Meer weten over isoleren met Icynene?

Wil je meer weten over isoleren met Icynene? Lees dan verder!

Als het vaak koud aanvoelt in jouw huis of bedrijf, dan is het wellicht verstandig om het pand te isoleren. Isoleren zorgt ervoor dat het binnen sneller warmt wordt en dat de warmte langer in de ruimte blijft hangen. Daarnaast is isoleren ook goed voor de energierekening omdat je minder hoeft te stoken om het warm te krijgen. Bij het isoleren van een gebouw kun je kiezen voor Icynene. Benieuwd wat dit is? In dit artikel lichten we meer toe over dit onderwerp en zal bovendien worden aangegeven welke website je kunt bezoeken om contact op te nemen met een isolatiebedrijf die woningen en bedrijven isoleert met Icynene. Ben jij klaar om meer informatie op te doen? Lees dan verder in dit artikel!

Waarom je woning of bedrijf isoleren met Icynene?

Icynene is een duurzaam isolatiemateriaal dat lijkt op purschuim. De basis van dit materiaal is purschuim, maar het wordt opgebracht met behulp van water in plaats van drijfgassen. Doordat er water wordt gebruikt bij het opbrengen, is Icynene minder milieubelastend. Ook heeft dit isolatiemateriaal niet zon sterke geur als purschuim.

Het schuim kan onder andere worden gebruikt om vloeren, muren, daken en plafonds te isoleren. Bij het gebruik van dit isolatiemateriaal voor vloeren, wordt het schuim in de kruipruimte tegen de onderkant van de vloer gespoten. Op deze manier kan de koude lucht van onderen niet meer door de vloeren heen dringen. Ook voor dakisolatie is het een erg geschikt materiaal. Daken hebben vaak hoeken en gaten die moeilijk te bereiken zijn met ander isolatiemateriaal. Met het schuim kunnen deze moeilijke plekken gemakkelijk worden opgevuld. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen koude lucht meer binnen komt via kleine kiertjes. Het isoleren van je woning of bedrijfspand met Icynene brengt een hoop voordelen met zich mee:

  • Een natuurlijke afvoer van lucht blijft mogelijk
  • Het is waterafstotend
  • Het is duurzaam en milieuvriendelijk (geen schadelijke stoffen)
  • Het is goed voor de energierekening
  • Het schuim is geurloos
  • Het is brandvertragend

Naast deze voordelen wordt er ook steeds vaker gekozen voor dit materiaal omdat het voldoet aan de strenger wordende milieuregels in ons land en binnen de EU. Als je kiest voor isolatie met Icynene dan moet je er wel rekening mee houden dat het alleen door een specialist kan worden aangebracht en dat je het ook alleen mechanisch weer kunt verwijderen.

Wil je hulp bij de isolatie van je pand?

Ben je van plan om je woning of bedrijf te laten isoleren met Icynene? Dan kun je terecht bij Isocoat. Isocoat is een isolatiebedrijf die gebruik maakt van professionele technieken en hoogwaardige isolatieproducten. Samen met jou zullen ze een persoonlijk plan maken om aan al jouw eisen en wensen te voldoen. Als je naar aanleiding van deze tekst nog vragen hebt, schroom dan niet om deze te stellen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en opmerkingen te behandelen. Wil jij direct een afspraak maken om je huis of bedrijf te isoleren met Icynene? Dat kan via www.isocoat-isolatie.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn