Laat de keerkleppen controle uitvoeren

Vrijwel iedereen is er wel van op de hoogte hoe slecht het is om legionella in het (drink)water te hebben. Dit moet natuurlijk ten alle kosten voorkomen worden. Maar wat als u hier zelf nu maar heel weinig verstand van heeft, wat doet u dan? Dan kiest u voor een legionella beheersplan van het bedrijf Holland Building Maintenance. Bij dit bedrijf hebben ze inmiddels uiteenlopende ervaring op dit gebied en zij weten dan ook precies hoe zij dit aan moeten pakken. Zeker als uw bedrijf in de risicogroep valt dan is het noodzakelijk dat u hier de juiste maatregelen voor neemt. Daar hoort natuurlijk ook de keerkleppen controle bij en deze kunnen zij uitstekend uitvoeren bij het bedrijf Holland Building Maintenance.

  • Identificeren keerkleppen
  • Juiste type
  • Juiste plaats

Tijdens de keerkleppen controle wordt er op uiteenlopende dingen gelet. Ten eerste wordt er tijdens de keerkleppen controle gekeken naar het identificeren van de keerkleppen. Dit is nodig om ook de volgende stappen van de keerkleppen controle uit te kunnen voeren. Wanneer men er namelijk niet van op de hoogte is waar ze precies mee aan de slag gaan, dan kan dit de nodige nadelen brengen. Ze kunnen dan niet controleren of er wel voor het juiste type keerkleppen gekozen is en of deze op de juiste plaats zijn aangebracht.

De andere onderdelen van de keerkleppen controle

Daarnaast wordt er tijdens de keerkleppen controle meer gedaan dan alleen maar het kijken naar de bovenstaande onderdelen. Ook zullen ze bekijken of het wel drukvast is en natuurlijk kunt u erop rekenen dat er een keuringsrapport wordt opgesteld waar u in kunt zien wat er allemaal vastgesteld is. Uiteraard staat het u vrij om hier de nodige vragen over te stellen. Bij Holland Building Maintenance begrijpen ze dat het voor u ook belangrijk is om te weten wat er precies gaande is op dit gebied. Dit is dan ook de reden om voor dit bedrijf te kiezen. Ze weten hier niet alleen precies wat er allemaal moet gebeuren bij een keerkleppen controle, ze houden tijdens het hele proces ook rekening met u en uw bedrijf. Daarom staan ze altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van een uitstekend legionella beheersplan te voorzien. Hiermee bent u er voor de volle 100% zeker van dat u van alles voorzien bent op dit gebied en dat is uiteindelijk natuurlijk waar u naar op zoek bent. Wilt u hier graag wat meer over weten? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op de website of om even contact op te nemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij staan u graag te woord.

Kies voor een persoonlijk beheersplan

Wanneer het op de keerkleppen controle en uiteindelijk het legionella beheersplan aankomt, is het belangrijk dat dit is aangepast op uw bedrijf. Tenslotte werkt ieder bedrijf weer anders en heeft u ook verschillende doelstellingen. Hier houden ze uiteraard rekening mee bij Holland Building Maintenance. De hoge risicogroep, met name zorginstellingen, moeten verplicht een legionella beheersplan hebben en daar hoort de keerkleppen controle natuurlijk bij. Wanneer u dat op dit moment nog niet goed geregeld heeft, dan raden we u aan om dit vandaag nog te doen. Het is helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt om actie te ondernemen om dit in orde te maken. Eigenlijk is het enige wat u hoeft te doen, contact opnemen met het bedrijf en een afspraak te maken. Vanaf dat moment nemen ze het eigenlijk al van u over. Ontdek vandaag nog meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn