Robotlassen bij LUMA!

In Hengelo vindt u LUMA en daar kunt u terecht voor robotlassen. Voor robotlassen zijn bepaalde materialen en is bepaalde apparatuur nodig waar wij over beschikken. Wij zijn er heel erg trots op dat we u van dienst kunnen zijn met deze service. Doordat wij vele jaren ervaring op onze naam hebben staan, kunnen wij een perfecte dienst leveren. Kiezen voor robotlassen betekent kiezen voor de beste kwaliteit en een zeer korte loop- of doorlooptijd. Wat veel mensen zich afvragen die bij ons aankloppen voor robotlassen is welke materialen zich allemaal lenen voor deze las. Dat kunnen wij u vertellen. Materialen die wij bijvoorbeeld gebruiken zijn staal en aluminium. Wij werken met zeer deskundige mensen die precies weten hoe ze moeten werken om de beste resultaten te behalen. Wij gebruiken in de praktijk een zeer hoogwaardige las, te weten de Panasonic VR008L. Deze las is zeer goed ontwikkeld. Wat we de afgelopen jaren hebben kunnen zien op het gebied van geautomatiseerd lassen is dat er veel ontwikkelingen plaatsvonden waarbij de las nog meer en verfijnd werk kan verrichten. Dat is precies wat we willen en wat we kunnen betekenen voor u als u op zoek bent naar een bedrijf dat robotlassen op zich kan nemen. Lasprocessen zijn soms complex en het is zaak dat de beste mensen er voor worden ingezet. Het moet veilig en goed gebeuren. Bij LUMA kunt u er dan ook op rekenen dat wij enkel en alleen met de beste mensen werken die precies weten wat ze doen en die de beste producten maken. Bij LUMA kiezen voor robotlassen betekent een aantal zaken en dat zijn:

  • u geniet van de beste service die u zich maar wensen kunt bij LUMA
  • u geniet van een bedrijf met meer dan vijfentwintig jaar ervaring
  • u geniet van de nieuwste en beste technieken op diverse gebieden
  • u geniet van een zeer scherpe en weloverwogen prijs kwaliteit verhouding
  • u geniet van een grote flexibiliteit, oprechte aandacht en oplossingen op maat

Robotlassen; wat is dat precies?

Voor de mensen die niet precies weten wat robotlassen nou eigenlijk precies inhoudt, geven wij een korte uitleg. Wat we vooral zien is dat deze lasmethode wordt gebruikt en toegepast in de metaalindustrie. Er wordt bij deze methode gebruik gemaakt van geautomatiseerde werkzaamheden middels een uitgebreid softwaresysteem. In de praktijk betekent dit dat een proces van te voren helemaal kan worden uitgetekend en dat het vervolgens helemaal geautomatiseerd kan worden uitgevoerd. De las die wordt gebruikt voor deze vorm van lassen beschikt over meerdere armen. Met robotlassen kan er zeer nauwkeurig worden gewerkt. Ook wanneer het om kleinere opdrachten gaat scheelt het erg veel tijd om te kiezen voor deze vorm van lassen. Mocht u meer willen weten over geautomatiseerd lassen en of wij u met een bepaald proces van dienst kunnen zijn bij LUMA dan kunt u natuurlijk op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het heel erg belangrijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u altijd de best mogelijke oplossingen te bieden. Robotlassen dat is wat wij voor u kunnen doen om uw processen te verstellen. Veel klanten gingen u voor en kozen voor onze diensten. Wij zijn daar heel erg trots op en blij mee. De afgelopen jaren hebben we gezien dat steeds meer bedrijven kiezen voor robotlassen en dat heeft te maken met de vele voordelen van deze methode van lassen. Vroeger waren de geautomatiseerde lassen vooral opgebouwd met sensoren. Dat is tegenwoordig niet meer enkel het geval. De automatische las werkt anders en vele malen nauwkeuriger. De resultaten die wij boeken bij LUMA met deze vorm van lassen zijn uitstekend en dat heeft er voor gezorgd dat vele klanten steeds weer kiezen voor deze vorm van lassen. Mocht u meer willen weten of een vraag hebben over een van onze andere diensten, schroom dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen!

Vele voordelen zijn verbonden aan robotlassen. Bij normaal lassen kost het veel meer tijd om nauwkeurig te werken en er bestaat een groter risico op fouten tijdens het proces. Dat betekent dat er met de vorm van lassen veel meer gedaan kan worden en dat de kwaliteit in het algemeen constant en beter is. Natuurlijk is het vele malen sneller om op deze manier te lassen. Tevens is er geen lasser voor nodig met de juiste certificaten en dat scheelt ontzettend veel in de kosten die moeten worden besteed aan een bepaalde opdracht. Het betekent dus dat het lassen op deze manier zowel sneller als goedkoper is. Een lasser die met de hand wordt gebruikt heeft natuurlijk ook voordelen. Met de hand geniet u namelijk van de grootste flexibiliteit. Dit heeft alles te maken met het feit dat er bij een geautomatiseerd proces vooraf wordt bepaald wat er moet gebeuren en dat betekent ook dat er tijdens het lasproces niet veel veranderingen in het proces kunnen worden uitgevoerd. Ook is de handlasser in eerste instantie goedkoper dan een automatische las, maar op den duur haalt u met robotlassen de kosten er wel degelijk uit. De voordelen wegen dus zeker op tegen de nadelen en onze verwachting is dan ook dat steeds meer mensen gebruik zullen gaan maken van de robotlas. Dat is iets wat we nu al heel duidelijk zien in de aanvragen die wij krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn