Stap over op payroll service horeca

Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het overstappen op payroll service horeca. Over wat die voordelen precies zijn en wat u er dan aan heeft, gaat deze tekst. Het in dienst hebben van personeel brengt allerlei gedoe met zich. Er moeten loonstrookjes worden opgesteld en werknemers moeten iedere maand weer worden betaald. Het inschakelen van een payroll service horeca is een goed idee, vooral voor ondernemers binnen het MKB. Zij hebben meer tijd nodig om zich te concentreren op het uitbaten van hun restaurants, hotels en cafés. Dat is ook een stuk leuker dan zich druk te maken om dat er werknemers ziek zijn en hoe dat dan gaat met de uitbetaling en het weer herstellen. Met een payroll service horeca bent u van alle lasten in één keer af. Gaat u maar eens naar de site van het gerenommeerde bedrijf Prokx. Daar vindt u alles over de payroll service horeca, waar deze firma een heuse specialist in is. Met 35 werknemers hebben wij alle mankracht in huis om u de administratieve zorgen uit handen te nemen. U houdt dan tijd over voor de reden waarom uw ondernemer bent geworden, aannemende dat dat niet het uitbetalen van werknemers zal zijn. Gaat u naar ons toe, dan bent u verzekerd van de beste service. Niet alleen werkgevers, dus onze opdrachtgevers, maar ook werknemers lopen werkelijk met ons weg. Goede verhalen over onze persoonlijke interesse in de mensen die uw bedrijf draaiende houden zijn regel, geen uitzondering. Bij menig ander payrollbedrijf ligt het net wat anders. Veel van die bedrijven maken er een sport van zo kil als mogelijk met uw personeel om te gaan. Wij doen het als gezegd helemaal anders. Twijfel niet langer, maar begin vandaag nog gebruik te maken van onze uitstekende payroll service horeca.

Wat houdt payroll service horeca in?

Dan wilt u nu allicht weten wat een payroll service horeca precies inhoudt. De voordelen ervan heb ik in de vorige paragraaf al geprobeerd duidelijk te maken, en ik hoop van harte dat dat ook is gelukt. Nu gaat het echter om de inhoud van de dienst van de payroll service horeca. Het werkt bij ons als volgt: wij nemen het juridische werkgeverschap van u over en nemen dus de werknemers in dienst. Tegelijkertijd blijft u de baas over ze, want dat staat buiten kijf. U heeft dus de feitelijke zeggenschap over uw personeel zeker niet verloren als u overstapt op het gebruiken van een payroll service horeca. Wij regelen ook wat er moet gebeuren bij ziekte en daarna bij herstel. Ook betalen wij de verschuldigde premies en heffingen aan de Belastingdienst. Ook dat scheelt u weer veel gezever. Ook de verzekering is bij ons goed geregeld. Het kan al met al dus al snel uit om gebruik te maken van een payroll service horeca, bij voorkeur natuurlijk die van Prokx. Wij hanteren scherpe tarieven en gaan uit van uw core business, zijnde de horeca. Wij hebben al geruime tijd ervaring met het bijstaan van ondernemers middels de payroll service horeca. Zonder uitzondering zijn zij erg tevreden over de diensten die wij verlenen. Wij hanteren het motto van de drie P’s. Wilt u weten welke? Het gaat om:

  • professioneel
  • pragmatisch
  • persoonlijk

Door uit te gaan van deze drie kernwaarden, zoals tot wat we ze hebben omgedoopt, hebben wij langdurige relaties weten op te bouwen met hen die onze payroll service horeca afnemen. Louter lachende gezichten, want het voelt een stuk fijner u te richten op waar u uw hart heeft liggen in plaats van gedoe met de administratie van uw werknemers.

Behoud de band met uw personeel

Bij veel andere firma’s komt de band die u vaak over de jaren heen met uw personeel heeft opgebouwd op het tweede plan te staan. Bij onze payroll service horeca is dit echter radicaal anders. Wij hechten er waarde aan dat u de persoonlijke band met uw werknemers kunt behouden. Daarvoor maakt het, anders dan vaak gedacht, helemaal niet uit dat u over bent gestapt op een payroll service horeca. Dat betekent immers niet dat u uw mensen geen warm hart toedraagt, integendeel. U kunt zich weer focussen op uw horecabedrijf, terwijl wij de rompslomp op ons nemen. Klinkt als een goede deal, nietwaar? Schakelt u over op onze payroll service horeca, dan nemen wij de gehele salarisadministratie van u over. We zorgen ervoor dat er iedere maand wordt uitbetaald. Dat geldt ook in het geval dat er iemand ziek is. We nemen u ook zorgen uit handen als het gaat om arbeidscontracting. Indien nodig bemiddelen we bij conflicten op de werkvloer. Payroll service horeca op de meest complete manier! Wilt u zelf ervaren wat onze service nou tot zo’n goede maakt, surft u dan maar eens naar onze website. Daar vindt u een boel gegevens over onze payroll service horeca. We vertellen ook graag de verhalen van de mensen met wie wij ieder dag werken: werkgevers, maar uiteraard ook werknemers. Tot slot wat meer informatie over ons als bedrijf. Wij zijn thuis in de horecabranche en richten onze payroll service horeca daar dan ook op in. We verstaan elkaar. Wij handelen altijd zorgvuldig waar het gaat om uw mensen. Waar het moet handelen we oplossingsgericht, want meningsverschillen op het werk komen nu eenmaal vaak voor. Dankzij onze diensten bent u echter een heel eind verwijderd van problemen op het gebied van P&O.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn