Snellezen bespaart tijd!

Een groep van psychologen die 30 jaar onderzoek deden naar snel lezen concludeerden dat er veel verschillende manieren zijn om te leren snel lezen die helemaal niet efficiënt zijn en dus niet eens werken. Een andere conclusie die zij trokken was dat je het wel kon aanleren. Dit kan onder andere door een cursus snellezen te volgen van bedrijven of instanties als snellezen. Zij organiseren een cursus snellezen om al het informatie dat je binnenkrijgt, sneller te leren verwerken, beter te begrijpen en makkelijker te onthouden! Bij de cursus snellezen van snellezen leer je de beste en handigste technieken op het gebied van snellezen, geheugentechnieken en mindmappen. Door een cursus snellezen te volgen blijf je up-to-date en bespaar je tijd.

Een cursus snellezen volgen bij jou in de buurt

Je kunt een cursus snellezen volgen in je eentje, met je collega’s of je kunt lezingen en workshops bijwonen. Een cursus snellezen kan in diverse gevolgd worden, je kunt een cursus snellezen volgen in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Als je in je eentje naar een cursus snellezen gaat, volg je de cursus van negen uur in de ochtend tot vijf uur in de avond. De kosten van zo’n cursus snellezen zijn 349 euro inclusief lunch en naslagwerk. Mocht je met je collega’s een cursus snellezen.com gaan volgen dan duurt deze ook van negen uur in de ochtend tot vijf uur in de avond. Deze cursus is leuker, efficiënter maar ook zeker goedkoper! Deze cursus wordt toegespitst op het team zelf, de organisatie en de doelstellingen van het bedrijf of de afdeling. 

Ook zijn er dus workshops en lezingen die je bij kunt wonen. Deze duren minimaal 20 minuten en kunnen uitlopen tot een halve dag. Zo’n workshop of lezing zit boordevol handige en actuele tips en is inspirerend van het begin tot het eind. Veel gevraagde onderwerpen van de interactieve workshops gaan over onder andere, geheugentechnieken, snellezen, mindmappen en het strategisch werken met de mindmappen, voor studievaardigheden heb je bijvoorbeeld een workshop effectief studeren en je hebt nog een workshop om inspirerend te leren presenteren. Een workshop wordt vaak gegeven voor een groep dat bestaat uit maximaal 50 mensen, alles boven de 50 personen wordt gezien als een lezing. 

Waarom zou je een cursus snellezen volgen?

Een cursus snellezen, waarom zou je dit nou volgen in je eentje of met je collega’s? Een cursus snellezen kan een goede oplossing zijn als je dagelijks te maken hebt met dingen als:

  • Stapels leeswerk op je bureau 
  • Bij het afdwalen van belangrijk literatuur of lange documenten 
  • Geen tijd om bij te blijven in je vakgebied met boeken van vakliteratuur
  • Als je moeite hebt met keuzes maken bij grote hoeveelheid aan informatie
  • Als je geen zin hebt om stof door te lezen waar je interesse niet bij ligt, maar het wel echt nodig is om even door te spitten
  • Bij het moeilijk op gang komen bij het schrijven van documenten, scripties of rapporten 
  • Vergeten van namen, getallen, volgordes of feiten 
  • Tijdrovend om door te dringen tot de kern van complexe informatie en problemen 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn