Kom overnachten in een safaritent in Twente

Wilt u graag genieten samen met uw kinderen van de mooie natuur in Oost-Overijssel? Wilt u terug naar de roots en bent u dol op kamperen? Kleinschalig kamperen zonder last te hebben van andere vakantiegangers in een schone omgeving is voor velen een wens. En dat is zeker een reden waarom we onze camping zijn gestart. Mensen komen van heinde en verre uit drukke woongebieden zoals de Randstad om in een safaritent in Twente te kamperen. Want dat is wat Landrijk de Reesprong u aanbiedt: een safaritent in Twente! U kunt voor een klein bedrag een safaritent in Twente huren in de bosrijke omgeving nabij het kleine plaatsje Buurse. U vindt dit dorp tussen Enschede en Haaksbergen en de Duitse grens. Er zijn maar liefst 3 verschillende natuurgebieden in deze prachtige authentieke omgeving te vinden waar u samen met uw kinderen bijvoorbeeld de zomervakantie kunt doorbrengen. Is dit echter een vakantie waarin u ver reist? Overweeg dan eens om een safaritent in Twente te reserveren in de herfst- of voorjaarsvakantie. Zowel mét als zonder uw kinderen zult u heerlijk kunnen relaxen op onze camping die natuurlijk van alle gemakken is voorzien. Wij zijn er dan ook behoorlijk trots op dat we een Zoover Award hebben gewonnen en dat onze camping beoordeeld is met een gemiddelde van maar liefst een 9,6! Dat betekent echter niet dat we op onze lauweren zijn gaan rusten. Sterker nog, het motiveert ons enkel om ook dit jaar weer deze felbegeerde award in de wacht te slepen.

Vier uw vakantie in een safaritent in Twente

Als u een relatief groot gezin hebt, dan is het lastig om met de caravan of camper op vakantie te gaan zonder dat u een grote tent meesleept. U kunt bij ons de safaritent in Twente alvast huren zodat u enkel met het openbaar vervoer, de auto of eventueel zelfs op de fiets naar ons toe kunt komen. U hoeft alleen maar uw kleding en wat eten mee te nemen, want in de safaritent in Twente zal niets u tekort komen. Deze safaritent in Twente is voor maximaal 6 personen geschikt en dus prima voor een gezin. Maar ook leuk voor 3 stelletjes of een groepje vrienden. Hoe deze safaritent in Twente is opgedeeld leest u hieronder:

  • Een riante woonkamer met een zit- en eethoek, een bruikbare kachel en grote flatscreen televisie,
  • Een keuken met alles erop en eraan,
  • Drie slaapkamers die van te voren zijn opgemaakt en zijn voorzien van warme vierjaargetijden dekens en kussens,
  • Een toilet, douchecabine en wastafel,
  • En veranda met een picknicktafel,
  • En tevens de optie om een kinderpakket aan te vragen voor de jongsten onder ons en een handdoeken- en keukenpakket.

U kunt uiteraard ook uw eigen tent meenemen

Omdat we een kleinschalige camping leiden begrijpt u natuurlijk wel dat de kans bestaat dat uw uitgekozen reserveringsdata niet langer beschikbaar zijn. Op onze website houden we u in real-time op de hoogte of er op die data nog een safaritent in Twente beschikbaar is. We raden het u daarom ook van harte aan om zo snel mogelijk deze data vast te leggen. Dat kan zowel digitaal via de site, door te bellen of door een e-mail te sturen. Op de site vindt u tevens vele impressies van het kampeerterrein en van de natuurgebieden in deze omgeving. We kunnen u voorzien van diverse wandelroutes en fietstochten door deze prachtige gebieden. Hebt u nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail, we komen zo spoedig mogelijk bij u terug. En vergeet niet om even op Facebook te kijken naar de nieuwste foto’s.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn