Meer veiligheid met de juiste magazijnstellingen

Het hebben van een eigen voorraad is natuurlijk heel erg handig, maar alleen als u hiervoor ook de juiste magazijnstellingen voor uw magazijn heeft. Wanneer u bepaalde producten produceert, dan wilt u hier natuurlijk op de best mogelijke manier mee omgaan. Niet alleen omdat u er erg trots op bent wat u produceert, maar ook omdat u uw klanten op deze manier tevreden houdt. Wanneer u met enige regelmaat een kapot product naar klanten opstuurt, omdat u deze niet op de juiste manier opslaat, dan zal dit al snel de nodige consequenties hebben en daar heeft u natuurlijk geen zin in. Als uw magazijn nog niet de juiste indeling heeft die er niet alleen voor zorgt dat uw producten op de juiste manier worden opgeslagen, maar ook dat het magazijn een compleet veilige ruimte is om in rond te lopen, kies dan voor een van de magazijnstellingen die ze bij Europe Racking verkopen.

  • Legbordstelling
  • Grootvakstelling
  • Bandenstelling

De verschillende soorten magazijnstellingen die ze hier verkopen, dit zijn slechts een aantal voorbeelden, hebben natuurlijk allemaal hun eigen specificaties. De ene stelling zal op meerdere manieren ingezet kunnen worden, terwijl de volgende een iets specifieker doel heeft. Denk bijvoorbeeld aan de bandenstelling. Deze is echt specifiek gemaakt voor het bewaren van autobanden in uw magazijn. Een legbordstelling daarentegen kan voor veel meer soorten producten gebruikt worden.

Win advies in op het gebied van magazijnstellingen

U weet natuurlijk precies hoe uw magazijn eruit ziet en wat de producten zijn die u hierin wilt opslaan. U heeft echter niet de kennis van en de ervaring met magazijnstellingen zoals ze die bij Europe Racking hebben. Het is dus een zeer verstandige beslissing om de handen ineen te slaan en zo tot de best mogelijke opties te komen wanneer het aankomt op het plaatsen van magazijnstellingen in uw magazijn. Er zijn natuurlijk bepaalde dingen waar u op moet letten bij het uitkiezen van de stellingen. En dan hebben we het niet alleen over de beste manier waarop u uw producten kunt bewaren, maar ook voor de veiligheid van uw medewerkers. De kans is groot dat er met enige regelmaat mensen door het magazijn zullen lopen en natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat zij dit compleet veilig kunnen doen. Met de juiste (combinatie van) magazijnstellingen van Europe Racking krijgt u dit zonder enige moeite voor elkaar. Een van de adviseurs van dit bedrijf komt graag bij uw bedrijf langs om het magazijn dat u tot uw beschikking heeft te komen bekijken. Aan de hand daarvan kan er dan bepaald worden wat voor u het beste zal werken.

Het plaatsen van uw bestelling

Nadat u het advies dat u nodig heeft, heeft ingewonnen, is het tijd om uw bestelling te plaatsen. Bij europe-racking.nl hebben ze altijd de meest verkochte magazijnstellingen op voorraad. Deze kunnen dus heel erg snel geleverd worden. U kunt er zelfs voor kiezen om een montageploeg langs te laten komen. Zij zetten de door u bestelde magazijnstellingen dan voor u in elkaar. Het is echter ook heel erg makkelijk om dit zelf te doen. Iedere stelling heeft een eenvoudige montage en hiervoor heeft u niet eens gereedschap nodig. Het is dus aan u om te bepalen wat het beste voor u uit komt. Gaat u niet voor een van de standaard magazijnstellingen, maar juist voor het maatwerk dat ze ook bij Europe Racking aanbieden? Dan is de levertijd ietsje langer, maar u krijgt dan wel de stellingen die het beste bij u en uw bedrijf passen. Maak uw keuze vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn