Met een Excel cursus heeft u alles binnen handbereik

Met een Excel cursus heeft u alles binnen handbereikExcel is niet voor iedereen direct duidelijk. Vaak kost het een hoop tijd om de juiste functies te vinden, of gaat u alles met de hand invullen. Hierbij kan een Excel cursus van pas komen. Met een Excel cursus heeft u altijd alle handvatten om het werken met dit programma te vergemakkelijken. Daarnaast kunt u met een Excel cursus ook leren welke ontwikkelingen het programma doormaakt en wat de nieuwe functies zijn. Bij HR-ICT kunt u eenvoudig een Excel cursus volgen, waarbij u zowel als beginner als gevorderde aan deel kunt nemen. Wij leggen u graag uit wat onze Excel cursus inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor u en uw werknemers om deel te nemen. Zo kunt u direct uw cursus inplannen en beginnen met het eenvoudiger maken van uw werkzaamheden.

Direct alle mogelijkheden duidelijk met een Excel cursus

Een Excel cursus kan u helpen met de beginselen van Excel. Hierbij leert u wat er allemaal mogelijk is met het programma en hoe u eenvoudig middels sneltoetsen kunt werken. Daarnaast is er voor de meer ervaren gebruiker een gevorderdencursus, waarbij er meer naar de praktijksituaties wordt gekeken. Onze Excel cursus is zowel klassikaal als online te volgen. Voor het volgen van de basiscursus kunt u in ons lesrooster een geschikte datum vinden. Van hieruit kunt u ook verder naar de cursusinformatie. Wij leren u omgaan met:

  • Rijen
  • Getallen
  • Opties
  • Mogelijkheden

Dit alles doen wij door middel van lesmateriaal en een uitgebreid lesboek met oefenbestanden. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en leert u waar u het programma allemaal voor kunt gebruiken. Hierdoor zal het zowel u als uw medewerkers veel tijdwinst opleveren. U leert binnen een dag hoe u gegevensbestanden kunt samenstellen, filteren en sorteren en daarnaast ook eenvoudige berekeningen kunt uitvoeren. Deze cursus gaat altijd door. Bij de gevorderdencursus gaat het vooral om het verbeteren van uw skills rondom het programma. De vraag hierbij is waar u in uw situatie het meest behoefte aan heeft. Zo kunnen wij de kennisoverdracht tijdens de Excel cursus het best mogelijk bij uw situatie laten aansluiten. Daarom zijn er drie varianten van deze cursus beschikbaar:

  • Een voor functies en macro’s
  • Een voor lijsten, tabellen en draaitabellen
  • Een snelcursus draaitabellen

Bij al deze trainingen staan de leerdoelen van de deelnemers centraal, waardoor de inhoud altijd aangepast kan worden. Voor deze cursussen moeten er meer dan twee inschrijvingen zijn in Den Haag. Indien dit aantal niet gehaald wordt, dan kunt u terecht bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Alphen aan den Rijn. De intercompany varianten kunnen echter door het hele land gegeven worden. Hierbij komen wij gewoon bij u op kantoor of een andere geschikte plaats.

Altijd maatwerk en persoonlijke aandacht bij onze trainingen

HR-ICT is uw specialist op het gebied van Excel, Word, PowerPoint en Project. Wij hebben zelf jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij de kennis aan u over kunnen brengen. Wij staan voor specialisatie en kwaliteit. Daarom geven wij maar een beperkt aantal cursussen en trainingen aan. Daarnaast staan bij ons altijd de leerdoelen van de klant centraal. Hiervoor willen wij altijd maatwerk en persoonlijke aandacht bieden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op vandijkcomputeropleidingen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie. Op deze manier kunt u direct de juiste cursusdatum uitzoeken en beginnen aan uw cursus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn