Kleding laten bedrukken? Kies voor de textieldruk van VK Print

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor al uw drukwerk dan zit u bij VK Print goed. Kijkt u maar eens op onze website, vkprint. U vindt er informatie over ons bedrijf en over de diverse drukmethodes die we hanteren. U kunt hierbij denken aan vlakzeefdruk, tampondruk, sublimatie maar ook textieldruk. In deze tekst willen we het graag even hebben over textieldruk. Zoals de naam al zeg is textieldruk bedoeld voor het bedrukken van allerlei kledingstukken. Zolang het om een vrij glad en egaal oppervlak gaat, kunnen we het bedrukken met deze techniek. Omdat u wellicht in groten getale wilt bestellen is het goed om te weten dat wij in de eerste plaats van geen kleintje vervaard zijn. We kunnen net zo goed 10 T-shirts tot duizenden T-shirts voor u bedrukken met behulp van deze textieldruk. In de tweede plaats hebben we beschikking tot maar liefst 8 drukpersen voor de textieldruk. Dus we kunnen erg snel te werk gaan. Hebt u bijvoorbeeld een spoedbestelling? Dan gaan we tegen een kleine meerprijs direct aan de slag. Zelfs buiten werktijden werken we stug door zodat u toch binnen enkele dagen, misschien zelfs morgen al, de kledingstukken kunt dragen. De textieldruk is een goed alternatief van de vlakzeefdruk, dit is tevens een drukmethode die veel gebruikt wordt voor kleding. Maar als het gaat om redelijk grote logo’s of tekst dan heeft de textieldruk bij velen de voorkeur, al was het enkel omdat het vele malen goedkoper is.

Onze textieldruk kan maximaal 6 kleuren per druk aan

Een klein nadeel aan de textieldruk is het feit dat kleine afbeeldingen en teksten niet met deze methode kunnen worden afgedrukt omdat het een lagere resolutie heeft dan de vlakzeefdrukmethode. Maar dat neemt niet weg dat het niet net zo goed blijft zitten. Uiteraard krijgt u er altijd de juiste wasvoorschriften bij want u moet iets voorzichtiger wassen dan blanco kleding, dan weet u zeker dat de afbeeldingen niet snel vaal worden. Onze persen zijn aangesloten op een carrousel. Dat betekent dat na het invoeren van de logo’s, afbeeldingen, tekst of wat u dan ook wenst af te drukken, het werk in zijn geheel volautomatisch gebeurt. Er is uiteraard te allen tijde controle aanwezig maar u begrijpt dat overwerken hierdoor geen vervelend karweitje is. We kunnen 6 kleuren tegelijkertijd, dus per kledingstuk, selecteren. Stel dat u een logo van een evenement op de voor- en achterkant van een T-shirt wilt zetten. Dan kan dat logo in drie verschillende kleuren worden bedrukt. Zet er in een andere kleur de naam van dit festijn onder en dan hebt u nog steeds 2 kleuren over, bijvoorbeeld om gegevens over het festival op de mouwen te laten afdrukken. Niet alleen kan de textieldruk natuurlijk T-shirts bedrukken. Andere kledingstukken die veel worden bedrukt door VK Print zijn caps, jassen, hesjes en schorten.

Met maar liefst 8 drukpersen is het werk snel gereed

We sturen al ons werk zo spoedig mogelijk naar u op. Hebt u hier nog vragen over? Bent u benieuwd naar onze machines of naar de kosten? Dan kunt u uiteraard tijdens kantooruren met onze klantenservice bellen. Lukt het u niet om dan te telefoneren?  Stuurt u dan even een e-mail met daarin al uw prangende vragen over bijvoorbeeld de textieldruk. Als u benieuwd bent naar reeds voltooid werk dan kunt u een kijkje nemen bij onze portfolio op de website www.vkprint.nl. U vindt er voorbeelden van:

  • Rondzeefdruk,
  • Blinddruk,
  • Tampondruk,
  • Sublimatie,
  • Transferdruk,
  • En textielzeefdruk.

Kleding met opdruk springt in het oog en is een goede manier van communicatie en marketing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn