Ideaal: de droogloopmat op rol

Bij het voetenvegertje kunt u terecht voor allerlei matten. U kunt hierbij denken aan:

  • Schoonloopmatten
  • Droogloopmatten
  • Droogloopmatten op rol
  • Kokosmatten
  • Wasbare deurmatten
  • Naaldviltmatten
  • Projectmatten
  • Gerecyclede deurmatten

Iedere matsoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en is geschikt voor binnen en/of buiten. Het is maar net waar u naar op zoekt bent. Het uitgangspunt is dat u met de aanschaf van een mat, welke type dan ook, naast het decoratieve doel vooral een functioneel doel hebt, namelijk: het voorkomen van vuilinloop dat vanuit hygiënisch oogpunt belangrijk is. En dat zeker ook van belang is voor de levensduur van uw vloer en het onderhoud dat u daar aan moet plegen op het moment dat vuil veelvuldig naar binnen gelopen wordt. Dus met een goede mat, bijvoorbeeld een droogloopmat op rol, valt er op het onderhoud van uw harde (houten, stenen of linovloer) of zachte (tapijt) vloer ook nog eer te behalen. Een schone entree wil toch iedereen?

De voordelen van de droogloopmat op rol

Met een droogloopmat op rol heeft u te allen tijde de beschikking over een droogloopmat die u op maat knipt al naar gelang uw wensen. Is de mat versleten of erg vies, dan snijdt u eenvoudig een nieuwe mat op maat van de rol. Ideaal voor uw bedrijfsruimte, woning, schuur of andere ruimte. Het grote voordeel van een droogloopmat op rol is ook dat u niet vast zit aan een standaardmaat zoals u deze vaak in de winkels ziet liggen. Een ander voordeel is dat de droogloopmat op rol niet rafelt. Daarbij zijn de matten in veel trendy kleuren te verkrijgen zoals . En in verschillende breedtes verkrijgbaar. Voetenvegertje biedt ook een combinatie van droogloop- en schoonloopmat aan, eveneens op rol. Een voorbeeld daarvan is de Twister, die verkrijgbaar is in lime, rood, zwart, grijs en bruin. Deze mat heeft de uitstraling van een loper en dus een dubbele functie. Geen inloop meer van vuil en vocht met als resultaat een schone vloer!

Verschil droogloopmat en schoonloopmat

Veel mensen weten niet het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat. Daarom geven we hierover wat duidelijkheid. Met name het verschil in materiaal, het doel van de mat en het effect dat u ermee wilt bereiken. Beide type matten zijn verkrijgbaar op rol dus zowel de schoonloopmat op rol als de droogloopmat op rol. Een schoonloopmat, de naam zegt het al, is zeer geschikt voor het extra goed weghalen van vuil onder schoenen. De mat zorgt ervoor dat de schoen extra schoon wordt en vuil niet naar binnengelopen wordt. Bij de droogloopmat gaat het er vooral om dat de mat vocht goed opneemt. Daardoor bestaat de mat uit ander materiaal dat hiervoor zorgt, namelijk vaak katoen. Dat zorgt ervoor dat vocht opgenomen wordt. Uiteraard neemt het ook wel vuil op. Eigenlijk is het wel te zeggen dat een drooploopmat op rol of niet, multifunctioneel is voor zowel water- als vuilopname. Vooral natte schoenen worden door de gebruik van de droogloopmat op rol of niet erg goed droog. Is er sprake van veel en harde droge vervuiling aan de schoen, bijvoorbeeld met veel zand of modder dan is de keuze voor een schoonloopmat het beste. Als u in dat geval kiest voor een harde mat dan zorgen de vezels ervoor dat vuil echt goed achterblijft op de mat. Als u kiest voor het voetenvegertje, dan kiest u voor een snelle levering, lage kosten, ruime mogelijkheden in soorten, kleuren, maten en gecombineerde matten passend bij uw wensen. Bijvoorbeeld met de droogloopmat op rol. Het Voetenvegertje is gevestigd in Nijverdal. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn