raad ik u aan om eens even te gaan kijken op de site van Merelin Wonderland. Hier vindt u namelijk de mooiste objecten en ik ben er zo’n grote fan van geworden, dat ik iedere dag wel even een kijkje neem op deze site. Kortom:

  • Ik heb hier gevonden waar ik al lange tijd naar zocht
  • Ik heb hier sindsdien heel veel mooie spullen besteld
  • Ik ben heel erg tevreden over de service van dit bedrijf

Wilt u ook een mooi object kopen? Kijk dan vandaag nog even op de site van dit bedrijf. Hier vindt u alles wat u graag wilt hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn