Online bouwfolie bestellen

Hoewel de naam bouwfolie bij u misschien niet meteen een belletje doet rinkelen heeft u het vast wel eens gebruikt of bent u wel eens in een situatie geweest waarin het handig was geweest als u het in huis had. De bouwfolie die wij verkopen is namelijk uitermate geschikt om bijvoorbeeld de vloer en/of meubelen af te dekken als u bijvoorbeeld gaat verven of als u gaat verhuizen. De bouwfolie die wij verkopen is zeer sterk en kan verschillende oppervlaktes beschermen tegen bijvoorbeeld stof en andere viezigheid. Het heeft bovendien veel verschillende doeleinden waarvoor het goed gebruikt kan worden. Zo is de bouwfolie ook zeer handig om te plaatsen onder betonnen vloeren. Ook is het veel gebruikt bij dak- en gevelelementen. Omdat het zeer sterk is, niet heel duur en bovendien goed beschermend werkt heeft het zeer veel toepassingen. In de webwinkel van ons bedrijf Vendrig Packaging kunt u verschillende soorten bouwfolie vinden. Wij hebben zowel regeneraat als A-kwaliteit op voorraad en kunnen u dus altijd het juiste product bieden. De hoeveelheden die wij verkopen hangen geheel van u af. Wij hebben zeer grote rollen, maar ook meer bescheiden formaten. Wij verkopen dus zowel aan particulieren als aan bedrijven diverse hoeveelheden bouwfolie. Eenieder kan dus terecht in onze webwinkel. Zowel de a-kwaliteit als de regeneraat bouwfolie hebben elk hun eigen voordelen. De regeneraat soort is bijvoorbeeld gemaakt uit gerecyclede materialen en daardoor is het een zeer milieubewuste keuze om deze soort te bestellen. Doordat het van hergebruikte materialen is gemaakt is het bovendien lekker goedkoop. De damp remmende functie is een ander groot voordeel van deze soort bouwfolie. Een eventueel nadeel kan zijn dat deze soort een beetje een grauwe kleur heeft omdat het dus uit eerder gebruikte materialen is gemaakt. Als u dit product wil t gebruiken en het in zicht plaatst is het dus niet heel mooi. Voor dit soort klussen is a-kwaliteit bouwfolie meer geschikt omdat dit in diverse kleuren beschikbaar is en mooi transparant is. Maar kiest u vooral de juiste folie voor uw doeleinde. Op onze site kunt u uitgebreide beschrijvingen vinden van alle producten die wij verkopen dus u kunt altijd het juiste product bij ons vinden.

Hoge kwaliteit bouwfolie voor een lage prijs

Naast dat wij dus verschillende soorten en diverse formaten van de rollen bouwfolie in huis hebben is een ander groot voordeel van ons bedrijf dat onze prijzen zeer laag zijn. Wij zijn één van de grootste bedrijven van het land op het gebied van verpakkingen en daardoor hebben wij diverse schaalvoordelen die resulteren in lage prijzen voor u als klant. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van onze producten. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij als geen ander welke producten zeer goed zijn en daarom verkopen wij alleen het allerbest aan u. Op onze site vendrigpackaging.com kunt u bovendien naast bouwfolie nog vele andere handige producten vinden. Wij zijn als geen ander gespecialiseerd in verpakkingen en nemen deze term heel breed. Zo kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende zaken als enveloppen, dozen, tape, diverse soorten hoezen en dus ook verschillende plastic beschermende folies. Naast dit soort producten hebben wij onder andere ook de volgende productsoorten in huis:

  • Hoek- en randbescherming
  • Verhuisdekens
  • Wikkelfolie
  • Noppenfolie
  • Paklijsenveloppen

Maar dit is uiteraard nog maar het tipje van de sluier. Als u alle producten die wij u kunnen bieden wilt bekijken dan kunt u het best even rondkijken op onze site. Wat u ook zoekt op het gebied van verpakkingen, u kunt er zeker van zijn dat wij het in huis hebben. Bovendien voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze bovendien qua prijs zeer aantrekkelijk. Bestel dus vandaag nog bij ons de producten die u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld bouwfolie, en laat u verbazen door onze prijzen en het gigantische aanbod.

Uitstekende service en snelle verzending

Uiteraard vinden wij van Vendrig Packaging het zeer belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom houden wij het aanbod groot en de prijzen laag, maar zorgen wij er ook voor dat wij altijd goed bereikbaar zijn voor vragen en opmerkingen. Als u bijvoorbeeld een bepaalde klus heeft of wilt verhuizen, maar niet precies weet wat u hiervoor in huis moet halen, dan kunt u ons altijd bereiken op werkdagen. Wij helpen u met advies op maat zodat u de producten kunt kopen die u nodig heeft voor een zo laag mogelijke prijs. Ook als u bijvoorbeeld specifieke vragen heeft over bouwfolie dan kunt u deze gerust aan ons stellen. Wij zorgen er bovendien voor dat alle spullen die mensen bij ons bestellen zo snel mogelijk de deur uit gaan. Als u voor 15:00 een bestelling plaatst op een werkdag dan versturen wij het nog diezelfde dag. Afhankelijk van uw locatie is het in de meeste gevallen dan al een dag later bij u thuis. Omdat wij 75 jaar bestaan bieden wij u bovendien veel extra’s aan als u bij ons een bestelling plaatst. Zo hoeft u boven de 75 euro geen verzendkosten te betalen. Door deze en allemaal andere voordelen van ons bedrijf Vendrig Packaging kunt u er zeker van zijn dat bestellen bij ons altijd een goed idee is. Als u bijvoorbeeld bouwfolie nodig heeft voor een verhuizing of een verbouwing dan helpen wij u hier graag mee. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze site om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn