Nooit meer koude voeten met schapenwollen pantoffels

Vind je het ook zo fijn als de lente weer voor de deur staat? Vele mensen houden van de lente en de zomer en hebben minder affiniteit met de koude seizoenen. Sommige mensen houden gewoon niet van de kou die de winter met zich meebrengt. Nu zijn er mensen die de winter niet zo problematisch vinden, omdat ze altijd lekker warm in hun huisje kunnen zitten. Deze mensen hebben geluk, want er zijn ook mensen die de kachel hoog opstoken maar het toch nog koud hebben. Voor deze mensen is de winter natuurlijk een helse periode. Wat ze ook doen, ze hebben het altijd koud. Ze kunnen thuis de verwarming weliswaar hoog opstoken, maar ze moeten ook naar hun werk. Hier staat de thermostaat in de regel gewoon op 21 graden. Zij hebben het dan ook vaak erg koud op hun werk. Hetzelfde geldt voor wanneer ze op visite gaan bij vrienden of familie. Deze mensen zijn dan ook vaak verkleumd. Dat is jammer, want de winter duurt toch maar liefst 3 volle maanden. Dat is een lange tijd om het constant koud te hebben. Als we kijken naar het menselijke lichaam, dan zijn het de uiteinden die grote invloed uitoefenen op de totale lichaamstemperatuur. Denk hierbij aan de handen, het hoofd en vooral de voeten. Dus zodra je koude voeten hebt, dan breidt die kou zich als het ware uit door de rest van je lichaam. De les die we hieruit kunnen leren is dat we de voeten warm moeten houden. Want de warmte in je voeten kan zich net zo goed door je lichaam verspreiden. Het opwarmen van je voeten is echter niet gemakkelijk. Als je normale schoenen draagt, dan blijven je voeten koud. Sokken in huis zorgen ook niet voor warme voeten. Pantoffels zorgen wel voor warme voeten, mits je de juiste pantoffels draagt. Onjuiste pantoffels zorgen namelijk voor hete voeten en dat is ook niet comfortabel. Als je warme voeten wilt hebben, dan doe je er goed aan om schapenwollen pantoffels te dragen. Schapenwollen pantoffels houden je voeten lekker warm zonder dat ze direct heet worden. Dit komt door de schapenwol. Dit materiaal is ademend en door de ventilatie blijft de temperatuur constant. Met schapenwollen pantoffels kun je je voeten dus lekker warm houden en daarmee blijft je lichaam ook langer op temperatuur.

Schapenwollen pantoffels kun je online bestellen

De winter staat alweer voor de deur en ook in de herfst zijn je voeten natuurlijk al koud. Je kunt de schapenwollen pantoffels direct bestellen via shepherd-pantoffels.nl. Als je de schapenwollen pantoffels voor 17.30 bestelt, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Dat betekent dat je de volgende dag al kunt genieten van warme voeten. De schapenwollen pantoffels van Shepherd zijn van topkwaliteit. Shepherd is een uitstekend merk en de pantoffels gaan dus ook lange tijd mee. De schapenwol zorgt niet alleen voor warme voeten, maar het is ook een heerlijk zacht materiaal. Je voeten zullen je dankbaar zijn als je de schapenwollen pantoffels van Shepherd aantrekt.

Schapenwollen pantoffels voor het hele gezin

Misschien ben je niet de enige die het thuis koud heeft. Je kunt bij shepherd-pantoffels.nl schapenwollen pantoffels kopen voor het hele gezin. De pantoffels zijn te krijgen voor zowel dames als heren en daarnaast zijn er ook speciale kindermodellen. Er zijn zelfs kleine baby pantoffels te krijgen. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende modellen:

  • De Oskar asphalt
  • De Ola stone
  • De Svea grey
  • De Emmy pink

Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden kun je natuurlijk het beste zelf even een kijkje nemen op de website van shepherd-pantoffels.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn