Hulp nodig bij het uitzoeken van een erp systeem?

Een erp systeem is een type software dat vele programma’s samenvoegt. Het betekent niet zo zeer dat u nog maar 1 of een paar programma’s nodig hebt, eerder dat deze programma’s aan elkaar gekoppeld worden zodat de gegevens met elkaar overeenkomen. Voegt een werknemer bijvoorbeeld nieuwe klantengegevens in via een bepaald programma? Dan wordt dit dankzij het erp systeem ook meteen doorgestuurd naar andere relevante systemen die wellicht in de toekomst nodig zijn om de klant van dienst te zijn. Een compatibel systeem dat niet vastloopt en er voor zorgt dat iedereen snel en zonder stress of irritaties over de juiste gegevens kan beschikken, dat is wat ieder bedrijf nodig heeft. Daarom hebben niet enkel grootzakelijke ondernemingen maar ook mkb-bedrijven en misschien zelfs wel een zzp-bedrijfje baat bij een erp systeem. Op onze website vergelijken we deze verschillende systemen met elkaar. We zetten ze op een rijtje en vertellen u alles over de voor- en nadelen. Zo sluit het ene erp systeem beter aan bij u dan een ander systeem, maar dat kan voor een ander type bedrijf al weer snel een heel ander verhaal zijn. Dat heeft voornamelijk te maken met de hoeveelheid programma’s die binnen een bedrijf gebruikt worden net als met de hoeveelheid mensen dat op hetzelfde moment toegang nodig heeft tot uw interne netwerk. Wij van ERP-selectie willen u in ieder geval geheel vrijblijvend en kosteloos van advies voorzien.

Met onze website hebt u snel een goed erp systeem gevonden

Op onze website vindt u aldus diverse lijstjes met systemen die in onze ogen het beste werken. De meeste programma’s zijn in het Engels maar er zijn ook zeker programma’s die in het Nederlands ook prima werken. De prijzen van het erp systeem verschillen erg. Maar relativeer dit met de grootte van uw bedrijf, bijvoorbeeld met de hoeveelheid bestellingen, klandizie of de grootte van uw personeel. De prijs kan op twee manieren betaald worden:

  • U betaalt eenmalig voor het gebruiksrecht van de software en vervolgens enkel periodiek voor het onderhoud,
  • Of u betaalt per maand voor het onderhoud van het software maar ook voor het gebruik ervan. Gebruikt u tevens een cloud? Dan betaalt u ook maandelijks voor de infrastructuur van de cloud.
  • De een heeft als voordeel dat u het tijdig kunt opzeggen, bij de ander hoeft u niet flink te investeren in het gebruiksrecht.

We kunnen u vanzelfsprekend helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Niet voor niets plaatsen we regelmatig interessante blogs en vergelijkingen. Ook kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool en ten slotte staan we voor u klaar om u persoonlijk van advies te voorzien. We zien overigens een verschuiving naar Cloudgebruik. Dat heeft als voordeel dat medewerkers ook onderweg tijdens het forenzen of het maken van een zakenreis toegang krijgen tot de gegevens en software dat ze nodig hebben om hun werk naar behoren uit te voeren. Ook kunnen ze nu thuis werken, handig als een collega moet reconvalesceren.

Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen

Stel dat u een erp systeem zoekt, hoe gaat u dan te werk? Neem eerst een kijkje op onze website https://erp-selectie.nl/ en lees de teksten door die u interessant vindt. Maak gerust gebruikt van de vergelijker en neem contact op met onze klantenservice. Dan kunt u vervolgens contact opnemen met de bedrijven die een erp systeem hebben ontworpen. Vraag bijvoorbeeld eerst een offerte aan als ze die dienstverlening bieden, en overleg met het bestuur. Dan kunt u binnenkort profiteren van een geïntegreerd erp systeem. Ook uw klanten en werknemers gaan dit zeer waarderen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn