IJskrabbers bedrukken is voor ons een peulenschil

Ook al is er niet al te vaak ijzel in Nederland, u moet zo nu en dan de ramen van uw auto ijsvrij maken. En het levert al helemaal veel frustratie op als u geen ijskrabber hebt liggen. Als u het slot van uw auto niet open krijgt dan is dit al helemaal het einde van uw humeur. U als werkgever herkent dit probleem waarschijnlijk wel. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat ijskrabbers kan bedrukken en verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. IJskrabbers bedrukken heeft als groot voordeel dat iedereen ziet waar u voor staat. Zeker als u de slagzin of het logo van het bedrijf op de ijskrabbers laat bedrukken. Dan weet u zeker dat mensen als vliegen naar hun laptops rennen om uw site te bekijken. Dus qua marketing is het bedrukken van uw kantoorartikelen en relatiegeschenken een uitstekend idee.  Maar het is ook fijn voor uw collega’s om zo nu en dan iets leuks te mogen ontvangen. Uw collega’s voelen zich meer gewaardeerd en daar zal de productiviteit en motivatie mee verbeteren. Uiteindelijk levert het u enkel meer winst op. Eenmalig investeren in ijskrabbers is dus geen overbodige luxe. En ook al wilt u helemaal geen ijskrabbers bedrukken, als u op jmpromotions.nl kijkt dan vindt u waarschijnlijk wel een relatieartikel dat aan uw wensen voldoet.

Naast ijskrabbers bedrukken we nog veel meer

Verkoopt u auto’s? Hebt u een vervoersbedrijf? Dan is het ijskrabbers laten bedrukken door ons bedrijf een fantastisch idee. We kunnen ze in diverse vormen aanleveren:

  • Zo kunt u zelf aangeven wat voor ijskrabber u wilt hebben. We kunnen ze namelijk op maat maken. Wilt u bijvoorbeeld ijskrabbers bedrukken en maken in de vorm van een hartje zodat u een leuk cadeautje hebt voor Valentijnsdag of de kerstdagen? Laat ons dit dan weten!
  • Er zijn ook krabbers die een handschoen om het handvat hebben zitten. Dat betekent dat uw handen lekker warm blijven als u de ijzel van uw voorruit afkrabt.
  • Voor een meerprijs bestelt u luxe ijskrabbers met extra grip.
  • Liever een goedkope ijskrabber of een krabber met een borstel om de sneeuw mee weg te vegen? We hebben ze allebei in ons assortiment.

Maakt u snel uw keuze en vergeet niet om te vermelden wat u op de ijskrabbers wilt bedrukken. We sturen u vervolgens een offerte. Als u graag een proefdruk van ons ontvangt dan kan dat geheel gratis. Gaat u vervolgens akkoord? Dan gaan we een begin maken met de productie van uw artikelen. Deze week kunt u uw bestelling al ontvangen want we garanderen te allen tijde een snelle levering.

Ontdek ons aanbod door onze site te bezoeken

IJskrabbers bedrukken is een mogelijkheid. Maar als u op kantoor werkt en iedereen komt met het openbaar vervoer of met de fiets dan is het niet echt een handig cadeautje voor uw werknemers. Bedenk dan iets anders maar blijf origineel! Misschien is het een goed idee om smartphonehoesjes te bedrukken. Hoewel u dan wel het risico loopt dat u ze in de verkeerde maten bestelt. Of bestel powerbanks! Dan kan iedereen overal zijn of haar smartphone of tablet even snel opladen, ook als er geen stroomvoorziening in de buurt is. IJskrabbers bedrukken wij trouwens met behulp van de tampondruk. Dat is de beste methode voor een ondergrond van kunststof. De grootte van het oppervlak varieert en is afhankelijk van de hoeveelheid informatie die u wilt laten afdrukken. Bent u op zoek naar andere winterartikelen om weg te geven? Kijk dan ook even bij onze sjaals, handschoenen en kerstballen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn