Horlogeband online kopen

Dehorlogebandenspecialist - HorlogebandBent u op zoek naar een mooie horlogeband? Wij zijn uw specialist op dit gebied, want wij bieden de mooiste en meest unieke banden voor uw klok! De grootste webshop van zowel Nederland als België is de plek waar u moet zijn om een mooie en passende horlogeband te bestellen. Wij bieden bandjes in verschillende vormen, materialen en met diverse sluitingen. Het is voor u dan ook belangrijk om er voor te zorgen dat u de bandjes kiest die op alle fronten passen bij uw klokwerk! Niet alleen kunt u kiezen voor een specifiek materiaal of een bepaalde sluiting, ook kunt u kiezen voor het merk dat u graag heeft. Wij verkopen de beste merken zoals Breitling, Tissot, Omega en nog veel meer! Bekijk op onze website de horlogeband die u mooi vindt en plaats heel erg eenvoudig uw bestelling wanneer u heeft gevonden wat u zocht. Als webwinkel en winkel in het algemeen staan wij voor vakmanschap. Daarom hebben wij horlogebandjes in ons assortiment opgenomen die helemaal met de hand zijn vervaardigd. Wij vinden het van het grootste belang om hoogwaardige bandjes aan te bieden en dat zie je wel af aan onze collectie. Natuurlijk moet een horlogeband wel passen bij het soort klokwerk dat u draagt. Mocht u niet helemaal zeker weten wat voor soort product u graag wilt, dan kunt u gerust even contact opnemen met een van onze medewerkers en dan kunnen zij een aantal van de mogelijkheden gerust met u bespreken. Kies voor:

  • Een groot assortiment
  • Handgemaakte bandjes
  • De beste prijs
  • Snelle levering
  • De beste kwaliteit

Horlogeband; waar let u op?

U bent op zoek naar een horlogeband, maar waar let u dan op? Dat is een hele goede vraag. Wanneer u een bandje voor uw horloge wilt kopen dan zijn er natuurlijk een paar zaken waar u op dient te letten. U wilt een bandje dat lekker zit en dat een goede maat heeft. Sommige mensen zijn gevoelig voor bepaald materialen. Wanneer dat het geval is, dan is het zaak dat u er voor zorgt dat u niet voor een materiaal kiest waar u niet tegen kan en waar u bijvoorbeeld uitslag van krijgt. Een paar materialen die wij verkopen zijn leer, rubber en metaal. Al deze materialen hebben weer zo hun eigen kenmerken en voordelen. Omdat wij weten dat wij nogal wat mogelijkheden hebben als het aankomt op horlogebandjes, kunnen wij niet voldoende benadrukken dat u altijd contact met ons op mag nemen als u meer informatie wilt over de horlogeband die past bij u. Met andere woorden; wij bedienen u heel erg graag van advies op maat! Gaat uw voorkeur uit naar een sluiting met gesp of met vouw? Sommige mensen hebben een mooi band, maar zouden eigenlijk wel een andere sluiting op deze specifieke horlogeband willen. Ook dat kunnen wij in de meeste gevallen voor u mogelijk maken. Wij maken de band voor u op maat met de juiste sluiting. Niet alleen kunt u online ons assortiment bekijken, ook heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze winkel! Wij nodigen u van harte uit om in onze winkel een mooi horlogebandje uit te kiezen dat helemaal past bij uw persoonlijke wensen. Als winkel geloven wij in onze producten, toch is het niet onmogelijk dat u een bestelling plaatst waar u op terug wilt komen. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer u per ongeluk een verkeerde bestelling heeft geplaatst of omdat u op een bepaald moment besluit dat u graag dezelfde band met bijvoorbeeld een andere sluiting wilt hebben of dezelfde horlogeband in een andere kleur. Allemaal mogelijkheden en een foutje is menselijk. Dat is dan ook de reden dat wij retourneren voor u mogelijk maken.

Voorwaarden retourneren van een product

We zijn allemaal mensen en ieder mens kan zich wel eens vergissen. Dat komt natuurlijk ook voor wanneer u een bestelling plaatst en u daarbij niet goed oplet of u wel het juiste product in uw winkelwagentje heeft gedaan. De voorwaarden voor het retourneren van uw horlogeband zijn eenvoudig en eenduidig. Dat kunnen wij u verzekeren. Onze online service staat namelijk bij ons hoog in het vaandel. U kunt het bestelde product namelijk binnen twee weken terugsturen. Wat de reden is dat u het product wilt terugsturen is niet onze zaak, dus die reden hoeft u ook niet op te geven. Wat wel van belang is, wanneer u het bandje of een product terug wilt sturen, is dat het product niet is gebruikt. Het is namelijk zo dat wij het product gewoon weer willen verkopen en dat kan niet als het gebruikt is. Let er dus even op dat u de juiste keuze maakt en dat u het product niet draagt wanneer u een verkeerde bestelling heeft geplaatst maar het in plaats daarvan direct terugstuurt. Doe dat meteen, want na twee weken kan het niet meer, al is twee weken natuurlijk ruim voldoende om uw horlogeband of een ander product dat u heeft besteld op onze website terug te sturen. In het zeldzame geval dat de fout aan onze zijde is, zullen wij uiteraard alles op alles zetten om u tegemoet te komen. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om u toch een goede oplossing te bieden. Wanneer u zelf een verkeerde bestelling heeft geplaatst, dan dient u de kosten voor het terugsturen wel voor eigen rekening te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn