Kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting is voor ieder bedrijf van groot belang, hoe groot of klein het ook is. Als je net begint als ondernemer, dan zul je er misschien voor kiezen om zo goedkoop mogelijk alles op de kop te tikken. Gezien het budget waar je op dat moment mee moet werken, is dat aan een kant ook wel begrijpelijk. Maar vergis je niet in hoe belangrijk het is om over een goede kantoorinrichting te beschikken. Dit is om verschillende redenen van belang. Een eerste is natuurlijk een praktische. Je moet bijvoorbeeld genoeg tafels hebben voor iedereen om aan te werken, je moet voldoende stoelen hebben en je moet genoeg kastruimte hebben om alles in op te kunnen bergen. Het meubilair waar je voor kiest moet dus praktisch zijn en je ondersteunen in je werk. Maar het moet nog iets zijn, het moet het liefst ook ergonomisch zijn. Veel mensen die kantoorbanen hebben, krijgen op een gegeven moment lichamelijke klachten doordat ze een verkeerde zithouding hebben omdat hun stoel en tafel niet goed bij hen pas. Dit klinkt onschuldig, maar kan tot vervelende zaken leiden, zoals rugklachten, nekklachten en hoofdpijn. Door te kiezen voor de juiste kantoorinrichting, kun je voorkomen dat je hiermee te maken krijgt.

Inspirerende kantoorinrichting

Het is echter niet zo dat alleen praktische zaken van belang zijn als het aankomt op het uitkiezen van een nieuwe kantoorinrichting, deze moet natuurlijk ook mooi zijn. Dit klinkt misschien wat vreemd, vooral als je geen bezoekers ontvangt in je pand. Wat maakt het uiterlijk ervan dan uit? Dat maakt heel veel uit voor je werknemers en voor de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Het is immers gewoon zo dat het veel prettiger werken is in een mooie omgeving en dat dit ook inspiratie geeft. De grijze kantoorpanden van een aantal decennia geleden zijn wat dat betreft echt een goed voorbeeld van hoe het niet moet: donker, sober en saai. Een deprimerende omgeving om iedere dag in te verkeren. Maar een mooie kantoorinrichting wordt nog belangrijker als jij er wel zakenrelaties ontvangt of klanten. Het is dan immers echt jouw visitekaartje en je wilt dat ze meteen een goede indruk van je bedrijf krijgen. Dat lukt alleen als de stijl van het interieur past bij de uitstraling die jij aan jouw onderneming wilt geven. Of dit nu zakelijk en strak is, serieus of speels, modern of klassiek, het zijn allemaal opties. Overweeg wat bij jouw bedrijf past wat betreft uitstraling en zorg ervoor dat de stijl van je kantoorinrichting hier bij aansluit!

KATO helpt je graag!

Het samenstellen van de juiste kantoorinrichting kan best lastig zijn, helemaal als je het druk hebt met heel veel andere zaken en je eigenlijk te weinig tijd hebt om je hier echt mee bezig te houden. Gelukkig kun je het uitbesteden aan een specialist, zoals KATO. Zij kunnen voor jou de complete inrichting verzorgen van bijvoorbeeld:

  • de vergaderruimte
  • de kantine
  • het kantoor
  • de wachtkamer

Zij kunnen dit volledig voor jou verzorgen, zodat jij zelf helemaal geen omkijken meer hebt naar het uitzoeken van de kantoorinrichting! Uiteraard is het ook mogelijk om bij hen zelf op zoek te gaan naar meubelstukken die jij graag zou willen hebben en zo zelf aan de slag te gaan met je interieur. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, zij helpen jou graag en geven je graag advies over de diverse mogelijkheden die zij jou kunnen bieden. Heb jij een nieuwe kantoorinrichting voor jouw onderneming nodig? Dan doe je er dus echt goed aan om hiervoor naar KATO te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn