Moet u met spoed een lekdetectie laten uitvoeren?

In ons huidige huis hadden wij al een tijd last van een gekke geur. Mijn vriend en ik wisten beiden niet echt waar deze geur vandaan kwam. Na een tijd kwamen wij ook een vlek op de muur tegen. Wij zijn deze vlek gaan linken aan de geur en zo kwamen we er achter dat we waarschijnlijk ergens in ons huis een lekkage hadden. Maar, de vraag is dan altijd nog waar de lekkage is. Het is namelijk niet altijd zo dat de plek van de vlek ook de oorzaak van de lekkage is. Omdat we geen muren zelf wilde open breken zijn we online gaan zoeken naar een bedrijf die ons hier bij zou kunnen helpen. En wij wilde het liefst een bedrijf voor lekdetectie die zelf ook geen muren zou open breken als dit niet nodig zou zijn. Mijn vriendin raadde mij een bedrijf aan die zij zelf enige tijd geleden ook had gebruikt. Ze stuurde mij de website lekkagepartner.nl waar ze aangaf dat ik daar maar eens op moest gaan kijken. Ik ben direct toen ik thuis was en op de bank neer plofte naar de website gegaan. Hier zag ik direct een grote zin waarin ze aangeven dat ze doen aan lekdetectie zonder breken van muren. Dit was helemaal top! Ik zag een plaatje van een apparaat wat ze blijkbaar gebruiken om door de muur heen een lekdetectie te doen. Dit leek mij een prima idee. Ik zag ook op de website dat ze met een heel hoog cijfer gewaardeerd werden. Dit gaf mij dus hoop dat ik het juiste bedrijf had gevonden. Ik was dus zeker van plan ze te bellen om een afspraak te maken. Echter was het al na 5 uur, dus ik was bang dat bellen geen zin meer had. Echter, toen ik verder op de website keek zag ik dat ze maar liefst tot 8 uur ´s avonds bereikbaar waren. Dit maakte mij blij, want dat betekende dat ik een lekdetectie toch direct kon gaan regelen.

De lekdetectie moest snel gebeuren, voor er meer schade ontstond!

Ik draaide het telefoonnummer wat op de site stond. Ik kreeg direct een jongeman aan de telefoon met een hele vriendelijke stem. Ik legde hem uit dat ik graag een lekdetectie wilde omdat wij een geur en vlekken in onze muren hadden en wij zelf dachten dat dit door lekkage kwam. De jongen gaf aan dat lekdetectie zeker mogelijk was en ook nog op korte termijn. Hij gaf aan dat er inderdaad geen muren gebroken hoeven te worden voor een lekdetectie maar dat zij gewoon met een apparaatje werken. Hij gaf aan deze week nog langs te kunnen komen voor een lekdetectie. Dit was helemaal top.

Onze lekkage zou hoogstwaarschijnlijk snel gevonden zijn!

En dit was zo. Nog dezelfde week kwam dit bedrijf langs voor een lekdetectie. Ze vonden inderdaad een lek en hebben dit verholpen. Ik kan daarom zeggen dat: 

  • De website was erg overzichtelijk en gaf de juiste informatie
  • Het bedrijf was tot laat bereikbaar
  • Het personeel was erg vriendelijk.

Door middel van de lekdetectie is onze lekkage snel verholpen!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn