Miniatuur tractor kopen voor mijn zoontje

Miniatuur tractor kopen voor mijn zoontjeMijn zoontje van 4 jaar oud is al bijna een jaar lang gek van tractors. Hij heeft ook veel verschillende auto’s, motoren en vrachtwagens, maar tractors vindt hij het leukste. Ik weet niet hoe het komt, want we wonen in een stad en we zien bijna nooit tractors. Ik denk dat hij ooit een tractor op televisie heeft gezien en het toen een mooi voertuig vond. De eerste keer dat mijn vriendin en ik merkten dat hij tractors leuk vond was een jaar geleden. We gingen naar de speelgoedwinkel om een cadeautje te kopen voor zijn neefje. Zijn neefje is een jaar ouder en ze spelen vaak met elkaar. We wilden graag wat leuks uitzoeken voor zijn verjaardag en dachten aan een autootje. Bij het rek bleef onze zoon bij de tractors staan en hij zei dat hij een miniatuur tractor wilde. Normaal weet hij goed dat wanneer wij iets voor iemand anders kopen, dat hij niets krijgt. Maar die keer blijf hij vragen om de miniatuur tractor. We kochten het cadeautje voor zijn neefje en kochten ook de miniatuur tractor voor hem. Thuis speelde hij erg veel met de tractor, het werd zijn favoriete speeltje. Als we in de auto zaten en we zagen een tractor, dan zei hij meteen dat hij de tractor zag. Daarom namen we hem een paar weken geleden naar de boerderij van mijn oom. Mijn oom heeft een kleine boerderij waar hij in woont. Mijn opa was boer en mijn oom heeft nu alleen nog de boerderij als hobby. Mijn zoontje vond het erg leuk op de boerderij, vooral omdat hij op de tractor van mijn oom mocht meerijden. Thuis maakten hij verschillende tekeningen over de boerderij en hij wil graag terug.    

Een miniatuur tractor gekocht op rz-farmtoys.nl

Voor zijn verjaardag wisten mijn vrouw en ik al wat wij voor hem zouden kopen, namelijk een nieuwe miniatuur tractor. We wilden graag dezelfde tractor kopen als die van mijn oom, maar dan in speelgoedformaat. Ik vroeg mijn oom welke tractor hij heeft, zodat ik hier online naar kon zoeken. Ik vond toen de website rz-farmtoys.nl. Op deze website verkopen ze veel modellen van tractors, andere voertuigen en andere miniaturen van een boerderij. Ik zag dat ze ook een miniatuur tractor verkopen van het merk dat mijn oom heeft. Ze hadden niet hetzelfde model als de tractor van mijn oom, maar wel eentje die er erg op leek. Ik dacht dat mijn zoontje het verschil niet zou zien, omdat de verschillende niet zo groot zijn. De miniatuur tractor is eigenlijk gemaakt als decoratie, maar zag er stevig genoeg uit om mee te spelen. Ik vond de tractor niet duur en het kostte ongeveer evenveel als veel van het speelgoed dat wij al voor onze zoon kopen. Ik liet de website aan mijn vrouw zien en zij vond het ook een leuk idee om een miniatuur tractor te kopen.

Erg blij met de tractor

Een paar dagen later kwam de bestelling van de miniatuur tractor binnen. Toen we de tractor aan onze zoon gaven voor zijn verjaardag, was hij er erg blij mee. Hij herkende de tractor direct en zei dat het de tractor van mijn oom was. Hij speelt sinds zijn verjaardag veel met zijn cadeautje. Een week later nam ik mijn zoon weer mee naar de boerderij. Hij liet de tractor vol trots aan mijn oom zien, die de miniatuur tractor ook herkende. Wij kochten een miniatuur tractor op RZ-farmtoys

  • De tractors zijn mooie miniatuur versies en lijken op de echte tractors
  • Naast tractors hebben ze ook veel andere boerderijartikelen
  • De tractor die wij gekocht hadden was niet duur
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn