Opzoek naar een heftruck om te huren? Hendrikse verhuur helpt u graag verder!

Regelmatig zware pellets of andere spullen verplaatsen? Wellicht heeft u een magazijn waar u geordend alle voorraad kunt bijhouden. Om dit met de hand te verplaatsen, kost enorm veel tijd en energie. Kies daarom nu voor een heftruck die speciaal voor deze zware werkzaamheden is gemaakt. Bent u opzoek naar een heftruck om te huren in de regio van Ede? Dan helpen wij van Hendrikse Verhuur u graag verder met de ideale heftruck die past bij uw wensen en omstandigheden: hendrikseverhuur.

Welke heftruck kunt u het beste bij ons huren?

Wij van Hendrikse heftruck verhuur hebben een ruim aanbod in verschillende heftrucks. U kunt daarnaast kiezen voor een diesel, LPG of elektrische heftruck. Vertel ons waarvoor u de heftruck nodig hebt en op welk terrein de heftruck gebruikt zal worden, zodat wij de ideale heftruck kunnen aanbevelen. 

Uitsluitend buiten
Wilt u de heftruck uitsluitend voor buiten inhuren? Dan bevelen wij 1 van onze krachtige diesel heftrucks aan. Uitermate geschikt voor de zwaardere werkzaamheden op uw buitenterrein!

Binnen, zuinig en stil
Een heftruck die veelal binnen wordt gebruikt, dient vooral heel schoon te zijn. Een elektrische heftruck heeft dan ook geen schadelijke uitstoot. Een LPG heftruck heeft een zeer beperkte uitstoot, waardoor deze veilig binnen gebruikt kan worden. Daarnaast zijn beide varianten stil en zuinig in gebruik. Ze zijn ideaal om in te zetten in het magazijn, voor het verplaatsen van goederen en kunnen uiteraard hiervoor tussendoor naar buiten. 

Hendrikse verhuur voor de verhuur van heftrucks inclusief topkwaliteit, snelle levering en uitstekende service 

Als u ervoor kiest om een heftruck te huren bij Hendrikse Verhuur, dan weet u zeker dat u een goed onderhouden heftruck huurt die van alle gemakken is voorzien. Veiligheid staat namelijk bij ons hoog in het vaandel, waardoor alle heftrucks alleen in topkwaliteit verkeren, als we deze bij u afleveren. De heftrucks die u bij ons kunt huren, zijn van bekende en vooral betrouwbare merken, zoals Hyster, Still en ICC. Alle heftrucks worden jaarlijks grondig door ons geïnspecteerd. Daarbij worden alle heftrucks na iedere huur door onze deskundige monteurs gecontroleerd. Zo krijgt u alleen het beste van ons. 
Naast topkwaliteit hoeft u zich bij Hendrikse Verhuur geen zorgen te maken over het vervoer van de heftruck die u huurt, naar uw werkplaats. Wij leveren de heftruck namelijk bij de door uw aangegeven locatie af. Ook begrijpen wij dat als u een heftruck huurt, u hem eigenlijk zo snel mogelijk nodig heeft. Daarom leveren wij de heftrucks doorgaans de volgende dag al bij u!
Ten slotte bent u bij Hendrikse Verhuur verzekert van goede en vriendelijke service. Als u tegen problemen aanloopt of vragen hebt, kunt u ons doordeweeks al vanaf of 06:00 uur ‘s morgens tot 18:00 uur ‘s avonds bereiken en op zaterdag van 07:30 uur tot en met 12:30 uur. Onze specialisten helpen u gelijk verder, zodat u snel weer door kunt!

heftruck verhuur in Ede bij Hendrikse Verhuur:

  • Uitgebreid aanbod aan lichte en zware heftrucks
  • LPG, diesel of elektrisch 
  • Topkwaliteit en uitgebreid onderhouden
  • Snelle levering tot op de werkplaats
  • Deskundige, vriendelijke en goed te bereiken service
  • Persoonlijk advies

Ga gelijk aan de slag en huur vandaag nog uw heftruck bij Hendrikse Verhuur in Ede! Bekijk voor meer informatie en de prijzen onze website en neem snel contact met ons op hendrikseverhuur.nl/heftruck-huren-in-ede!”>https://www.hendrikseverhuur.nl/heftruck-huren-in-ede! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn