Online bestellen bij de schoenmaker

schoenmakerijflink - SchoenmakerHeb je geen tijd in je agenda om naar de schoenmaker te gaan? Woon je ver buiten de stad en is de dichtstbijzijnde schoenmaker een aantal kilometer verderop? Of bestel je jouw producten gewoon het liefst online? Om al deze redenen en meer kun je tegenwoordig ook gewoon terecht in de online webwinkel van schoenmakerij Flink. Deze onderneming gaat graag met haar tijd mee en dus biedt het ook producten aan in de online webwinkel. Hier kun je veel verschillende producten vinden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende categorieën:

  • Exclusief zolen en hakken: hier vind je losse hakken en zolen en zelfs compleet onderwerk. Dit is ideaal als alleen maar een deel van je schoen aan vervanging toe is
  • Binnen bekleding: in deze categorie vind je alle onderdelen voor in de schoen, zoals hielvoering en inlegzolen
  • Outdoor/Paardensport: ook voor wandelschoenen en paardrijdlaarzen kun je bij dit bedrijf terecht
  • Onderhoud: ook voor klein onderhoud is de webwinkel heel handig. Kies hier voor veters, inlegzolen, maar ook spray, sponzen en schoenverf in meerdere kleuren

Dit is slechts een greep uit het grote aanbod dat in de webwinkel van schoenmaker Flink te vinden is. Je kunt er zelfs terecht voor leuke souvenirs. Dus ook de Hollandse klomp pantoffel of klomp flessenopener bestel je gewoon online.

Meer dan een schoenmaker

Schoenmaker Flink is niet alleen een schoenmaker in de letterlijke zin van het woord. Je kunt er voor meer terecht dan alleen voor schoeisel. Ben je op zoek naar een bedrijf voor sleutelservice, lederwaren, graveren of zelfs Eastpak tassen, dan kan dit ook hier. Deze onderneming is namelijk echt van alle markten thuis. Voor sommige van deze diensten of producten kun je terecht in de webwinkel. Maar anders kun je ook een van de drie vestigingen bezoeken. De vestigingen in Almelo en Hengelo zijn zes dagen geopend, van maandag (middag) tot en met zaterdag. De vestiging in Nijverdal is op maandag gesloten, maar op de andere vijf dagen ook geopend. In Almelo kun je zelfs donderdag op koopavond terecht. Wil je echter gewoon voor schoenreparatie dit bedrijf inschakelen, dan kan dit ook met de online schoenreparatie. Ook hiermee wordt er namelijk met de tijd meegegaan. Je kunt jouw schoenen opsturen naar de vestiging in Almelo en binnen 5 á 6 dagen kun je het schoeisel als nieuw thuis terug verwachten. Kijk op de website voor alle diensten en producten die je bij Flink kunt laten verzorgen. De medewerkers staan ook graag voor je klaar om je hier verder over te informeren.

Persoonlijke aandacht

Bij schoenmaker Flink krijg je nog steeds echt persoonlijke aandacht. Wanneer je op bezoek komt in een van de vestigingen staat een van de vriendelijke medewerkers je te woord voor vragen en je wordt snel maar ook goed geholpen. Ook voor de online service wordt je goed geholpen. De schoenmaker is actief op meerdere sociale platformen waar je direct contact met ze kunt opnemen. En ook op de site staan verschillende opties om contact op te nemen. Op de website en sociale platformen vind je verder recensies en andere nuttige informatie om een goed beeld te krijgen van het bedrijf. Zo weet je zeker wat je kunt verwachten. Kijk eerst eens op je gemak rond op de website en neem wanneer je maar wilt contact op. Stuur je een mail, dan zorgen ze dat ze zo snel mogelijk contact met je opnemen. Maar direct bellen kan natuurlijk ook. Twijfel in ieder geval niet om contact op te nemen als je meer vragen hebt of hulp nodig hebt. Klantvriendelijkheid en gerichtheid staat bij Flink nog steeds voorop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn