Jeugdtheaterschool

JeugdtheaterschoolWil je later acteur worden en ben je op zoek naar een plek waar je je talenten kunt ontwikkelen? Dan ben je op het juiste adres bij de jeugdtheaterschool. Het vak van acteren is een heel erg bijzonder vak. Sommige jonge mensen hebben een bijzonder talent om in de huid van een ander te kruipen. Andere jonge mensen hebben een enorme passie om acteur te worden en zullen alles doen om zich te ontwikkelen. Bij de jeugdtheaterschool zal potentieel talent worden ontdekt en verder uitgediept. De lessen op de theaterschool worden gegeven door ervaren acteurs die met hun ervaring en kennis jong talent kunnen helpen hun talenten te ontdekken en verder uit te diepen. De jeugdtheaterschool zou je ook wel een opstapje kunnen noemen naar de HBO toneelscholen in Nederland waar wij er in totaal vier van hebben. Als je een opleiding volgt aan de jeugdtheaterschool dan zul je genoeg ervaring op doen om te ontdekken of acteren iets is waar je echt mee door wilt gaan. Ook zal de theaterschool je dus klaarstomen om auditie te doen voor de toneelschool. Het is niet makkelijk om aangenomen te worden op de toneelschool omdat er ieder jaar vele aanmeldingen zijn en daarom is het een goede eerste stap om een opleiding te volgen bij de jeugdtheaterschool. Je leert dan namelijk alles over acteren. Binnen de jeugdtheaterschool zijn er verschillende niveaus. Dat wil zeggen dat je met zowel veel als weinig ervaring terecht kunt bij de jeugdtheaterschool. Kies voor de jeugdtheaterschool als je:

  • Je talenten wilt ontdekken
  • Je wilt klaarstomen voor de toneelschool
  • Je jouw talent verder wilt uitdiepen

De jeugdtheaterschool vanaf zestien jaar

Jongeren vanaf zestien jaar kunnen zich aanmelden bij de theaterschool. Let op, want als je jonger dan zestien jaar bent zul je dus wel even moeten wachten om je aan te melden. Heb jij op school al ontdekt dat je heel erg veel plezier hebt in acteren en wil je heel erg graag zo veel mogelijk leren over acteren van acteurs die ervaring hebben. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen jouw talenten te ontwikkelen en bovendien is het ook heel erg leuk om te acteren en samen met andere jongeren te acteren op een speelse wijze.

Waarom acteur worden

Misschien ben jij iemand die de hele tijd bezig is om kleine acts op te voeren. Nu doe je dat voor je familie, maar eigenlijk zou je wel eens op een echt podium willen staan. Zeker als je nog vrij jong bent, kan de jeugdtheaterschool een mooie eerste stap zijn naar het ontdekken van jouw talent. Maar ook kan het een manier zijn om te ontdekken hoe groot jouw ambitie is. Wil je echt acteur worden en later je brood gaan verdienen met acteren? Dat is een hele mooie keuze waar je helemaal achter moet staan. Deze zaken kun je allemaal ontdekken door een opleiding te volgen aan de jeugdtheaterschool. Mocht je interesse inmiddels zijn gewekt, maar zit je nog wel met bepaalde vragen, dan kun je ook altijd even contact opnemen om meer te weten over wat er allemaal mogelijk is en welke opleiding er bijvoorbeeld bij jou zal passen. Omdat er verschillende niveaus zijn, is het wel belangrijk om het juiste niveau te kiezen. Je kunt dan altijd binnen de opleiding weer een niveau omhoog gaan als je meer ervaring op hebt gedaan. Acteren is ontzettend leuk en onze theaterschool is een geweldige plek om alles te leren over acteren. Schroom dus niet om eens te bellen of te mailen en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn